V75: Derbylördagen på Jägersro » 30 aug. | Martin Engström -…

V75: Derbylördagen på Jägersro

Derbyhelg från Jägersro och på lördagen bjuds vi på en väldigt öppen och klurig V75-omgång!
Jag erbjuder två typer av andelar:

 1. Martin - Travstugan för 200 kronor/andelen - som är den jag skriver om här!
 2. Martin Jägersfinal 500 kronor/andelen - den jag konstruerar på plats på Jägers under lördagen!

Din andel löser du här!

V75-1

Inledande Bronsloppet har främst de två från springspåret som främsta segerbuden.
Örjan Kihlström med 6 Royal Navy Neo kan bli tung att stå emot om ekipaget når ledningen - däremot ska man inte räkna bort 7 Adde S.H. som varit ute i tuffa sammanhang på slutet och vinner snart lopp igen.

1 Night Brodde garanteras fin resa härifrån och borde vid sunda vätskor göra upp om det likaså 4 Staro Leonardo som först och främst ska lösa vingliga utgångsläget.

8 Reverend Wine var toppfin senast och verkar vara i fantastisk form för dagen. 

V75-2

Över korta distansen och från perfekt läge tror jag 4 Upload kan vara lösningen.
Testade på derbyuttagning senast, men var aldrig nära att ta sig vidare. Insatsen nsät senast på Solvalla var lysande.

6 Leica Håleryd är tidig, men den som möjligen har bäst form i fältet är 9 Borups Racing. Jätteöverraskningen är 7 In The Air Tonight!

V75-3

 • Birger Bengtssons minne 2019 ser ut som en öppen historia över korta distansen
  Förstahästen känns som 6 Policy of Truth som varit klart bra på slutet och verkar trivas med Erik Adielsson.

1 Speedy Foxy Vicane är lätt att gilla. Imponerade flera gånger om under fjolåret och varit klart godkänd på slutet. Från det här läget ska hon passas tidigt.
3 Disco Volante är tillbaka igen och hade han varit garanterad ledningen hade han varit hästen att slå. Oavsett vad tror jag kan presterar direkt.

V75-4

 • Ett väldigt öppet stolopp där en-eller-alla känns som lösningen...

10 Au Pair Girl är den jag håller högst i fältet och skulle hon vara som hon brukar vara kan hon krossa allt här. Utgångsläget är dock lite illavarslande.
9 Quiz Töll
är tillbaka och visat förr att hon levererar direkt när hon kommer tillbaka!

Man ska ha 14 Sincerly Face i åtanke. Radar inte upp segrarna, men är klart bättre än så och blir intressant med Adielsson återigen upp denna gången!

V75-5

 • Silverdivisionen ser ut att bli sevärd tvåhästarsduell - men vinnaren är klar

4 Norton Commander testade på tufft sällskap senast i Jubileumspokalen. Svarade för en toppinsats där som trea och blir högintressant nu när han vänder hem igen.
Ställs mot framförallt 6 Gina Schermer, men från bättre utgångsläge och med toppform på hemmabanan så tror jag på Norton Commander!

V75-6

 • Lurigt lopp där jag därför spikar lurig vinnare

6 Tengil Face är en jag tycker fått för lite utdelning och jag tror detta är en fyraåring med ljus framtid på banan. Var fullt godkänd vid derbykvalet senast och här tror jag Adrian Kolgjini hamnar bra på det tidigt.
Borups Senator är på väg upp i form och Danilo Brick är högintressant - men Tengil Face kommer svara för ett topplopp den här lördagen.

V75-7

Löser det sig inte med Gina Schermer har stall Engwerda och Rick Ebbinge ny chans här med 4 Ike Schermer.  Fyraåringen fick det inte löst senast i derbyuttagning. Blev mer av ett lopp i kroppen där. Given etta i det här loppet.

3 Get Ready On Tour är tidig bakom och se även upp för 6 Tony Afrika11 Bay View är den som tackar och tar emot om det går undan där framme. Känns klart underskattad!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

I det första loppet för dagen på Solvalla, startar den finske gästen 3 Polara som var heroisk i just Elitkampen 2019 och ryktas nu vara i full form ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips

I lopp fem hittar vi "spökhästen" 3 Arapaho Ghostdance som har levererat imponerande slutspurter i de två senaste loppen och nu är på jakt efter ... Läs travtips