V75: Discodags, trots allt!

V75-året är på ny kula och efter lördagens omgång på Bollnäs vänder vi kommande helg mot Mantorp. Champen kan inleda men jag tror däremot det blir discodans.

V75-1

  8 Champ Lane fångar tidigt intresse, som senast gick iväg från bakspår i V75-final. Han går bra över dessa lite längre distanserna så även fast läget är svårt förväntar jag mig att han gör upp om det. Jag tror rent av att Örjan Kihlström är offensivt iväg direkt och når de rent av ledningen blir det svettigt för övriga.

  Jag säger se upp för 9 Silver Bullit. Jag hade hästen streckad senast på Axevalla där han gick riktigt bra till tredjeplatsen. Distansen är klart gynnsamt för sexåringen som är på väg in i toppform. Jag vågar inte sitta utan honom och låser inledningen.

  V75-2

  9 Oskar of Sand fick se sig slagen för första gången senast i sin åttonde start. Han räknas tidigt här så klart, men det är knappast en toppchans kan jag tycka. 3 Teanie är tidigt segerbud i mina ögon och som har haft jämn och bra form på slutet och gick riktigt bra på V75 senast. 
  5 Antibes
  ska bara lösa volten sen kommer han garanterat kunna göra upp liksom 8 Point To Point. 10 Immigrant Am var lite mini-snackis senast och möter ju knappast tuffare motstånd nu.

  V75-3

  Vi välkomnar tillbaka 7 Disco Volante som varit ifrån sedan 28 november. Trots spår 7 tror jag Ulf Ohlsson gör allt för att gasa sig mot ledningen och jag har svårt att se annat än offensivt upplägg. Det är inte stentufft emot direkt och Disco trivs på vintern och därtill tror jag Mantorp löser en hård och fast bana som är ett måste för Disco Volante. 

  V75-4

  Baserat på senaste insatserna är 2 Chantal Jet högintressant den här gången när det dessutom vankas V75 på hemmabanan! Därtill låter ju Stefan P Pettersson smyguppåt på chanserna här! Min förstahäst i det här stoloppet. 

  4 Ariane Summit gjorde det riktigt bra vid segern senast och 8 Dream of MoneyD.E. har nu fått två lopp i kroppen efter lång vila.
  15 Florist
  har tjänat mest i startfältet och är enda miljonären i det här Diamantsto-försöket. Kom väl aldrig riktigt in i matchen på Nyårsafton och tar omtag här. Är i fin form för dagen och trots tillägget ska hon med tidigt på kupongen.

  V75-5

  Här kan det verkligen smälla till när 5 Bandit Frontline startar igen. Jag tycker sexåringen är ständigt underskattad och är lite inne på att han kan vara lösningen i Klass 1-loppet. Det blev lite väl offensivt upplägg senast. Nu går Banditen ut över kort distans igen som han gått bäst över - dessutom på hemmabanan! Jag har lyft honom som skrällbud förr och den här gången lär han bli mer betrodd.

  3 Claw kommer Kim Eriksson vara taggad med så klart och som kommer från ett riktigt formintryck senast. Eriksson gör allt för att svara ut konkurrenterna och leda länge. 4 Mojo Express löste uppgiften galant senast på Solvalla och har fått exakt samma utgångsläge även den här gången med Örjan Kihlström. 

  Ska ni gardera vidare? Ha 1 Nice And Quick tidigt på lappen!

  V75-6

  • Det kan vara dags nu - tredje gången gillt!?

  Jag har spikat 10 Aurora Show i två raka starter nu. Näst senast galopperade hon bort sig direkt men på Nyårsafton stod stoet för en heroisk insats som tvåa. Hon är verkligen högaktuell för V75-seger den här gången! Minuset? Ja, det är självfallet spåret i volten som är galopprisk som bara den. Felfritt däremot...!

  3 It's A Girl var ruggigt tapper senast på Halmstadstravet och är välstammad som få. Ska kunna matcha dessa hon går ut mot nu liksom 5 Machi. 7 Kirsi Boko håller toppform och får Örjan Kihlström i jollen den här gången. 8 Solkattens Daizy plitade jag i som nästagångare från senast.

  V75-7

  Johnny Takter är på plats på Mantorp och kör under V75 och här sitter han upp bakom 4 Sweetman. Två faktorer som talar för sexåringen är utgångsläget och att det ser ut som spetsläge och därifrån är valacken ofta svår att ta ner ifrån. Ska vara klar favorit i avslutningen och når de ledningen är det här vunnet. Jag spikar Jägersekipaget!

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

  Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

  Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

  Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

  Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

  En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips