V75: Dubbelspikarna sätter fart

V75: Dubbelspikarna sätter fart

Travgodis från Solvalla väntar oss på lördag! Det är V75-finaler av god klass och flera öppna fält där det säkerligen kommer köras rejält.

 1. V75-ANDELEN 250 KR/ANDELEN - analysen nedan!
 2. 110 KR-ANDELEN - systemet läggs under lördagen!

V75-1 - Stoeliten

 • När det vankas fina prispengar på Solvalla - då kan man räkna med stall Timo Nurmos.
  Här selar stallet ut 2 Hevin Boko som närmast åt upp konkurrenterna senast. Toppspår och toppform - frågan är vad som kan stoppa henne här? Det skulle möjligen vara kusken Mika Forss som jag inte riktigt håller som den högste i eliten, om vi säger så...

4 Mulligan äntligen ett bra spår igen och sjuåringen är bättre än vad raden utvisar. Motbudet bakom.

V75-2 - Klass 2-finalen

 • Bästa hästen fick sämsta spåret - vinner ändå
  8 Il Duce Boko
  är loppets överlägset bästa häst enligt mig. Dessvärre för kretsen fick de spår 8 här vilket känns som främsta hindret för femåringen. 
  Marc Elias kommer ändå försöka sig sikta fram direkt när bilen släpper och jobba till sig en fin position. Jag tror loppets bästa häst löser det här trots läget och spikar till fin procent!

V75-3 - Gulddivisionen

4 Elian Web är i en makalös form för dagen och vann regelrätt mot Propulsion senast. Med spår invändigt om främsta konkurrenten ser det upplagt ut för andra raka segern!

  5 Disco Volante har varit femstjärnig i två senaste starterna, men svårt att se hur sjuåringen ska kunna sno åt sig ledningen från Elian Web. Lyckas dock Ulf Ohlsson med detta, så vinner troligen Disco, som Stefan Melander låter väldigt uppåt på! Jag tycker det här trots all är förstahästen.
  9 Gareth Boko
  är en sjuåring som kämpat sig tillbaka riktigt starkt. Två raka segrar och sjuåringen har höga toppar! Får gå iväg bakom en snabb rygg och kan sitta bra på det direkt. Given vid gardering!

  V75-4 - Stoloppet

  2 Aura S.L. bjöd på uppvisning och på sitt kunnande för tre starter sedan vid segern på Jägersro. Stoet har dock levererat med två hejdlösa galopper på slutet och fyraåringen verkar allt annat än stabil för dagen. Åter voltstart här och galopprisken är där. Felfritt? Ja, då vinner hon enkelt.

  • Många om budet bakom, som sig bör när det är stoloppet.

  Vill varna för 11 Apple Rose som åter kommer smyga lite under radarn på V75-spelarna. Insatsen på Kalmar senast var riktigt bra och med Kevin Oscarsson kommer sexåringen flyga fram sista biten.
  15 Dusty Shadow
  är kommande klasshäst och kör bara Peter Ingves i tid, kommer femåringen tugga ner många av konkurrenterna.

   V75-5 - Silverdivisionen

   • Räkna med fartfest direkt.
    6 Doctor Doxey Zenz hade uppvisning för tre starter sedan och även fast stallet kommit med förklaringar, så har han svikit i två raka starter nu... Mathias Andersson siktar framåt direkt så klart.

   4 Hawk Cliff fick perfekt löp senast och kommer få det igen. Tar andra raka? 8 Niky Flax spikade jag på Kalmar där han ledde hela vägen. Spåret nu gör det svårare, men dagsformen är lysande för dagen..
   11 Pascha Tilly
   såg segerklar ut senast och är han bara felfri hela vägen blir han tung att stå emot - liksom 12 Harran Boko som alltid går starkt ute i spåren!

    V75-6 - Klass 1

    • Högklassig Klass 1-final där det blir svårt att skilja på flera av hästarna

    1 Hobby de l'Iton såg ut att behöva loppet senas toch bör vara bättre nu. 3 Atik D.L. gör aldirg ett dåligt lopp och 4 El Gumpert är en av de starkare i fältet.

    10 Hector Boko var strålande på Jägers och tar nu långa resa upp till Solvalla. Minus med 2 140 meter och inte kort distans men radar upp segrarna och blir att räkna med!

    V75-7 - Bronsdivisionen

    2 Bo C. spikade jag senast trots svårt läge. Gick riktigt starkt över slutvarvet och äntligen har han nu fått bra startspår. Det borde ju vara dags för seger nu!?

    1 Randemar R.D. är dock den bakom jag har repsekt för. Finfin på Jägers nästsenast och likt Bo C. har Randemar R.D. fått bra spår igen. Segerstrider här! 3 Franklin Face vann på vass tid senast. 2 140 meter känns inte som ett plus för honom, men han verkar ha några riktigt fina resurser i sig som kan hävda sig här.

    10 Man At Work är ständigt betrodd men inte vunnit på ett tag. Slipper åter göra jobbet här och kommer givetvis spurta starkt ute i spåren.

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Fler aktuella travtips

    Oooootroligt nära max förra veckan!! Nu ska 8an in! 115.000:- och 11.500:-/andel på "Från norr till söder"! Riktigt kul att NORRLANDS GULD ... Läs travtips

    Tre luriga långa  Tillbaka till Solvalla igen i kombination med Åby.  I inledningen kan det vara läge att gå kort då Stefan Persson ... Läs travtips

    Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och ... Läs travtips

    V86-1 Xpresstayern inleder omgången på Åby och det är ett lurigt långlopp. Den som tar hand om ledningen kanske har vunnit en hel del och ... Läs travtips

    Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i ... Läs travtips

    V86 onsdag 26/2 avgörs på ÅBY/ SOLVALLA ovalerna. V86 omgången ser ganska svårlöst ut och det luktar hög utdelning på 8 rätt. Sju rätt förra ... Läs travtips

    Då är vi inne på de sista dagarna med skotvång, redan på söndag är det fritt fram att köra hästarna med valfri balans igen. Ett skönt ... Läs travtips

    Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips