V75-finalerna: Högintressant som vanligt! » 1 feb. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • V75-finalerna: Högintressant som vanligt!
Legolasbet P76 - Travstugan

V75-finalerna: Högintressant som vanligt!

Årets första V75-finaler körs från Åby! Som vanligt en högintressant omgång!

Analysen nedan bygger på mitt unika "Jägersfinal" som endast spelas vid finalomgångar eller Jägersro-omgångar. Först till kvarn som gäller och det är tio andelar som släpps!

V75-1

  • En väldigt rolig och öppen proposition inleder V75-dagen!

11 Southwind Feji är möjligen främsta stjärnan. Vann direkt i årsdebuten och såg väl verkligen ut att behöva den genomköraren. Hon kan säkert göra upp om det här, men dubbla tillägget är ingen lek...

Gillar verkligen vad jag sett av 7 Callmeawinner som jag faktiskt håller som förstahäst härifrån. Och Lars Järpedal har även med 1 Okaloosa Bell som ska tas på stort allvar härifrån. 

V75-2

Tredje gången gillt för 2 Victory Topline? Efter att ha radat upp segrarna har hästen i tre senaste starterna varit klar besvikelse. 
Nu är läget bättre än på ett tag - känns som lite upp till bevis!

6 Cody var lysande på Jägersro och åker till Åby med stora förhoppningar. Gillade verkligen 11 Night Brodde senast på Solvalla. Han ska med tidigt!

V75-3

Jag spikar 9 Juan som reser till Åby väl i ordning för att prestera på topp. Kan få det perfekta loppet härifrån och tysken är loppets klart bästa häst enligt mig.

3 Wingait C H känns som den värste emot som kan stå emot länge från ledningen, men hoppas och tror Lövgren är offensiv direkt och visar klassen från Juan.

V75-4

  • Det ska bli mycket spännande att kolla in 4 Maggie Cash. Kommer hon bara iväg härifrån tror jag hon duger väääääldigt långt i det här loppet.

Den jag däremot hoppas på mest i loppet? 5 Crossfire Simoni! Streckat honom på slutet och tyckte framförallt senast att han var väldigt positiv. Ska bli intressant på hemmabanan.

15 Sevilla det givna motbudet, men läget är desto svårare och det kommer kräva en vass insats från honom härifrån. 
11 Peder Mykla har hittat sitt livs form rent av och får nu Björn Goop upp i sulkyn! Lär laddas iväg direkt från det här läget och är bland de bästa i loppet på ren dagsform. 
Annan "kantboll" är 8 Rushmore Face som gjorde det starkt som tvåa på V86 senast. Stall Kolgjini går bättre och bättre just nu och är att se upp med framöver!

V75-5

1 Sebastian Journey gjorde det riktigt bra på Solvalla senast. Nästan överraskande bra om jag får säga så. Räknas tidigt den här gången.
Björn Goop sitter åter upp bakom 3 Shorthanded Jag, som jag tycker är den att slå. 

8 Harran Boko har det svårt härifrån, men nog kanske Lugauer försöker ladda trots allt? Om inget annat är loppet annars över... Jag tror Luguaer kör ut med optimism trots läget och Harran Boko är en tuffing!

V75-6

Äntligen sitter han upp igen. Och ekipaget är ett svårslaget spikbud!

10 Zenit Brick skulle möjligen ha vunnit senast. Tyckte Mika Forss möjligen var lite väl passiv där framme. Nu sitter åter Björn Goop upp och det gör att jag inte tvekar en sekund. De två är ett mycket svårslaget radarpar.

Stor respekt för 4 Dante Boko där framme från formgården Vomb. Men han landar i att bli förstareserv med 9 Sorbet som andrahands.

V75-7

3 Disco Volante är den befogade favoriten, framförallt från det här utgångsläget. Kan bli klart svårslagen men för mig finns där två måstebud att ha med.

Tycker åter 7 Master Crowe känns klart intressant. Ren tidsfråga innan han V75-vinner och jag tror det kan vara läge nu! Han är klar andrahäst!
8 Erik Sting har följt med mig flera gånger om under en tid. Härifrån blir det stentufft och han kommer behöva all tur i världen - men jösses vad lågt spelad han blir den här gången...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tjabba Tjena Hallå V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A ... Läs travtips

Kan det bli bättre? 4 raka dagar med V75 och det startar på Gävle.  Umåker levererade 2 av mina 3 system 7 rätt och nu är det toppen banor (för ... Läs travtips

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet! Din andel löser du här! SPIKARNA: I V75-6 ... Läs travtips

Dags för torsdagens V75, sedan rullar det på fram till söndagen när vi avslutar med V75 Spring Race jackpot. Jag kommer spela torsdag, fredag och ... Läs travtips

Ett sprinterlopp för fina hästar sedan ett diamantstoförsök med spårtrappa består Dubbeln av under torsdagen.Avd1: 6 Disco Volante tror jag får ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips