V75 himma på Jägers igen! » 20 nov. | Martin Engström - Travstugan.se

V75 himma på Jägers igen!

V75 vänder åter ner himma till Malmö och Jägersro! Svensk Uppfödningslöpning är givetvis en höjdare - här är mina tankar kring omgången! Tre spikar återigen? Ja, men självklart.
Andel i systemet kostar 199 kr - klicka här!

V75-1

 • Katja Melkko selar ut 6 Exaudio Vici som är min klara etta. 

En stark sexåring som gärna tar den tunga vägen. Nu är läget dock perfekt i volten och med tanke på att Melkkos hästar går ruggigt bra för dagen så är detta min givna etta av V75-1.

4 Rackham och 10 Nero Maximus är de självklara motbuden vid gardering.

V75-2

Personligen gillar jag 10 Princess S.W. som mer eller mindre alltid gör väl ifrån sig. Jag håller henne som tidigt segerbud i det här stoloppet och visst tror Peter Untersteiner även han mycket på stoet.
Respekten är givetvis mycket stor till Mily och Devs Daffodil, men jag är helt inne på att Untersteiner sveper förbi det här!

V75-3

  1 Ovation L.A. har åter fått flax med spårlotten och visat tidigare att hon är snabb bakom bilen. Kan leda länge.
  2 Becker vann direkt efter 2,5 månaders uppehåll och reser till Jägers med lopp i kroppen. Intressant att se hur han går över kort distans, vilket blir för första gången här! Stallet låter kanonnöjda!

  Oskar Kylin Blom reser ner med 7 Hombre D. som kan vara en blivande topp i stallet. Läget gör det givetvis närmast omöjligt, men treåringen har verkligen inlett tävlingskarriären strålande!
  11 Jumeirah Boko är totalt borttappad av spelarna. Trots bakspår över kort distans håller jag honom som klart spelvärd i omgången.

  V75-4

  Per Nordström sitter i pole position i Svensk Uppfödningslöpning. Han själv kör 1 Good Vibes som gjorde det strålande i uttagningarna. Lika strålande var stallkamraten 2 Islay Mist Sisu.

  8 Mellby Jinx står svårt till härifrån och hade inte riktigt humöret med sig i uttagningen. Räknar med att Svante Båth får i ordning på tvååringen som i sina ljusa stunder är bland de bättre här.

  V75-5

  Adrian Kolgjini drar på amerikansk sulky på 3 Upper Face som från perfekt läge hemma på Jägersro ska försöka ha koll på det här loppet hela vägen.

  4 Frodo S. gick jättebra på V75 från hopplöst utgångsläge förra helgen. Betydligt bättre uppgift den här gången och med formbeskedet tror jag Björn Goop är offensiv!
  Läget är ju inget vidare, en visst blir det intressant att se 7 Easy Cash i sin första start för Robert Bergh. Fyraåringen står väldigt bra till i det här Klass 1-loppet dessutom!

  V75-6

   Katja Melkko log säkert brett när spårlotten resulterade i perfekt läge för hennes 2 Elian Web. Åttaåringen återkom senast efter över två månaders frånvaro men piggt intryck direkt och vann. Under säsongen har hästen vunnit både Paralympiatravet och Suur-Hollola över 2 140 meter - det ser onekligen väldigt bra ut här.

   Jag tror inte han går att slå - både med tanke på perfekta utgångsläget och klassen på övriga fältet.

   V75-7

   3 Azimut är tillbaka på Jägersro igen och hingsten är välbekant för oss numera. Hade säkert hellre föredragit medeldistans än korta distansen, men läget är ju perfekt och Peter Ingves siktar på att leda hela vägen. 

   Hur står det till med 6 Night Brodde, egentligen? Han har nu sjabblat till med två raka galopper vilket givetvis inte alls är bra. Jag skulle ändå tro att Marc Elias laddar iväg härifrån och hoppas på frontpositionen. Felfritt är Night Brodde så pass bra för klassen att han kan styra hem det här.

   Joakim Lövgrens form på hästarna är bra och 9 Staro Leonardo är verkligen i ordning och på g upp mot toppformen. 

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Hej på er!bildsköna Årjäng är värd för söndagens tävlingar. Jag vill verkligen rekommendera alla att besöka banan när "allt är som vanligt igen". Jag ... Läs travtips