V75: Guldsko-fajt i Guld » 26 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V75: Guldsko-fajt i Guld

Från Hagmyren i norr är det V75 på lördag! I Gulddivisionen kamperas det om E.J.'s Guldsko med Hans-Owes stjärna till start!

V75-1

7 Eldorado B. svek rejält senast och där möjligen distansen var lite för långt för honom. 2 140 meter nu och springspår bäddar för fin position tidigt. Revansch!?

9 Sign Me Up Too gör alltid bra ifrån sig och ska kunna segerstrida och när fanken ska det lossna för 11 Eder Bob!?

V75-2

15 Amalia Cash är en tuffing som knappast räds någon i det här sällskapet. Dubbla tillägget känns som hennes värsta motståndare. Offensivt att vänta!

Emilia Leo får chansen bakom formtoppade 12 Emmylou och ett skrällbud att se upp för är 7 Nouvelle Avenue som jag garanterat tror V75-skräller den här säsongen!

V75-3

2 Global Undecided känns väldigt svårslagen härifrån och är han som vid starterna på Solvalla förra månaden blir han mycket svår att kampera mot. Visst finns där något orosmoln, men en felfri Global Undecided vinner det här.

V75-4

En felfri 8 Lukas Rauen blir att räkna med från start - men i övrigt är det tilläggshästarna som gör upp om det.

  • Jag lyfter ofta fram 14 U.R.Faxe som gjorde det strålande senast och blir att räkna med igen. 

9 Guli Rubin har verkligen hittat rätt det här året med fyra segrar på nio starter och känns som värsta motbudet.
SKa där till någon utanför som kan överrasska så är det hemmahästen 2 Järvsö Jomar.

V75-5

Petri Salmela har flera lovande tävlare i stallet. En är 7 Got To Dash som jag tror håller mycket hög kapacitet för klassen han tävlar i.
Barfota runt om för första gången kittlar och i ett vidöppet lopp tar jag ställning!

V75-6

För fjärde starten i rad(!) lottades Canari Match till spår 1 och nog ska han kunna göra upp om det härifrån - men han är knappast främsta segerbudet.
3 Antonio Tabac
svarade för en klart positiv comeback och blir spännande från fint utgångsläge med lopp i kroppen. Oskar Kylin Blom kör klart mer offensivt nu.
4 Muscle Hustle känns svår att tro på efter flera plumpar på raken och han är klar besvikelse i år. Kan bättre än så och dags att börja visa det igen!

  • 5 Charrua Forlan körs åter av Emilia Leo och ekipaget verkar trivas ihop och blir spännande att kolla in igen!

V75-7

8 Global Wise Guy är bästa hästen i fältet där läget är främsta motståndaren. Jag tror han kommer svara för ett topplopp - vilket gör att jag bara behöver ett motbud på kupongn.

Daniel Wäjerstens lovande fyraåring 3 Global Well Off är fin och även fast det är ett sto så kommer hon kunna strida emot herrarna här. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips