V75-finalerna: Fynden finns!

Lördagen håller hög klass när det vankas V75-finaler från Solvalla och även fast det på förhand ser upplagt ut på sina håll så finns fynden att göra!

 1. Analysens system kostar 199 kronor - klicka här!
 2. Billiga andelen kostar 75 kronor - klicka här!

V75-1

Jag spikade 1 Borups Tornado senast och det var läckert att se honom visa sin rätta sida igen. Han verkade trivas strålande i jänkarvagnen och utan skor och för klassen är han riktigt vass. För många är inledningen en vidöppen historia och visst... Kollar jag genom fältet så är det få som startar med chans till segerstrid. 

Jag trodde ju väldigt mycket på Borups Tornado senast och trots innerspåret har jag svårt att gå emot den tanken den här gången baserat på hur otroligt bra han var. Sexåringen är på helt rätt väg nu och är för bra för Klass 1 i mina ögon.
Låt övriga köra loss där framme så tackar Tornadon för det mot slutet. Spik och koppla grepp direkt!

   V75-2

   Hjärtat bankar lite för överraskningen!
   9 Corazon de B.
   har varit bra i stort sett alla sina åtta starter i karriären och besöker nu Solvalla. Han har gått väldigt bra i sina tre starter i år och slutat tvåa i samtliga. Det här är en av omgångens jätteöppna finaler, men för mig bankar hjärtat mest för Corazon de B. som jag håller som förstahäst!

   En av omgångens roliga jokrar är självfallet 3 Il Forte. Fyraåringen stod för sin karriärs bästa insats hitintills senast och det var både överraskande och imponerande vilket intryck han visade upp. Nu ska han följa upp den insatsen med framspår i V75-final!

   1 Global Bodyguard startade så sent som i lördags och gjorde det från bakspår på Momarken och gick bra över upploppet till tredjeplatsen. 2 Hobart med barfota bak ska räknas mycket tidigt härifrån - och 5 Darlington Fame med tre raka segrar i ryggen räds inte någon i fältet även fast hon är fyraårigt sto.

    V75-3

    2 Who's Who återkom senast och vann mycket enkelt. Det var kul att se intrycket på honom där och med loppet i kroppen förväntas han vara ännu bättre den här gången. Spåret är perfekt och han är det givna främsta segerbudet i loppet. Han ska vara både favorit och hårt betrodd och jag tror han vinner!

    4 Upstate Face årsdebuterade i Guld på Åby och avslutningen från sexåringen var en klassisk "nästagångare". Klar utmanare bakom. 1 Stoletheshow blev favorit på Åby senast och satt andra par utvändigt, gick ut i tredjespår in i sista sväng och gick väl okej över upploppet. Säkert lite bättre nu och andrareserv.

      V75-4

      Kul Pixies lopp där vi välkomnar 5 Kali Smart. Stoet fick ett rejält genombrott under fjolårssäsongen och lita på att hon är väl förberedd i årsdebuten. Jag tror helt klart hon kan vinna direkt och är även min etta i loppet.
      6 Dear Friend
      levererade senast som favorit och är finfint i ordning just nu. 

      3 Dixie Brick har en halvdan rad men får springa barfota runt om den här gången vilket hon trivs allra bäst med och hon har gjort topptider från korta distansen förr. Vid garderingen är även 2 Carna Sensei självklar för mig. 
      Den som halva landet jagat och som hade varit kul att få se dra till med seger är 4 Ottilia Fri - här snackar vi fynd!

      V75-5

      5 Phoenix Photo gjorde bra ifrån sig senast och även fast han slutade trea så såg det inte tomt ut i tanken. Nu är han anmäld med barfota runt om och jänkarvagn för allra första gången vilket känns väldigt spännande. Med bättre spår än främsta motbudet är det fördel honom, trots allt.
      Den emot är självfallet 11 Unico Broline som är i sitt livs form och varit helt makalöst bra på slutet. Går verkligen inte att räkna bort från bakspåret och för mig står dessa två ut i Silverdivisionen.

      Fyndet i loppet som åter blir lite väl borttappad är 3 Sandsjöns Enzo. Det kommer givetvis krävas lite flax, det förstår väl jag med, men det behövdes senast med och då gick det ju strålande. 

      V75-6

       3 Laferrari Dimanche är inne i spännande utveckling just nu och trivs bra med Örjan Kihlström. 6 Cigars Eagle Owl har jag tjatat om i fem raka starter nu och senaste insatsen visade verkligen att hon är nära efterlängtad V75-triumf. Mycket tidig på min lapp!
       7 Zante Grif
       fick äntligen vinna senast och är i finfin författning. 14 Devs Daffodil och framförallt 15 Eenymeenyminymoe är de två starka miljonärskorna i fältet som tål att göra jobbet. 9 Nina Ginto var något svagare senast men se upp, hon var riktigt bra innan det och harvar under 5% nu.

       2 Cala Mayor de B. är liksom stallkamraten i V75-2 ett självklart garderingsstreck här och som är i toppform för dagen. Stoet trivdes med barfotabalansen på Åby senast och ska bli spännande se hur hon svarar upp det här.

        V75-7

        Det är inte svårt att gilla 10 Amalencius B.B. som jag tycker är på tok för bra för Bronsdivisionen. Han är i finfin författning och jag tror Örjan Kihlström har full koll på det här. 12 Best ofdream Trio är en fullgod utmanare som var imponerande senast. Det är även den som utmanar Amalencius B.B., men som sagt så tror jag Kihlström lurpassar och har stenkoll på Kim Eriksson och släpper aldrig in den i matchen. 

        Amalencius B.B. avslutar en finfin dag på Solvalla tätt före Best ofdream Trio.


        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

        Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!Andelen ... Läs travtips

        GS75Dags för midsommartravet från Rättvik där vi bjuds på travgodis i ett gäng lopp, vi inleder med tre varv och många volter, sedan kör vi ... Läs travtips

        Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

        V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips

        Lite tidiga tankar av mig till omgången på Kalmar den 26 juni. Vi har en riktigt trevlig söndag att se fram emot. Vi har även en jackpot som ... Läs travtips