V75: Goop är lösningen? » 12 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V75: Goop är lösningen?

Från charmiga Årjäng är det dags för V75 kommande helg. Årjängs Stora Sprinterlopp är som alltid en intressant tillställning med ett par Elitloppshästar.
Med tanke på att vi är i Värmland så tror jag Björn Goop är lösningen i flera av loppen.

V75-1

Efter två spårtorskar är det klart intressantare nu för 1 Eldorado B. som testar på 2 640 meter för första gången i karriären. Hans-Owe Sundberg låter oerhört nöjd med sin häst för dagen och även inför aktuella starten. Att spika är givetvis inte fel och något som många gör. Jag kan dock inte sitta utan motbudet.

6 Ragazzo da Sopra är främsta motbudet som jag haft lite svårt att ta till mig, ska sägas. Har dock svarat för en stark vår med framförallt insatsen i Harper Hanovers. Kommer nu från lite sämre insats men slipper långresa nu och ska kunna vara tillbaka igen!

V75-2

Jorma Kontio kan leda hela vägen runt om med 1 Deede Star. Det känns som det mest troliga men även den stora farhågan för V75-värdet.

En felfri 4 Great Winner är tidig utmanare och det ska bli intressant att se hur 3 Ready To Roll presterar, som radat upp segrar på just Årjäng under våren.

V75-3

Jimmy Jonsson sitter åter upp bakom 5 Spik Loke som stoltserar med fem raka segrar. Sexåringen känns klart svårslagen om allt går som Jonsson vill direkt, men det är lite av ett elddop här!
Stallkamraten 8 U.R.Faxe kan bättre än vad han visat på slutet och Magnus A Djuse har intressant uppsittning på 13 Lukas Rauen.

 • Främsta utmanaren till Spik Loke är däremot 14 Rappnor som är i sitt livs form och varit lysande i tre raka segrar!

V75-4

15 Hope And Dreams var femstjärnig på Boden senast och står nu inför en liknande uppgift. Här tror jag Emilia Leo kör offensivt tidigt. 
14 Waffle Cone
var helt okej på Solvalla senast och segerstrider den här gången.

Hästen att slå blir dock 2 Lady Nadine som vann direkt i årsdebuten senast och sköter hon sig bara i starten laddar Jorma Kontio framåt och försöker leda hela vägen.

En man ska se upp för i loppet är 11 Dallas As som verkligen är i ordning för dagen!

V75-5

Gillar verkligen 9 Twigs Ceasar som jag håller som klart bästa hästen i det här fältet. Jag tror han kan runda allt härifrån och drar till med en spik! Låt hoppas de även kör undan lite där framme, vilket ser ut att kunna bli möjligt.
Visst är Twigs Ceasar en liten chansning - men inte är jag känd för att spela safe...

V75-6

Björn Goop sitter upp bakom 1 Visa As som över korta distansen siktar på at leda runt om.

6 Sanda Love är tidigt framme och utmanar och underskatta inte 2 N.Y.Coeurdesoleil
Ska Årjängstallen får till någon V75-seger den här dagen känns det som hetaste chansen kommer här i form av 5 Peder Mykla.

V75-7 - Årjängs Stora Sprinterlopp

  2 Nadal Broline fick det inte att stämma i Oslo Grand Prix men var före det sylvass på Solvalla. Är han som då slutar han långt framme. Jag tror Goop ställt i ordning Nadal Broline igen och jag förväntar mig att hästen presterar direkt när de nu väljer att starta honom i det här tuffa loppet. Från perfekt läge är det min vinnare.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen