V75: Formstarkt inför himmaomgången!

Känslan känns bra för dagen på V75 och denna lördagen är det himma på Jägers! Jag ska göra mitt yttersta för att få till en finfin lördag tillsammans!
Mina andelar:

 1. Analysens andel (200 kr) - 🌟🌟🌟
 2. Lill 75-an (60 kr) - 🌟🌟🌟
 3. TIDIGA andelen (51 kr) - 🌟🌟

V75-1

Christoffer Eriksson har en stark segerchans i form av egentränande 2 Longgone River. Treåringen var uppe på Solvalla där han var klart godkänd. Han hålles högt av stallet och ska ses med segerchans!
5 Jimbaran Zon
var alldeles för pigg senast och sjabblade bort sig innan loppet startade. Han är opålitlig men felfritt en av de bättre i detta loppet och jag har närmast krav på att han ska utmana favoriten.

11 Lorenzo Boko har verkligen fått det att lossna och är i absolut toppform. Det kommer begära en del att nå fram de 20 meterna men så är det Thomas Uhrberg i sulkyn på volten!

       V75-2

       • Klass 2-loppet ser riktigt rivigt ut och innehåller flera lovande tre- och fyraåringar!

       7 Dubai Kronos är hästen att slå i loppet från springspåret men lita på mothugg direkt från 6 Dynamite Sensation.
       9 Laban Lagö
       är i toppform för dagen men har oftast varit beroende av tidig tätkänning. Intressant hur han hanterar det här läget. 

       V75-3

       4 Four Guys Dream behövde så klart loppet senast på Halmstad och för en gång skull har han den här gången lottats till perfekt läge bakom bilen. Kan försöka leda hela vägen, men frågan är om han kommer dit?!
       9 Laradja Vrijthout
       har för en gång skull ett bakspår efter flera starter på innerspåret. Jag tycker han fortsatt ska räknas i den här klassen och är självklar på min lapp!

       Bakom dessa två är 1 Red Bar en jag tycker känns intressant. Dels står nioåringen riktigt bra inne i Silverklassen och nu ska han dessutom få springa utan skor på hovarna! Jag blir inte förvånad om Ingves kör honom i täten.

       Goop-stallet går jättebra just nu och 5 Frodo S. låter han mycket nöjd med efter senast. Det krävs en del flax för seger så klart men stallformen och att han låter smyguppåt för mig att strecka! 

       V75-4

       Det är en riktigt fin upplaga av Svensk Uppfödningslöpning och förstahästen i loppet är 3 Fiftyfour.
       Jag tror detta kan vara en kommande stjärna och i ett fält där man behöver en hel del streck så kan han mycket väl vara en chansspik i loppet! För mig är han det.

       V75-5

       • Klass 1-loppet blir rena rama fartfesten och jag tror det blir en kamp hela vägen runt ovalen.

       2 Halo Am såg verkligen laddad ut senast på Jägers när han med Örjan Kihlström fick en alldeles perfekt resa. Hästen såg helt tankad ut när han gick ut i spåren över upploppet men sjabblade där bort sig. Omtag nu med Erwin Bot och den som ska räknas främst.
       3 X.Tour
       gjorde vad han kunde på Bjerke och är väldigt gynnad av framspåret här. Jokern i loppet är 5 Heartbeat Julie som är i riktigt läcker form för dagen och nu sitter Magnus A Djuse upp!

              V75-6

              Peter Ingves kör ut med optimism här med 6 Candlewick. Når ekipaget ledningen kan det bli svårt för övriga.
              Jag har däremot hört tongångarna från en del av konkurrenterna under veckan och gardering krävs!

              Jag gillar framförallt hur Thomas Uhrberg låter med sin 5 Miking. Uhrberg är oerhört skicklig i voltstart och får han till pangstart kommer han vara rejält offensiv. 

              10 Palmyra är den i fältet som i grunden är bäst men härifrån kan det bli trafikproblem för henne. Om inte, ja då kan det så klart bli plättlätt seger - men risken är större att det blir bekymmer med positionerna.

               V75-7

               Avslutningen körs över 2 640 meter och det är himla tur det är just den distansen för 12 Under Armour.
               Detta gör att han kommer ha gott om tid att komma in i matchen och fungerar han som han ska så ser jag honom som ett mycket starkt segerbud.

               9 Velten Svarowski är en tung utmanare till Under Armour och tar knappast resan till Jägers i onödan. Här kommer tränare Pedersen "kräva" offensiv styrning av Björn Goop.

               Bästa spelbolaget för travodds

               Bet365

               • Världens största spelsajt
               • Egna fasta travodds
               • Bra välkomsterbjudande
               • Inget poolspel
               Välkomstbonus
               1250 SEK i spelkrediter
               Hämta bonus Besök hemsidan

               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

               Sammanfattning

               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

               Läs hela recensionen

               Fler aktuella travtips

               Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

               Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

               Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

               V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

               I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips