V75: Dags för himmafesten för året! » 28 juli | Martin Engström -…

V75: Dags för himmafesten för året!

Räkna med att man är taggad till tusen. Det är dags för Åbergsfesten himma på Jägers! Det gör givetvis ont utan publikfesten, men på banan är det rena rama rave-på-Ibiza-vibbar av fest. 
Jag spikar en lågprocentare - sånt man ibland måste göra om man vill drömma om stora pengar!

Andel i mitt system fixar du här! (249 kr/andelen)

V75-1

Det ska bli ett sant nöje att återse 3 Empire igen som jag har ett mycket gott öga för. Han är en fyraåring av hög klass som i årsdebuten gjorde det kanon nere i Frankrike. Nu har han rest hem till Jägers igen och jag tror segerchansen är stor!
Främsta motbudet är annan Jägersro-häst, nämligen 6 Upset Face och en som är ute efter revansch på Empire är 5 Juan Bros.

V75-2

Från bra läge bakom bilen är 2 Önas Prince självklart den som många lutar sig mot. En potentiell storstjärna för framtiden. Jag däremot är mer svag för 4 Bolero Gar som visat upp en riktigt tapper och stark inställning till tävlandet. Här har stall Nurmos något riktigt starkt för framtiden och jag tror han mycket väl är starkast i det här fina treåringsloppet!

V75-3

2 Eclipse Am visade sitt bästa jag senast utan att behöva kämpa för det. En perfekt genomkörare inför den här uppgiften och Adrian Kolgjini kör ut med en häst i toppform.
Motbudet är främst 1 Giordano Soa som från innerspåret kommer försöka svara ut och leda hela vägen.

V75-4

Trots bakspåret tror jag 9 Zeppelin Kuy Bar till sist kan vara bäst i det här snabbloppet. 1 Zlatan Knick har perfekta förutsättningar för att leda länge, men jag känner mig inte fullt övertygad på att det kan hålla.
12 Zaffiro Roc
hoppas jag Björn Goop trots allt lyckas dra till en bra resa med och den här italienaren är bra!

  V75-5

   • Det är närmast med frustration jag drämmer i den här spiken - under 5%!

   10 Ferrari River har jag lyft fram i stort sett varenda start det här året utan att han fått utdelning i loppen. Nån gång släpper det och jag hoppas det den här gången!
   Barfota runt om, jänkarvagn och fint smygläge som betalar av sig mot slutet är min förhoppning. Ferrari River blir sannerligen lågt spelad den här omgången och det är väl då man ska ge sig på chansen att spika.

   V75-6

   Fernomenet 10 Ecurie D. tar sig verkligen ut på djupa vattnet den här gången, men det intrycket han visat upp under karriärens gång gör att man självfallet måste ha honom i åtanke trots bakspåret i världseliten.
   4 Double Exposure
   placerar Örjan Kihlström perfekt och kommer som vanligt avsluta vasst! 2 Tae Kwon Deo är hemmahoppet som från läget måste med så klart liksom 5 Vitruvio.

   V75-7

   Läcker upplaga av årets Malmö Stads Pris och den som kan styra och ställa hela vägen är Björn Goop med 1 Unoicsdue Gnafa. Det verkar finnas väldigt mycket utveckling i den här italienaren som är på väg upp i klasserna. Han är definitivt stark nog att hålla undan länge från motbuden som ändå är några stycken.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

   Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

   Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips