V75 fredag: Stenklar spik! » 23 aug. | Martin - Travstugan.se

V75 fredag: Stenklar spik!

Bergsåker sätter igång sin dubbla V75:a med att bjuda oss på fredagens V75-omgång. Jag tycker att avslutningen känns stenklar - och drar till med tre spikar.

Lös din andel här!

V75-1

5 Le Crack Sox ströks under fredag morgonen och hade varit jätteintressant att se. Däremot trodde jag redan på förhand en del på 7 El Gumpert.
Med värsta motbudet från bakspår tror jag Jorma Kontio tidigt kör framåt med Nurmos-hästen och kan bli klart svårslagen.

11 Enriko Ha är värsta motståndaren men se även upp för 10 Redhot Tap Dancer!

V75-2

Ett, som vanligt, otäckt öppet och jämnt kallblodsfält som jag tycker kräver sina streck.
En jätteskräll i fältet är 8 Torpa Olea vars rad inte är något smickrande överhuvudtaget. Hon har dock haft en rejäl otur på slutet och inte behövt gå tom. Läget är lite vanskligt här så klart, men i ett otäckt jämnt fält kan det lösa sig för Torpa Olea.

V75-3

Äntligen fick 5 Elian Web segra senast efter flera tappra insatser. Det var verkligen dags för honom och här kan han utan tvekan ta andra raka segern.
9 Dreammoko
glänste på Solvalla i fux-loppet. Motståndet är nu något helt annat så klart, men han besitter rejält med kunnande och verkar ha hittat rätt igen.

10 Antonio Tabac blev undanknuffad från Sundsvall Open Trot och Oskar Kylin Blom vill visa alla vad storloppet där missar.

V75-4

1 Global Thunder var inget vidare senast men visade före det klart bra insatser. Läget här är bra och jag tror han kan segerstrida återigen.
Bakom är det öppet och ett tidigt motbud att strecka är 9 Balotelli Crown.

Det är här det ska smälla till rejält och jag helgarderar!

V75-5

2 A Nice Gift S.H. är klart sårbar favorit och jag håller rentav 6 Cactus som förstahästen i loppet.
8 Lotusjasmine
är givetvis svår att tro på härifrån men intrycket har varit lysande på henne och jag vägrar se henne chanslös trots läget!

V75-6

Robert Berghs näste storstjärna för framtiden är utan tvekan 1 Power. Han bjöd oss bland annat på ett av Elitloppshelgens värsta insatser och talangen verkar ha oerhört mycket kapacitet i sig. 
Han blir givetvis svår att nå här om Bergharen får ta hand om ledningen.

V75-7

Senast förlängde hon segersviten och där jag givetvis spikade. Jag gör det igen för hon är verkligen högintressant och en riktig tuffing, denna 9 Hankypanky Peyton.
Stoet är ännu obesegrad efter sju starter och det verkar inte som att hon tänkt ändra på det. Hon är verkligen en tuffing och tar sig gärna fram i tidigt skede.

Motstånd saknas så klart inte, främst Frida Zonett, men som Hankypanky Peyton sett ut finner jag ingen anledning att gardera.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips