V75: Formstarkt blir lösningen » 16 okt. | Martin Engström -…

V75: Formstarkt blir lösningen

Gävle står som V75-värd denna lördag och jag tror två formstarka är lösningen i spikalternativen Det är två hästar som har väldigt mycket kvar att uträtta på banan; Hachiko de Veluwe och Athos Race!

V75-andelen i systemet kostar 200 kr - klicka här för att vara med!

V75-1

Bakspåret till trots så känns 11 Gardner Shaw väldigt intressant som förstahäst i Sören Erikssons lopp. Fyraåringen är verkligen i toppslag för dagen och senaste två segrarna har tagit på väldigt bra sätt!
Får Jörgen Westholm bara till det med positionerna så känns Gardner Shaw mycket svårstoppad.

4 Dream Creation har även han imponerat med två raka segrar och hingsten såg knappt ut att bruka några krafter senast på Solvalla när han vann relativt enkelt. Löser Örjan Kihlström bara starten här är det givet motbud.
Stall Johan Untersteiner håller fortsatt en rejäl form på stallet och en som var lysande senast var 8 Global Warrior. Han är ju mer stark än snabb så det här med utgångsläget gör varken eller. Given tredjehäst!

Erik Adielsson får åter tävla med Kolgjini-tränade 10 Dominic Wibb. Vid de två gånger Adielsson kört honom har det gått bra och han är en kul outsider som måste med vid gardering i loppet.

V75-2

  Stig H Johansson har matchat 5 Fixi Mearas mycket skickligt under sensommaren och där stoet kommit i toppform under hösten. Femåringen har höjt sig i de två senaste starterna och hamnar Erik Adielsson bra till direkt är Fixi Mearas bland de som slutar längst fram.

  14 Mily och 15 Millie Millionarie är av en annan sort jämfört med konkurrenterna och har nästan sprungit in över en miljon kronor mer än Fixi Mearas.
  De ska givetvis sluta långt framme här normalt sett.

  7 Titania I.S. står lite tufft till härifrån men dagsformen är desto bättre. Ska detta stoloppet bjuda oss på en överraskning så är det Titania I.S. - hemmaomgång och allt för hästen!

  V75-3

  Stall Johan Untersteiner håller fortsatt fin form och visst är 3 Nairajah en tidig segeraspirant. Från ledningen ska det vara stark segerchans men jag har annan i fältet jag håller minst lika högt som segeraspirant.

  8 Leave Your Sox On fastnar jag för liksom jag gjorde vid senaste starten. Fyraåringen har inlett karriären lysande uppe i norr och jag tror detta kan vara något extra för framtiden. Nu rycker stall Salmela skorna runt om och löser det bara sig med spår 8 så tror jag Leave Your Sox On segerstrider.

  "Kiostvältaren" i omgången serveras här i form av 9 Joyness om de nu mot förmodan skulle vara alldeles för fartgalna där framme...

  V75-4

  15 Spikfaks med 40 meter tillägg har ingen enkel uppgift framför sig. Det är klart bästa hästen i fältet och det mest troliga är att han till slut ändå reder ut det här, men som alltid är man lite osäker av sig vid kallblodsloppen...

  Den i fältet som utmanar Spikfaks allra främst är 5 T.B.'s Tröllgutt som borde vara den som styr fältet där framme och just den positionen på Gävle är guld värt. Spikfaks ska behöva ta 40 meter på gutten som kan gå snabbt där framme!

  10 S.T.C.C.Faksen med 20 meters försprång till Spikfaks står bra till i loppet härifrån. 11 Nordby Elde har frånsett näst senast varit riktigt fin på slutet och blir helt bortglömd av spelarna. Olle Alsén kommer tro på sin häst och får de bara en fin smygresa med sig kan det bli spännande upploppsraka.

  V75-5 - Gävle Stora Pris 2020

   6 Hachiko de Veluwe var åter tillbaka på tävlingsbanan igen senast och levererade rejält. Intrycket var starkt och det såg inte ens ut som att han tog i. Loppet där för fram honom rejält i form och jag tror han kan imponera på nytt.

   Timo Nurmos är även han inne på att Hachiko de Veluwe kommer vara BÄTTRE än vad han var senast och jag ser fram emot en ruggig insats i ett kul Guldlopp. Det här leker han hem.

   V75-6

   3 Indra's Secret fortsätter med täta starter och startar här i ett väldigt kul Bronslöp över 3 140 meter auto.
   Stoet är i finfin form för dagen och känns klart tung att stå emot.
   1 Born Unicorn regidebuterade för stall Redén senast genom att ta enkel seger. Härdad över längre distanser under sin Frankrike-sejour och nu rycker stallet skorna på honom.

   5 Euskara ska kunna göra sig gällande över den här distansen som hon alltid gör väl ifrån sig och liksom övriga stallets hästar är 6 Global Winner redo för att leverera igen.

   V75-7

   • Toppform för dagen - och sticker under radarn totalt. "Spöstraff" på mig själv om jag då inte spikar!

   10 Athos Race har fått en nykick hos Ulf Stenströmer och håller absolut toppform för dagen! 

   Det är en rejäl herre det här som äntligen verkat hittat rätt i sig själv. Bakspår är alltid lite utmanande inom V75-spelet, men i den formen han är i för dagen väntar jag mig åter att han gör upp om segern.
   Det surras även eventuellt om jänkarvagn på och det kommer garanterat bli fin fart på loppet hela vägen vilket till slut bjuder in Athos Race som dessutom älskar att tävla på hösten.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

   Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

   Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

   Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips