V75: Dansant disco på Romme! » 26 feb. | Martin Engström -…

V75: Dansant disco på Romme!

Andel i systemet kostar 175 kr - klicka här!

Rommetravet bjuder upp till V75-dans denna lördag och just dans känns passande när vi i Gulddivisionen bjuds på disco!

V75-1

 • Ett inte helt lättlöst Klass 1-försök med voltstart över medeldistansen.

Erik Adielsson får åter förtroendet bakom 3 Cash Cowboy som nu har två raka segrar och som det verkligen lossnat för. Som alltid är ju Adielsson även en mästare i volten och kommer sitta perfekt till här. 

Först och främst ska det lösa sig från utgångsläget, men frånsett det är 8 Tullibardine Boe tidig i segersnacket här.
Marie Hafstad Eriksson testar på V75 med sin 2 She's Ready som har fyra raka segrar och sjuåriga stoet har ju verkligen varit imponerande. Ska tas med respekt!

    V75-2

    • Kallblodsmiljonärerna kamperar Kallblodsdivisionen innehåller två som verkligen står ut.

    11 Roli Eld och 14 B.W.Rune är de två miljonärerna som spontant är av lite annan klass än övriga i det här startfältet. Knapp förstahäst mellan de två tycker jag B.W.Rune är som är den som brukar gå bäst när det krävs att runda fältet medan Roli Eld oftast är gynnad av att tidigt sitta bland de främre.
    Det kommer bli en sevärd kamp mellan de två och att några andra ska vara segeraktuella känns just nu långsökt.

       V75-3

       Det blev ju inget vidare för 7 Disco Volante i lördags där han åter visade att krävande bana inte allt är hans grej. Från ledningen stod han emot länge men väl mot avgörandet hade han inget att ge när stallkamraten överraskade oss alla.
       Nu siktar Disco på snabb revansch när det dessutom körs över korta distansen! Jag tror han trots läget kan sitta i ledningen hela vägen och spikar utan att tveka en sekund.

         V75-4

         Stall Redén reser till Romme med 5 D.Day Zet som tagit två enkla segrar på raken. Han har knappt sett ut att ta i och de två loppen har säkert fört fram honom till lysande form här. Klar förstahäst.

         Jari Åkerfeldt tror givetvis mycket på sin 3 Zeolit och även fast läget är jobbigt så ska man ta 12 Global Above All på stort allvar. Årsdebuten senast var väldigt bra och Anders Eriksson känner sig knappast slagen

         V75-5

         Daniel Wäjersten väljer att sitta upp själv bakom egentränade 5 Algot Zonett som mycket möjligt kan vara en kommande topp. Åttaåringen har under senhösten/vintern utvecklats till en Silverstjärna som är på väg uppåt mot Guld och visst blir han att räkna med här.

         Vill  höja varningens finger för 6 Kaptah som känns lite på gång, körs åter av Erik Adielsson och trivs över längre distans. Det är möjligen ett långskott, men det betalar jag gärna för liksom urstarke 12 Carat du Goutier.
         Per Linderoth håller 4 Donners Am väldigt nära hjärtat sitt och ekipaget ser dessutom ut att bli alltför underskattat här.

             V75-6

             • Lossnar det med lyxproblemet nu!?

             13 Lyx Håleryd har visat sig som en nästagångare flera gånger om nu och den här gången tycker jag hon möter klart beskedligare gäng än vad hon tvingats med tidigare på V75. Ska det äntligen lossna med lyxproblemet!?
             Med sig där bak på tillägget har hon med sig 14 Zooropa som är i toppform för dagen och är förmodligen det hårdaste stoet i startfältet.

             Profilen Mikael Eriksson är åter med på V75 med sin 1 Pappajonnys Ilse, men den här gången blir det toppkusken Örjan Kihlström i sulkyn. Från spår 1 i volten är det klappat och klart med bra position hela vägen och räkna med att Eriksson tror på sin häst.

             4 Donna Leonora är i bra slag för dagen, men läget är desto besvärligare. Fixar det sig bara i starten så är Jorma Kontio framåt marsch!

              V75-7

              • Flera starka och även formtoppade gör upp i avslutande Bronsdivisionen

              5 Oxidizer känns återigen väldigt intressant som stoltserar med två raka segrar och intrycket senast på Åby var riktigt fint. Han är helt klart hästen att slå och jag spikar i avslutningen i det här stenhårda Bronsgänget.

              Dela inlägg

              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

              Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

              Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

              Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

              Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

              Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips