V75: Derbydagen 2019! » 31 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V75: Derbydagen 2019!

Dagen D är här! Derbydagen från Jägersro kommer bjuda på fantastisk travsport och därtill är det ju V75 att spela om. Tre trygga spikar och en del roliga skrällbud i övriga är lösningen!

Andelarna hittar ni här!

V75-1

Johan Untersteiner får sköta uppgiften den här gången med 4 Heart of Steel. Efter att ha radat upp segrarna startade han i tuffa Jubileumspokalen senast där det blev en fjärdeplats.
Peter U håller femåringen högt och jag tycker han ska ha god segerchans i det här loppet där motbuden inte direkt håller någon het dagsform.

6 Don't Mind Me återkommer efter två månades vila och är tidig bakom. Imponerade i segern på Solvalla senast över kort distans, men det här är helt annan uppgift.

V75-2

 • Mycket roligt fält i Diamantstoet som jag tror kan bli en riktigt sevärd historia!

Fredrik Wallins hästar har varit fantastiska den här säsongen och här blir 6 Loser On Loser intressant.
7 Callmesally
hamnade vingligt till, men blir jätteintressant med Örjan Kihlström upp.

V75-3 - Derbystoet 2019

 • Derbystoet har blivit till en mycket öppen strid

4 Conrads Rödluva är den som varit den ohotade drottningen i kullen - men på senare tid har 5 Activated imponerat rejält. Rödluvan är knappast segersäker, men får se som hästen att slå ändå då hon i mina ögon fortsatt är kultoppen.

Lite svag för 3 Staro Miami som är en riktig hårding och jag är övertygad om att Mika Forss tror stenhårt på seger.
9 Racing Brodda
stormtrivs med Rikard N Skoglund såg lysande ut vid uttagningen.

V75-4

Marc Elias får åter tillfället att köra stallets 5 Gambit Brodde som efter en tid på längre distanser återgår till kort här. Senast ekipaget testade på 1 640 mete blev det seger. Nu blev läget bra här och jag tror det är hästen att slå.
Stallets andrahäst i fältet, 9 Quite A Quality, har inte övertygat på slutet och får det nog svårt härifrån.

1 Scotch Brodde är den jag håller som andrahäst i loppet och som äntligen har ett ba utgångsläge igen. Fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och härifrån tror jag det kan bära långt!

8 Hurricane River kan mycket väl slå till om det löser sig med positionerna direkt, men hur lätt kommer det bli från det här läget...? Tufft! 
7 Victoria Lane
kommer från en fin insats senast

V75-5

 • Det kommer vara gasglatt så det räcker och blir över i K.G.Bertmarks Minne

2 Panther Face från perfekt läge borde sluta långt framme och är den jag fastnar främst för. 5 Minnestads Ecuador kommer till Jägers med toppform och en del intressanta ändringar inför det här.
Det är verkligen en vidöppen historia tycker jag.

  V75-6 - Derbyt 2019

  • Där finns flera lovande fyraåringar i det här loppet - men där finns bara ett monster

  3 Campo Bahia kommer säkert inte få det serverat utan kommer få jobba för det, men han är verkligen min ohotade vinnare av Derbyt 2019 och jag har svårt att se honom förlora det här.

  Skulle han mot förmodan förlora känns 4 Inti Boko högintressant som levererade rejält vid uttagningen.

  V75-7

  10 Reckless lyckades som vanligt ta hem Malmö Stads Pris näst senast och besöker åter Jägers för ett långlopp. Gjorde klart bra ifrån sig i stentuffa Åby Stora Pris senast och i ett fält med endast elva startande ser jag Reckless som vinnaren av det här loppet.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Axevalla har verkligen en toppenomgång med V75 denna helgen. Det är fulla och jämna fält som gör upp och över Skaraslättens långa upplopp kan ... Läs travtips