V75: Gränslös lösning på Gävle

Gävletravet arrangerar lördagens V75 och det kan bli en gränslös lösning i V75-5 när No Limit Express startar från perfekt utgångsläge! Mina sista spikval stod mellan Nårje och No Limit Express. I preliminärssystemet föll valet på sistnämnde...

V75-1

Läget gör det givetvis svårare nu för 8 Arch Lane då det är voltstart som inleder omgången. Hittar han ut härifrån tror jag på god chans, men han känns minst sagt sårbar och gardering bör vara på sin plats den här gången. Ska dock säga att jag tror han är överlägset bäst om det löser sig.

1 Soul Tan har läget att försöka styra hela vägen runt och åter tror jag 5 Iceland Radio med Hanna Forslin blir underskattad av spelarna. Se upp! 12 Axl Brown är i toppform och gick i mål med allt sparat senast. Voltmästare Erik Adielsson kan säkert hamna i perfekt slagläge trots spår 12.

  V75-2

  14 Nårje är en riktig tuffing som jag närmast charmerats av. Åttaåringen kommer bli att räkna med och ses som främsta segerbudet i kallblodsloppet! Det blev inte minst än bättre när hans främsta konkurrent ströks under fredagen. Nårje är huvudet högre men det är inte det enklaste läget för åttaåringen att lösa här.

  10 Solhöjdens Drake är främst emot och 7 Bäcklös Faron är för omgivningen orutinerad men har både fart och kapacitet för att kunna göra upp om det. Kallblodsloppen brukar kunna bjuda på några smällar och den jag tror kan bjuda oss på det här är hemmahästen 6 Nordby Elde.

  V75-3

  3 Milligan's School har varit spårtork i tre raka starter och nu har nioåringen äntligen fått turen med sig igen. Räkna med att han kommer försöka styra och ställa det här hela vägen runt om. Noterbart är att Ulf Eriksson åter sitter upp som är den som lyckats bäst med Milligan's School.

  Visst blir han blytung favorit och med formen på litet frågetecken vore det kanske läge att gardera? Nja, jag tycker väl trots allt han ska lösa det här mot ett motstånd han ska besegra allt som oftast. Därtill tror jag Milligan's School tidigt får bestämma och i Guld på vintern ska han vinna, så är det bara.

  V75-4

  13 Carry Cash såg magnifik ut senast på Solvalla och visst ska hon vara favorit i Diamantstoet. Utgångsläget och att hon tvingas tävla i vanlig vagn är dock det som gör att hon måste garderas.

  10 Crashed Eggs gick bra till andraplatsen senast och ett långskott att se upp med vid större gardering är 11 Saga Doc som nu fått ett lopp i kroppen och testas med Ulf Ohlsson i sulkyn för första gången på länge!
  Erik Adielsson får sitta upp bakom 7 Digital Literacy som är den som kan höja värdet på omgången.

  V75-5

  Ska bli riktigt spännande se 2 No Limit Express över korta distansen för första gången och med läget till sin fördel spikar jag!

   Jag håller honom högt i den här klassen och hade honom som spikbud redan i måndags... Jag funderade sedan att gardera honom längs veckans gång, då det vankas rejäl körning på flera håll. Till slut valde jag ändå att gå på första känslan jag haft och jag håller den här Readly Express-sonen högt för klassen. Det kommer bli jämnspelat i loppet och således kommer procenten på No Limit Express ligga perfekt till.

   V75-6

   I Klass 1-loppet välkomnar vi 4 Bitcoind' Arc tillbaka igen. Femåringen har inte startat sedan juni ifjol men dels så är stall Nurmos-hästarna alltid väl förberedda och framförallt så har valacken visat förr att han presterar direkt efter vila. Han är tveklöst den bäste i startfältet och distansen talar till hans fördel. Jag tror han kan vara tillbaka som en vinnare direkt och spikar honom.

   5 Art Brown är väldigt tidig bakom. Jag har chansspikat honom på sistone och visst är han på helt rätt väg och jag ska medge att det gör lite "ont" att hoppa över honom... 

   V75-7

   Claes Sjöström har säkert förhoppningar i avslutningen med 10 Eddy West som kommer blåsa till ute i spåren. Spurtar ner allt?! En jag tror är gynnad av att det är medeldistans är 9 Indy Lane som jag ser som den främsta som kan utmana Eddy West till slut.

   Ida Riesterer med 5 Dark Roadster har varit imponerande och ekipaget har gjort det riktigt bra i fyra raka starter tillsammans. Ska bli högintressant att se igen och visst har 3 Dats So Cool visat jämngod form en längre tid nu.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

   Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

   Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

   DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

   Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips