V75 hjemme på Lunden! » 16 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V75 hjemme på Lunden!

Ett härligt senvårstecken är Copenhagen Cup från Charlottenlund. Min andra hemmabana levererar en V75-omgång av internationell härlig mix!

Andel i systemet fyndar du här - 175 kr!

V75-1

3 Slide So Easy gör årets första start och ifjol hade han en stark säsong. I och med att det är årsdebut tror jag knappast han är i något toppslag här. Han ska med på lappen, men är inget att spika den här gången.

Istället är det 5 Uno Italia som är den som får främsta segernicken i loppet. Han har alldeles för lite pengar på sig om man ser till kapaciteten på honom och Roberto Vecchione spänner fast sig och laddar framåt. Slide So Easy i årsdebut kör inte emot om ledningen...

V75-2

4 Ultra Bright är Fredrik Persson säkert mycket nöjd med inför det här. Stoet är vindsnabb bakom bilen och siktar på att leda runt om med Goop i sulkyn.
Jag har känsla för 7 Havefunwithme som nu fått en fin genomkörare inför det här och även fast läget är lite sisådär så ska hon räknas med loppet i kroppen!

Vilken sida ser vi av 8 Visa As den här gången? Ja, säg det. Hon har ju inte varit i sitt starka slag i två senaste starterna - samtidigt minns man hur hon krossade fälten ifjol. 

V75-3

Istället för att gå ut i Stoeliten valde 4 Commit Boom Bay att anmälas till Silverdivisionen. Sexåriga toppstoet såg jättefin ut i årets första start senast och fick här både perfekt utgångsläge och Björn Goop i sulkyn. Hon kan leda länge, men det är ett klurigt Silverlopp det här.

8 Bvlgari Peak håller jag högt och det var kul att se honom senast i återkomsten. 9 Always Ek har stångats på Vincennes med goda resultat. Rensaren i loppet är som alltid 7 Cobbys Olifant.
2 Jet Voice har fått ett lopp i kroppen för regi Bergh och är en härdad nioåring!

1 Trophy Spring är ute på djupt vatten...

V75-4

3 Velten von Flevo har läget till sin fördel mot främsta konkurrenterna och det vet Jaap van Rijn säkert mycket väl om. Når ekipaget ledningen blir det tufft för övriga!

V75-5

1 Velten Limelight är väl den vi har bäst koll på senaste tiden av de utländska. Femåringen visade upp sig under Paralympiadagen på Åby och gjorde det genom att ta sjunde segern i åttonde starten. Intrycket var strålande och jag tror han löser det här.

6 Enjoy Banker låter Bo Westergaard mycket belåten med (bästa chansen på hela dagen) och ska väl vara den som försöker tävla emot...

V75-6

5 Zacon Gio är självklara favoriten och han känns normalt väldigt svårslagen. Visst reser han till Köpenhamn väldigt väl förberedd och det känns som en toppchans även fast Vitruvio är en tuffing.

V75-7

14 Viking d'Hermes och 13 Ble du Gers är de två som sticker ut i avslutande långloppet. Känslan är att de är huvudet högre än resten.

6 Etenclin försöker så klart strida emot tjugo meter framför och Paul Hagoort har säkert förhoppningar på sin häst i den här starten när konkurrenterna har ett tillägg att hämta in.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hej på er!Först o främst vill jag betona att analysen är högst preliminär inför söndagens tävlingar. När jag läste på inför omgången tyckte jag att ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips