V75 Halmstad: Pepparn avslutar » 23 dec. | Martin - Travstugan.se

V75 Halmstad: Pepparn avslutar

På Halmstadstravet tror jag det blir rejäl dominans bland hemmastallen.

V75-1

Väldigt skoj att se 7 Sevilla tillbaka efter sina väldiga bekymmer. Tillhör helt klart bland de hetare här, men jag hoppas fortsatt det ska lossna rejält för 4 Racing Ribb. Kan han leda runt om? Inte helt omöjligt.

12 Prosperous verkar stormtrivas med Johan Untersteiner och 9 Cobbys Olifant förtjänar rejält respekt efter sina tre raka segrar inför det här.

V75-2

Låter väldigt på 2 Kapten Kidd men jag varnar kraftigt för 1 Floats Cicciolina som jag även firat framgångar med på spelet. Även den här gången är det spår 1 som gäller och stoet får perfekt resa hela vägen.

Hemmahästen, 5 Enge Kevin, kan ta ner alla på ren styrka om han bara vaknat på rätt sida av boxen. 6 Chato Sallöv har jag även sett en hel del under säsongen, både på Jägersro och i Danmark och den är betydligt bättre än vad spelarna verkar tro. 

V75-3

  • Här får det gärna smälla till och det ordentligt. För mig omgångens mest öppna lopp med flera roliga och bortglömda bud!

Stall Marcus Lindgren går väldigt bra för dagen och 11 Pearl Face ska man se upp för. 
6 Queen of Sand är den självklara favoriten och får hon det bara att stämma lär hon väl vinna det här enkelt, men jag hoppas inte så... Tycker 13 Frances Yoda är minst lika bra som favoriten och denna är även för mig förstahästen i loppet rent av.

7 Cheeky Shack gör det bra mer eller mindre varje gång utan att få marginalerna på sin sida. Väl värd en V75-seger!

V75-4

Hästen har varit en fröjd att kolla in, och här kommer det bara att fortsätta för 4 Oriental Pearl
Värst emot tror jag 8 Pippi Roc blir som hamnar bra på det direkt härifrån. Unterstiener-duell!

V75-5

Brydderiet ligger i starten, men går han bara iväg är det toppchans. Jag både hoppas och tror Peter Unterstiener löser uppgiften med 3 Vinci Power även fast där bland annat finns Kolgjini-hästar som kommer vilja köra emot. Jag tycker faktiskt det ser ut som en toppchans.

V75-6

Det kan bli en kul uppvisning här av 3 Carna Sensei som verkligen varit strålande för Steen Juul. Något som nästan varit minst lika strålande i år är 2 Wild Love som fortsätter leverera och ska inte glömmas bort.

9 Europhile Am plockar säkert placeringar över upploppet och tuffingen 1 Tropicana Ås är given vid gardering.
Varnar även lite för 10 Flirting Girl som jag gillade intrycket på senast och det kan vara ett långskott att se upp för här!

V75-7

  • Ett kul fyraåringslopp avslutar kvällen på Halmstadtravet. Och det kommer avslutar på bästa sätt med pepparn.

Jag tror 6 Da Pepperboy bara är bäst i det här fältet. Det har varit den del strul längs vägen för den här högkapable Petri Puro-hästen, men när det väl stämmer i loppen är han riktigt bra. Väl på hemmabanan har Puro förberedd hästen perfekt och trots Victory Island i fältet är Da Pepperboy bara bäst.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips