V75: Guldsko-fajt i Guld » 26 juli | Martin - Travstugan.se

V75: Guldsko-fajt i Guld

Från Hagmyren i norr är det V75 på lördag! I Gulddivisionen kamperas det om E.J.'s Guldsko med Hans-Owes stjärna till start!

V75-1

7 Eldorado B. svek rejält senast och där möjligen distansen var lite för långt för honom. 2 140 meter nu och springspår bäddar för fin position tidigt. Revansch!?

9 Sign Me Up Too gör alltid bra ifrån sig och ska kunna segerstrida och när fanken ska det lossna för 11 Eder Bob!?

V75-2

15 Amalia Cash är en tuffing som knappast räds någon i det här sällskapet. Dubbla tillägget känns som hennes värsta motståndare. Offensivt att vänta!

Emilia Leo får chansen bakom formtoppade 12 Emmylou och ett skrällbud att se upp för är 7 Nouvelle Avenue som jag garanterat tror V75-skräller den här säsongen!

V75-3

2 Global Undecided känns väldigt svårslagen härifrån och är han som vid starterna på Solvalla förra månaden blir han mycket svår att kampera mot. Visst finns där något orosmoln, men en felfri Global Undecided vinner det här.

V75-4

En felfri 8 Lukas Rauen blir att räkna med från start - men i övrigt är det tilläggshästarna som gör upp om det.

  • Jag lyfter ofta fram 14 U.R.Faxe som gjorde det strålande senast och blir att räkna med igen. 

9 Guli Rubin har verkligen hittat rätt det här året med fyra segrar på nio starter och känns som värsta motbudet.
SKa där till någon utanför som kan överrasska så är det hemmahästen 2 Järvsö Jomar.

V75-5

Petri Salmela har flera lovande tävlare i stallet. En är 7 Got To Dash som jag tror håller mycket hög kapacitet för klassen han tävlar i.
Barfota runt om för första gången kittlar och i ett vidöppet lopp tar jag ställning!

V75-6

För fjärde starten i rad(!) lottades Canari Match till spår 1 och nog ska han kunna göra upp om det härifrån - men han är knappast främsta segerbudet.
3 Antonio Tabac
svarade för en klart positiv comeback och blir spännande från fint utgångsläge med lopp i kroppen. Oskar Kylin Blom kör klart mer offensivt nu.
4 Muscle Hustle känns svår att tro på efter flera plumpar på raken och han är klar besvikelse i år. Kan bättre än så och dags att börja visa det igen!

  • 5 Charrua Forlan körs åter av Emilia Leo och ekipaget verkar trivas ihop och blir spännande att kolla in igen!

V75-7

8 Global Wise Guy är bästa hästen i fältet där läget är främsta motståndaren. Jag tror han kommer svara för ett topplopp - vilket gör att jag bara behöver ett motbud på kupongn.

Daniel Wäjerstens lovande fyraåring 3 Global Well Off är fin och även fast det är ett sto så kommer hon kunna strida emot herrarna här. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro.  NORRLANDS DELUXE ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips