V75: Hög utdelning är att vänta

Ofta surrar man om "hög utdelning" inför omgångarna men faktum är att det inför lördagens V75 verkligen ser ut som en sådan där det kan bli väldigt bra betalt tillbaka. 
Andelen kostar 175 kronor - klicka här!

V75-1

 • Streckkrävande Brons inleder V75-dagen

I 17 raka starter har 6 Iceland Radio gått segerlös av tävlingsbanan. På lördag är tanken åter att hon ska springa barfota runt om och från springspåret hamnar hon bra till direkt. Stoet har onekligen kämpat i tuffa omgivningar länge nu utan att få vinna. Kan det äntligen vara dags nu?
Annan från springspåret är 7 Xanthis Coktail som gick bra som tvåa bakom omöjlig vinnare senast.

3 Gogobet Sisu är en stark herre som nu fått ett lopp i kroppen och ska räknas tidigt den här gången.

V75-2 - E3-final

Som vanligt vid stora lopp är stall Redén aktuella. Här har de 2 Francesco Zet som trots frånvaro av lopp på ett par veckor senast kunde vinna i uttagningen. Jag håller detta som bästa hästen i fältet och just senast visade han att han även hanterar korta distansen. Att bli hårt betrodd och jättefavorit som treåring är sällan något att rekommendera som spikförslag. Däremot håller jag Francesco Zet som bästa hästen och med det här läget bör han ändå vara svårslagen.

   V75-3 - GÄVLE STORA PRIS

   Jag håller verkligen 4 Coin Perdu väldigt högt och han har verkligen visat den här sommaren att hans höga kapacitet är tillbaka igen. Sjuåringen sägs springa med skor den här gången vilket han gått väldigt bra med förr och jag håller detta som segerhästen i Guldloppet. När dessutom utgångsläget blev så här bra så förväntar jag mig att Coin Perdu blir svårslagen. Han kommer dessutom inte bli särskilt hårt betrodd så det är väl bara att hamra in spiken!

   11 Heavy Sound startar över 2 640 meter igen. Senast han gjorde det var under Derbyt 2016 där han vann sin uttagning och slutade tvåa i finalen. Kommer givetvis ge Coin Perdu en match och är främsta motbudet. 5 Milliondollarrhyme var riktigt fin senast och körs nu åter av tränaren Fredrik B Larsson.
   6 Hachiko de Veluwe har sannerligen inte haft det lätt och det mesta har strulat. I grunden är han ruggig och intressant är att han nu siktas springa barfota runt om - första gången sedan juli 2019!

     V75-4

     3 Önas Py från perfekt läge kommer försöka leda större delen av loppet. Oskar Kylin Blom låter mycket nöjd med stoet inför det här och lyckas de nå ledningen kan mycket vara vunnet...

     4 Lefty Gun från perfekta spår 4 bakom bilen och med jänkarvagnen på tror jag tidigt kan utmana i detta mycket öppna Klass 2-loppet. Körs här av Jorma Kontio.
     Jörgen Westholm, som tränar Lefty Gun, kör själv 9 Santos de Castella som visat toppform på slutet.

     11 Upside Face var lite av skrällhoppet i lördags på Åby. Sjabblade tidigt bort sig ur loppet och från det här läget kommer han kunna nyttja sin slutspurt.

         V75-5

         • Tre höjer sig - med en outsider

         Oscar Berglunds profil 9 Naheed är av hög kapacitet och stoltserar nu med två raka segrar den här säsongen. Här siktar nu Berglund att sätta på jänkarvagnen och visst ska sexåringen bli högintressant att se igen. Jag gillar verkligen Naheed och håller honom som förstahästen här.

         4 Perpetuate är beroende av läget ändå den som möjligen blir hästen att slå. Senast föll han som betrodd när han testades barfota runt om. Nu återgår Reijo Liljendahl till balansen som ledde till seger näst senast, skor bak. 8 Epimetheus är den tredje som höjer sig i fältet men som på grund av läget blir lite utelämnad härifrån.

         Ska där till någon annan än dessa tre ska man inte glömma bort 6 Again Kronos som gick riktigt bra på Romme senast.

         V75-6

          Per Nordström kommer försöka göra spänningen kortlivad i E3-finalen för stona med sin 2 Islay Mist Sisu. Här drar Nordström på jänkarvagnen och startsnabba treåringen kan mycket väl leda runt om.

          Personligen är jag svag för 1 Bouillabaise som får en perfekt resa från innerspåret och jag tror framförallt hon är under rejäl utveckling och ännu inte visat helt vad hon kan ännu. Jag blir inte förvånad ifall hon gör en grym insats här. Annan jag gillade från uttagningen var 3 Lacille Boko.

          V75-7

          Med perfekt spår över korta distansen är 5 Chapuy tveklöst hästen att slå. Åke Lindblom liftar med bakom startbilen och sitter tidigt i ledarpositionen. Därifrån kan Chapuy sedan bli mycket svår att kämpa ner. Det verkar dock inte helt givet att han når mot ledningen och då öppnar det upp sig.

          4 Oxidizer gillar jag och den tuffe sexåringen planeras att tävla i jänkarvagn och en intressant outsider i fältet är även 1 Morotai Degato som Oskar Kylin Blom försöker försvara innerspåret med.
          8 Eddy West var riktigt bra på Rättvik senast men från spår 8 den här gången känns det onekligen tufft att begära segerstrid. Vad som dock talar till hans fördel är att det kommer gå undan där framme...

          Bästa spelbolaget för travodds

          Bet365

          Bäst på fasta odds
          • Världens största spelsajt
          • Egna fasta travodds
          • Bra välkomsterbjudande
          • Inget poolspel
          Välkomstbonus
          1250 SEK i spelkrediter
          Hämta bonus Besök hemsidan

          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

          Sammanfattning

          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

          Läs hela recensionen

          Fler aktuella travtips

          Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

          Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

          Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

          Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

          Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

          Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

          Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

          Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips