V75: Grym omgång på Axevalla

V75 från upploppsglada Axevalla. Det är en grym omgång med roliga propositioner och till synes vidöppna lopp!

V75-1

  • Kul inledning av V75:an. Se upp för Bo Falsig!

Mycket jämn tillställning inleder V75:an. Flera kapabla som gör upp så som; 6 Whipped Eggs, 7 Victory Lee och 8 Knifetown Lover. Alla tre kommer vara offensiva och redo för strid.

Från bakspåret har jag fastnat för årsdebuterande 10 Evan Williams Sisu som jag tror kommer ha en mycket fin säsong till mötes. Dagsformen är inte på topp den här gången, men stormtrivs över distansen och står perfekt inne i loppet! Jag håller honom högst i loppet trots årsdebuten!
Missa heller inte Leif Witasp med kapable 3 Definitif Launcher.

4 Willmer Gel? Han streckas med nöd och näppe. Galopprisken stör mig och gör att jag inte tycker han är jättetidig på kupongen...

V75-2

  • Ett mycket jämnt stolopp som kommer kräva en del streck.

15 Amphibian Madness är riktigt i ordning för dagen. Tommy Karlstedt kommer säkerligen tänka sig att köra framåt direkt härifrån.
Har själv fått lite känsla för att 11 Global Rhapsody kan göra ett riktigt bra lopp härifrån och klart intressant med Peter Untersteiner upp!

6 Syria A.T. hoppas fronta och gå där hela vägen in i mål, men lär få svar från 1 I Adore You.
Ett skrällbud att se upp för är 2 Hera di Quattro som närmar sig segern!

V75-3

  • Två urstarka bakspårshästar är främsta segerbuden i Gulddivisionen.

11 Platon Face har vänt hemåt efter Frankrike-äventyret som inte gick riktigt som man hoppades. Är riktigt tung att stå emot över lång distans och Adrian Kolgjini lär inte vara rädd för någon i det här sällskapet. Platon Face kan krossa allt.

10 Nimbus C.D. har kommit tillbaka mycket övertygande och verkar vara i rejält slag direkt. Såg riktigt fin ut senast! 
3 On Track Piraten är givna tredjehästen. Svag senast men före det slog han självaste Propulsion. Levererar han som han ska igen och sitter i ledningen blir Dalakungen inte enkel att ta ner.

Hur är det egentligen med 7 Timone Ek? Varit klart svag och inte riktigt så vass som jag hoppats på. Förr eller senare smäller han till och vad kan Björn Goop göra bakom 8 Västerboonthenews?

V75-4

6 Tony Afrika övertygade på Åby senast och är nog än bättre den här gången. Offensivt framåt direkt.
Spännande med Björn Goop upp för första gången på 7 Harrington som ska räknas tidigt och träningsrapporterna är mycket positiva.

Ska bli intressant att kolla in 13 On Track Piraya. Nicklas Westerholm kommer möjligen ligga lite lågt i årsdebuten, men han är bra nog att gå ut och vinna ett sådant här lopp direkt.  Intressant regidebut för 14 Island Life hos Robert Bergh och 15 Thorn Bird sätter dit nosen först när som helst.

V75-5

Det är möjligt jag råkat få i mig något starkt innanför västen som gör att jag spikar "fel" häst här. Men jag har fått mer och mer känsla för starkt avslutande 11 Baron Gift som jag tror kan överraska. Tycker loppet ser ut att bli perfekt för honom och som under 10 % väljer jag att spika

V75-6

Läget är möjligen det enda som kan göra att det strular för 1 Illuminati, men i övrigt är han klar förstahäst som flera gånger om övertygat över lång distans.
Värst emot är 9 Farouk B.R. som körs offensivt iväg direkt och kan rentav gärna ta positionen utvändigt ledaren. Lopp i kroppen nu! Mitt lås i loppet.

V75-7

  • Efter ett lysande intryck näst senast var det en något svagare 1 Night Brodde senast. Här är uppgiften något helt annat och försvarar han innerspåret kommer han leda det här loppet väldigt länge. Mycket väl hela vägen. Spik!
Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips