V75 Halmstad: Hemmaspiken stenklar! » 1 mars | Martin - Travstugan.se

V75 Halmstad: Hemmaspiken stenklar!

Mars månad är här på lördag! Då är det skoryck som gäller och V75 körs från Halmstad.

V75-1

Stoeliten håller mycket fin klass - 7 Darling Mearas gör sista starten i Sverige!
Visst är stoet väl förberedd för att avsluta på topp.

Tror 5 Hevin Boko blir tung att stå emot, med lopp i kroppen och visst blir det extra kul med Pippo på plats i Sverige som kör 1 Shadow Gar

V75-2

  • I början av veckan var det här ett väldigt öppet lopp i mina ögon. Nu dygnet innan spelstoppet känns det klart; 6 Burning Man är stenklar.

Tongångarna låter mycket positiva från stall Puro, Christoffer Eriksson laddar framåt direkt och är belåten med utgångsläget - och mitt främsta motbud har tungt utgångsläge. Här spikas det!

V75-3

  • Jag tror det kan bli dags för 5 Västerboonthenews nu. Gjorde det klart bra senast och kändes som en klar nästagångare. Nu är det hemma på Halmstad igen och över kort distans är taktiken given för Carl Johan Jepson. Testa framåt! 

Blir inte enkelt då 4 Dante Boko har spår invändigt och Adrian Kolgjini försöker svara emot så mycket det bara går, liksom 3 Donatomite som Thomas Uhrberg aviserar laddning med. Sistnämnde tror jag dock inte ett dugg på och chansar bort.
Skulle kunna öppna upp för annan - och för sista gången ger jag 2 Timone Ek chansen med skorycket.

V75-4

Stall Peter Untersteiner regerar här med två givna segerbud i 6 Cheerful Rivner och även 13 Darling Harbour.

10 Okaloosa Bell är inte långt ifrån dessa två och 7 Indian Front siktar på att ladda framåt direkt? Läget är även tråkigt, men glöm inte bort 8 Bara Min!
15 Ryssebo La Reine hade ett fint fjolår och gör årets första start nu. Behöver troligen loppet i kroppen, men helt klart bland de bättre.

V75-5

  • 5 Vlad del Ronco var verkligen briljant senast och såg ut att vara klassen bättre än motståndet. Kan helt klart ta andra raka V75-segern här, men lite väl stor favorit.

10 Powderfinger är rejält i ordning inför det här och rycker skorna. 2 Marvelous ska vara bättre i ordning med loppet i kroppen och jätteskrällen är 9 Höwings Venus som svarade för en kanoninsats senast och tackar och tar emot vid tempo!

V75-6

Har verkligen jobbat in och haft ögonen på 2 Adiago Trot i senaste starterna. Formen går det inte att klaga på, men han har verkligen inte haft marginalerna med sig. Visst är det oroväckande med galopper, men den här gången hoppas jag han är skärpt.
Intressant nu med perfekt utgångsläge över korta distansen - dags att sätta dit efterlängtade segern nu!? Ja, jag tror det!

V75-7

  • Sannolikheten är stor att Roger Perssons åttaåring tar tredje V75-segern för året.
    6 Västerbo Exact har verkligen övertygat på slutet och framförallt insatsen på Åby senast var riktigt fin. Nu är han hemma i Halmstad för att visa hemmapubliken vad han kan. Når Thomas Uhrberg ledningen direkt så kan det bli tufft för övriga.

Bakom finns där flera motbud att se upp för.
4 J.H. Mannerheim och framförallt 5 Stepping Spaceboy är värst emot, som helt klart kan vara den som svarar emot Västerbo Exact om ledningen...
10 Transcendence är tillbaka efter hans Frankrike-äventyr. Trivs över distansen och står bra inne - han kan vinna!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.