V75 Elitloppssöndagen: Tre vinnare klara!

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen A.M. jagar efterlängtad storseger!

Andel i analyssystemet

V75-1 - ELITKAMPEN

Vilken fantastisk upplaga av Elitkampen 2020! Jag tycker det är en jättejämn omgång där alla kan vinna!

4 Odd Herakles radar upp segrarna och lita på att Tom Erik Solberg har rejäl segeroptimism!
8 Lome Brage
laddas givetvis trots läget. Lyckas Erlend Rennesvik mot förmodan nå ledningen vet vi ur snabb Lome Brage är.

10 Månprinsen A.M. startar trots allt i Elitkampen och vi alla vet ju hur fantastisk bra han är. Bakspår över kort distans är däremot stentufft i det här sällskapet.

V75-2 - FYRAÅRINGSELITEN STON

Adrian Kolgjini kör ut med racertankar tillsammans med 2 Sashay My Way. Med helstängda huvudlaget är taktiken givet. Samtidigt såg stoet riktigt vass ut i träningsjobb under måndagen!

7 Southwind Queen närmast skenade runt ovalen senast, men läget nu gör det svårt.
1 Dontlooseallmoney
är intressant från det här utgångsläget.

9 Gina Mearas gillar jag och nu med två lopp i kroppen och barfota runt om ska hon bli spännande. 10 Golden Tricks har inte fått någon bra Sverige-start. Frågan är hur hon står sig den här gången!?

V75-3 - FYRAÅRINGSELITEN

8 Ecurie D. besöker åter Solvalla och superlativen börjar ta slut på att beskriva fyraåringen. Nio raka segrar och trots spår 12 gick det inte att slå honom senast heller.
Spännande med Erik Adielsson den här gången. Trots spåret är han självklar förstahäst och i det skicket han visat upp går det inte att kalla honom annat än vinnaren.

Motståndet är stentufft, men jag har svårt att se Ecurie D. som annat än vinnare trots läget.

V75-4 - TREÅRINGSELITEN

4 Hell Bent For Am gör tredje starten i Sverige. De två första har varit i överlägset skick och stall Stefan Melander låter barnsligt nöjda inför den här starten. Visst blir han svårslagen och även fast där finns några bra bakom så kommer de inte kunna stå emot denne.

V75-5 - UNGDOMSELITEN

Anders Eriksson tillhör bland de bättre ungdomarna i landet och här kör han 4 Chapuy som från framspåret siktar på att leda det här runt om.
5 Harley D.E. tar nya tag efter att inte ha kommit till sin rätt på Åby senast. Positionen utvändigt ledaren?

9 Tabasco C.D. var strålande i uttagningen till Kungapokalen och gjorde vad han kunde i finalen. Joakim Granlund är bäste vän med hästen och kommer flyga fram över sista halvvarvet.

Om det går undan här? Haha, är det kö till toaletten på damernas under Elitloppssöndagen!?

V75-6 - ELITLOPPET FÖRSÖK 1

1 Vivid Wise As såg inget vidare ut senast, men jag litar på att Björn Goop hittat rätt med honom till det här. Innerspåret är ju helt perfekt och visst kan han leda runt om nu. Jag litar på att han är i ordning igen och löser både seger här och perfekt spår till finalen. Leder runt om.

V75-7 - ELITLOPPET FÖRSÖK 2

1 Elian Web är jättenöjd med spårlottningen. Jorma Kontio försöker leda runt om från läget och vi har ju sett hur stark hästen är i den positionen.
Personligen har jag dock svårt att se Elian Web som given etta här...

Adrian Kolgjini tror mycket på sin 3 Tae Kwon Deo och räds knappast Elian Web. Ger ledaren en match.
4 Attraversiamo tror jag väldigt mycket på i slutsegern. Kanske ingen vinnare här, men jag tror ju ändå på honom!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips