V75 Gävle: Järnstoet bör vinna » 22 maj | Martin Engström -…

V75 Gävle: Järnstoet bör vinna

Gävle som gäller den här lördagen som vanligt veckan innan Elitloppshelgen. I Gulddivisionen startar franska järnstoet Billie de Montfort. Jag tycker hon närmast BÖR vinna.

V75-1

Som en förfest inför Elitloppshelgen visar 7 Vikens High Yield upp sig här. Han har varit en av de mest imponerande hästarna det här året och jag tror inte det gör något att han ska starta redan om en vecka igen.
Per Lennartsson har varit vass i sulkyn även han det här året och Vikens High Yield känns som klar förstahäst i det här loppet.

6 Falcon Am är den emot så klart som även han kommer från bra prestationer. Han kan så klart strida emot men får väl se sig besegrad till slut.

V75-2

12 Argbiggan är i väldigt fin form för dagen och i det här orutinerade fältet sitter Mats E Djuse upp vilket närmast är ojämnt mot konkurrenterna.
Från det här läget i volten sitter Argbiggan bra till direkt och jag tror hon kan blåsa ner allt!

Ironiskt nog är Mats E Djuses främsta konkurrent i loppet 8 Lady Youline som körs av brorsan Magnus A Djuse. Dessa två är de för mig som står ut. 

11 Lyx Håleryd har jag som tredjerankad som varit överraskande fin under våren tycker jag och hon slutar garanterat långt framme här.

V75-3

Mika Forss är troligaste vinnaren här med 1 In Royalty Boko som jag tror kan leda loppet väldigt länge. 4 Merritt har varit i ett förbannat fint slag hela våren och måste räknas tidigt bakom liksom 11 Mas Capacity.
Rensaren är 9 Key West Snapper som är bättre än vad han visat oss på slutet. Också mycket spännande med Erik Adielsson upp den är gången.

12 Sugarcraft gick ut som betrodd på V75 senast men gjorde bort sig direkt. Stall Goop går bra för dagen och i ett rivigt lopp som det här kan Sugarcraft slå till. 

V75-4

Ja, så som 9 Spang Viktor såg ut senast ska han inte kunna förlora det här loppet är känslan. 10 Gott Klirr har jag stor respekt för vilket gör att det inte för mig är ett lopp där man ska spika.
Missa inte 15 Aas Balder där bak som är väldigt kvick i benen och det testas en del nytt den här gången som kan falla väldigt väl ut.

V75-5

6 Valley Brodde, 2 Viking Brodde och 11 Figaro Vici är de tre som höjer sig och det ska väl stå mellan dessa tre med knapp fördel till formtoppade Valley Brodde.

Jag varnar bakom för 9 Making Love som fick en sparsam resa senast. Nu har han fått den genomköraren i kroppen och blir spännande med Erik Adielsson i sulkyn.

V75-6

Kan man som spelare sitta som en kaxig djäkel och kräva en seger? Ja, i det här fallet känner jag så.
2 Billie de Montfort
är ett järnsto som tampats i världseliten större delen av karriären. Hon har väl varit okej i Sverige-starterna, men kan betydligt bättre än så.

Sébastien Guarato vill se henne i Elitloppet och så även Björn Goop. Ska hon dit in måste hon verkligen visa det - och därför ska hon göra det nu. Jag närmast kräver att hon vinner det här loppet för att vara värd Elitloppsbiljetten. Därför spikar jag!

V75-7

3 Mellby Hero kändes väldigt intressant för min del. Därför blev det dystert när han ströks under fredagen... 

2 Arabesque såg jättefin ut senast och bara på namnet är jag svag för honom. Arabesque är ju även en låt från mitt favoritband Coldplay...
5 Expensive
står givetvis även ut lite i loppet som var strålande senast. Vid garderingen är även en sådan som 10 Mellby Hurricane självklar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips