V75: Det kommer smälla!

Ja, men att man spika EN Redénare är väl alltid sunt. Jag spikar dock inte deras främsta stjärna. Jag har en drös överraskningar i garderingsloppen. Det kommer smälla!

V75-1

12 Born To Run fick det mest utmanande utgångsläget, Femåringen står ut i loppet men har nu ett läge som gör att det här kan öppna upp sig. Kan han runda allt? Definitivt. Kan det häxa härifrån? Fullt möjligt!

3 Dream Creation fick ett välbehövligt lopp i kroppen förra veckan. Han avancerade fram och gick utvändigt ledaren sista 1 200 meterna och loppet för fram honom inför det här.
6 Versace Face
är ständigt betrodd men har svårt att få till segerinsatsen. Nu går han iväg från springspåret! 10 Titan Yoda är annan stark typ jag tror lite på.

Skrällen? Det är 2 Madame af Djupmyra som haft stentuffa lägen på slutet - nu fick hon spår 2!

      V75-2

      5 Nan's Cash är den jag tror lite mer på i det här loppet. Hon har fått två välbehövliga lopp i nya regin och ska vara redo att prestera på topp nu. Även 2 Edima är bra på startvolten och jag tror främst det blir en duell mellan dessa två.

      Där bak är det 9 Queen Ratzeputz som främst fångar intresset, men spännande se hur 8 Magic From Hill går med nu med Erik Adielsson för första gången! Tomas Pettersson har Madame af Djupmyra i V75-1 och här 14 Thelma M.M.

           V75-3

           6 Fat Rabbit har gått bra över 2 640 meter några gånger och nu går han ut över distansen igen. Det är klar fördel fyraåringen i Klass 2-loppet med framspåret när hans främsta konkurrenter har bakspår. Det är ett lopp som inte har någon jätteklass och ska man börja gardera upp honom så behöver man mycket bläck i pennan...

           Nej, det här löser han.

                 V75-4

                 Torbjörn Jansson får äran att köra 5 Kong C.K. istället för P-O Midtfjeld. Sexåringen har imponerat rejält och startar nu med fyra raka segrar. Stred sig förbi 2 Per Viking senast utan bekymmer.

                 Annan på startvolten är 6 Alm Randers som även han radar upp segrarna och Olav Mikkelborg räds knappast några av konkurrenterna här. Jag tycker de två står ut rejält faktiskt på startvolten och det blir en kamp!

                 V75-5

                 1 Kapten Brodde var väldigt bra ett par gånger ifjol och fick sig ett långt uppehåll. Femåringen har nu fått två lopp i kroppen där han gjort det helt strålande bra. Han är för bra för Klass 1, tycker jag.
                 Jänkarvagn och skoryck aviseras den här gången. Jag håller honom som knappa ettan!

                 3 Viva La Vida Face är utmanaren där framme och som tog efterlängtad seger senast. Är i toppform för dagen och laddas vad som går för att leda det här hela vägen. Jag har stor respekt för honom! Outsidern är 5 Mizai med Erik Adielsson, en hemmahäst som är väldigt laddad för dagen!

                      V75-6

                      1 Hail Mary får för tredje starten i rad gå iväg från innerspåret. Det har gått åt skogen de två andra gångerna. Jag håller honom givetvis som ettan i loppet och det är väl klart att han normalt ska leka hem det här. Procenten ligger högt på honom så jag är en dåre som garderar.

                      4 Brother Bill nämns ofta när han selas ut men jag tycker han presterar alldeles för sällan. Ska väl ändå med på lappen. 2 Esprit Sisu ska man alltid se upp för och 8 Global Badman är spårtorsk normalt sett men vid gardering ska han med!

                            V75-7

                            5 Gooner var fantastisk senast på topptid och nu är läget bättre och han ska räknas som förstahästen här. Däremot är motståndet av väldigt hög klass!

                            2 Kurri Jari Boko har vaknat till i Finland och är uppe i en jättefin form. Björn Goop känner väl till honom dessutom och Veijo Heiskanen låter riktigt uppåt inför det här. 9 Zeudi AMG är alltid att räkna med i den här klassen.

                            Bästa spelbolaget för travodds

                            Bet365

                            • Världens största spelsajt
                            • Egna fasta travodds
                            • Bra välkomsterbjudande
                            • Inget poolspel
                            Välkomstbonus
                            1250 SEK i spelkrediter
                            Hämta bonus Besök hemsidan

                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                            Sammanfattning

                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                            Läs hela recensionen

                            Fler aktuella travtips

                            Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                            V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                            Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                            Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                            Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                            Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                            Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips