V75: Derbylördagen på Jägersro » 30 aug. | Martin Engström -…

V75: Derbylördagen på Jägersro

Derbyhelg från Jägersro och på lördagen bjuds vi på en väldigt öppen och klurig V75-omgång!
Jag erbjuder två typer av andelar:

  1. Martin - Travstugan för 200 kronor/andelen - som är den jag skriver om här!
  2. Martin Jägersfinal 500 kronor/andelen - den jag konstruerar på plats på Jägers under lördagen!

Din andel löser du här!

V75-1

Inledande Bronsloppet har främst de två från springspåret som främsta segerbuden.
Örjan Kihlström med 6 Royal Navy Neo kan bli tung att stå emot om ekipaget når ledningen - däremot ska man inte räkna bort 7 Adde S.H. som varit ute i tuffa sammanhang på slutet och vinner snart lopp igen.

1 Night Brodde garanteras fin resa härifrån och borde vid sunda vätskor göra upp om det likaså 4 Staro Leonardo som först och främst ska lösa vingliga utgångsläget.

8 Reverend Wine var toppfin senast och verkar vara i fantastisk form för dagen. 

V75-2

Över korta distansen och från perfekt läge tror jag 4 Upload kan vara lösningen.
Testade på derbyuttagning senast, men var aldrig nära att ta sig vidare. Insatsen nsät senast på Solvalla var lysande.

6 Leica Håleryd är tidig, men den som möjligen har bäst form i fältet är 9 Borups Racing. Jätteöverraskningen är 7 In The Air Tonight!

V75-3

  • Birger Bengtssons minne 2019 ser ut som en öppen historia över korta distansen
    Förstahästen känns som 6 Policy of Truth som varit klart bra på slutet och verkar trivas med Erik Adielsson.

1 Speedy Foxy Vicane är lätt att gilla. Imponerade flera gånger om under fjolåret och varit klart godkänd på slutet. Från det här läget ska hon passas tidigt.
3 Disco Volante är tillbaka igen och hade han varit garanterad ledningen hade han varit hästen att slå. Oavsett vad tror jag kan presterar direkt.

V75-4

  • Ett väldigt öppet stolopp där en-eller-alla känns som lösningen...

10 Au Pair Girl är den jag håller högst i fältet och skulle hon vara som hon brukar vara kan hon krossa allt här. Utgångsläget är dock lite illavarslande.
9 Quiz Töll
är tillbaka och visat förr att hon levererar direkt när hon kommer tillbaka!

Man ska ha 14 Sincerly Face i åtanke. Radar inte upp segrarna, men är klart bättre än så och blir intressant med Adielsson återigen upp denna gången!

V75-5

  • Silverdivisionen ser ut att bli sevärd tvåhästarsduell - men vinnaren är klar

4 Norton Commander testade på tufft sällskap senast i Jubileumspokalen. Svarade för en toppinsats där som trea och blir högintressant nu när han vänder hem igen.
Ställs mot framförallt 6 Gina Schermer, men från bättre utgångsläge och med toppform på hemmabanan så tror jag på Norton Commander!

V75-6

  • Lurigt lopp där jag därför spikar lurig vinnare

6 Tengil Face är en jag tycker fått för lite utdelning och jag tror detta är en fyraåring med ljus framtid på banan. Var fullt godkänd vid derbykvalet senast och här tror jag Adrian Kolgjini hamnar bra på det tidigt.
Borups Senator är på väg upp i form och Danilo Brick är högintressant - men Tengil Face kommer svara för ett topplopp den här lördagen.

V75-7

Löser det sig inte med Gina Schermer har stall Engwerda och Rick Ebbinge ny chans här med 4 Ike Schermer.  Fyraåringen fick det inte löst senast i derbyuttagning. Blev mer av ett lopp i kroppen där. Given etta i det här loppet.

3 Get Ready On Tour är tidig bakom och se även upp för 6 Tony Afrika11 Bay View är den som tackar och tar emot om det går undan där framme. Känns klart underskattad!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips