V75-finaler: Allt står och väger på henne...!

Det är ljuva V75-finaler som står framför oss denna lördag. ALLT står och väger på Ivanka Amok. Faller hon? Ja, då blir det bra betalt...!
Formen är fortsatt jättebra på V75 och mina andelar är:

 1. Analysens andel (200 kr) - ⭐️⭐️⭐️
 2. Lilla andelen (60 kr) - ⭐️⭐️⭐️
 3. TIDIGA andelen (43 kr) - ⭐️⭐️

V75-1

Låt gå att hon fick bakspåret, men nog är det så att 10 Honey Mearas är av minst en klass över sina konkurrenter i Stoeliten.
Insatsen senast var otrolig i Gulddivisionen(!) på Jägersro och det ska mycket till för hon ska förlora Stoeliten.

Hon hade säkert kunnat gå till vintervila och ladda upp för julfirande, men att Daniel Redén selar ut henne i Stoeliten tyder på att hon är i alldeles för bra form för att vila. Närmast BÖR vinna.

       V75-2

       • Uppvisningsvinnare - och MIN nästagångare...!

       10 Con Crowe vann lekande lätt på Jägers och körs åter av Stefan Persson. Kapacitesmässigt bästa hästen i fältet och nog kan han ge oss en uppvisning fast det är bakspår i final på Solvalla.
       5 Match'Em höll jag en tumme för i hans start senast och insatsen som tvåa var väldigt bra. Denna gången körs han av Björn Goop och jag måste ha med honom!

       Jörgen S Eriksson har ruggig form på stallet och 7 Ballerina Indika ska vara att se upp för trots det här läget...!

        V75-3

        Det sket sig verkligen för 5 Brother Bill senast där Magnus A Djuse inte riktigt kom in i matchen med sexåringen. Nu är det perfekt läge bakom bilen igen och då är han så klart svårslagen - inte minst när främsta konkurrenterna har bakspår.
        9 Unico Broline är som alltid mycket spännande bakom och jag imponeras av inställningen från hans sida. Känns som den som är emot Brother Bill först och främst.

        12 Oscar L.A. är annan med urstark inställning men härifrån kommer det krävas en toppinsats så klart. 10 Seismic Wave har varit en ruggig besvikelse länge, länge. Senast var det som att något hände med honom och insatsen som tvåa var riktigt bra. Säkert fortsatt ett långskott, men känslan är att han är på gång!

        V75-4

        • Här står det ju och väger.... Löser favoriten det är risken stor med låg utdelning - men om hon faller? Ja, då jäklar! 

        13 Ivanka Amok är en ruggig jäkel som senaste tiden varit obarmhärtig mot konkurrenterna och krossat allt. Reder det ut sig för henne något så när så vinner hon plättlätt -  men den här gången är det lite annan uppgift än tidigare för henne och jag HOPPAS hon får trafikproblem och tvingas göra en oerhörd prestation.

        Faller hon eller hamnar pyrt till tror jag de flesta av konkurrenterna smakar blod och kommer köra tufft även de. Det är verkligen öppet bakom.

        Stallkamraten 9 Miss Imperatrice stred tappert som tvåa senast och ska räknas tidigt här igen så klart. 1 Mellby Ivy siktar på att leda det här länge, men 6 Benita Winner kommer ha samma taktik där framme. 

        V75-5

        Jag tycker han är hästen att slå och utan strul? Ja, då vinner han i min bok. Tack för spikprocenten!

        11 Amalencius B.B. är den för mig som är förstahästen i Silverdivisionens final och jag tycker han blir rent av lite underspelad den här gången. Jag brukar lyfta honom när han startar och nu när det är V75-finaler hemma på Solvalla tror jag han är i ordning ordentligt.

                V75-6

                Connie Luguaer reser upp till Solvalla och kör sin toppstjärna 1 Hidalgo Heldia. När denne femåringen är i ordning är han alldeles för bra för Bronsdivisionen! Försvaras innerspåret kan det bli omöjligt för konkurrenterna...!

                9 Aragorn As är minst lika högkapabel och räds varken motståndet eller bakspåret. Tål att göra grovjobbet och är i absolut toppform för dagen! Han var femstjärnig senast och jag tycker han är ruggig. 

                4 Akilles Face hoppas jag verkligen går felfritt. Han har en oerhörd kapacitet men får sällan till det. 7 Hannibal Face är annan Kolgjini-bekant som jag väntar mig mycket av.

                 V75-7

                 3 Imperatur Am vann mycket säkert på Bjerke senast och är en högkapabel fyraåring. Duger mer än väl i detta fältet och jag rankar honom rent av som etta i detta fältet.
                 4 Pure Muscle vann lekande lätt senast och treåringen verkar vara något alldeles extra och ser som andrarankad i min bok.

                 2 John King Boko trivs bra med Magnus A Djuse och även fast förra insatsen inte blev vad man hoppades på så ska han vara aktuell här! Två senaste insatserna har inte varit lika bra som tidigare, men hoppas han skärper till sig nu när det är hemmabanan.

                 En väldigt rolig avslutning med Klass 1-finalen där stall Wäjersten är aktuella med två startare i form av 1 Declan (äntligen vettigt spår!) och även 11 Marlon Boko. Mellan de två är det givetvis Declan som känns hetare.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Leo Vegas

                 • Bra välkomstbonus
                 • Bra utbud på vardagstravet
                 • Bra kundsupport
                 • Svårnavigerad hemsida
                 Välkomstbonus
                 Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                 Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
                 Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                 Leovegas startsida
                 Leovegas sport
                 Leovegas Trav

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                 Det här hittar du i NordicBets recension:

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

                 Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

                 Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

                 15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips