V75 Extra: Hela tre spikar » 2 mars | Martin - Travstugan.se

V75 Extra: Hela tre spikar

På söndagen är det extraomgång V75. Jag har hela tre spikar!

V75-1

  • Intrycket på nioårige 11 Ajlexes Cubano var riktigt fint senast och trots bakspåret håller jag honom högt här!

V75-härdade, 1 Linus Boy, är alltid att se upp med liksom 5 Nakoda Goj som nu fått två lopp i kroppen och fått upp självförtroendet.
7 Rolex Bigi spikade jag på V64 i årsdebuten senast. Läget här är vingligt, men hästen tillhör definitivt bland de bättre i fältet!

V75-2

Mattias Djuse har ett riktigt spännande löfte i 4 Imilie Boko som vann direkt i årsdebuten senast och kan få ett riktigt fint tävlingsår 2019. Hon är mitt klara segerbud i loppet och möjligt spikförslag.

Värst emot är från bakspåret i form av 12 Anna S.H. - och 9 Head For Home med lopp i kroppen är säkert än mer i ordning den här gången.
Läget är stentufft men ignorera heller inte 15 Livi Memory!

V75-3

Oskar Kylin Blom med 4 Bijoux du Fer har inlett året med två raka segrar och blir att se upp med återigen här.
Även annat motbud är 11 Choco Garline med Ulf Ohlsson.

Bakom? I ärlighetens namn ett något "halvtaskigt" lopp det här som kan kräva en hel del streck för att känna sig säker... Det skulle vara kul att se det stämma fullt ut för 8 Jonatan Trot

V75-4

Det är förmodligen omgångens öppnare lopp, men här försöker jag spika ur mig problemet!
Det känns spännande med duktige Anders Eriksson upp bakom 11 Copitex som visat klar formtoppning i två senaste insatserna! Utgångsläget här är perfekt för att hamna bra på det direkt och jag tror Copitex kan växla ner allt.

Till den procenten är det bara att spika!

V75-5

  • Läget det enda emot?

Jag har tidigare trott mycket på 10 M.T.Master Don. Nu tror jag det är dags igen.
Bakspåret känns klart gynnsamt i det här fältet, som kommer hålla bra fart på det där framme. Djuse tror väldigt mycket på fyraåringen och likså jag. Han blåser ner allt!

V75-6

  • Amatören tar tredje raka segern?

Göran Wester med 3 M.T.Malkin har verkligen övertygat det här året som ekipaget inlett med två fina segrar hemma på Solvalla. Nu är läget återigen väldigt bra och visst är det givet segerbud härifrån.

Det har inte riktigt stämt för 9 Leader Brodde på ett tag nu. Nu får hästen för första gången på länge gå iväg från bakspår istället för att ladda framåt direkt. Kan säkert lossna den här gången?
2 Fame Boko gjorde det klart godkänt förra helgen från svårt utgångsläge. 7 Jaques Noir med två lopp innanför västen förväntar man sig mer av.

V75-7

V75 avslutas över 2 640 meter. 
En med lopp i kroppen som jag tror slutar långt framme den här gången är 10 Aramis Race. Han blir även lite väl bortglömd i det här mycket jämna fältet. Kommer han bara upp i sin nivå ska han kunna segerstrida - och tacka för procenten!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips