V75: Bra betalt på Östersund!

Det är vintriga förutsättningar med V75 från Östersundstravet denna lördag. Jag tycker det finns potential i omgången även fast storfavoriten löser det i V75-3 och V75-5. Avslutningen bäddar för bra utdelning till slut!

V75-1

8 Axl Brown är bra i ordning och resultatraden på honom är missvisande. Man har varit som en blodigel på honom på slutet och strunta helt i hur raden ser ut. Han är bra i ordning och det kan bli den här gången det löser sig! Se upp, säger jag!

  7 Chestnut Bojje gick utvändigt om Champ Lane senast men tröttnade in över upploppet. Han räknas tidigt den här gången men spåret i volten är knappast ett plus... 13 Donners Am har visat toppform under vintern och går väldigt bra över längre distanser. Noterbart är att från tredjevolten inte står med 40 meters tillägg utan 60!

   V75-2

   5 Rulle Roc är inne i en intressant utveckling och jämfört med uppgiften senast är det lite lämpligare den här gången och för mig är femåringen den att slå här. Jag tror han är riktigt bra för den här klassen och chansspikar honom i ett lopp som annars känns lite smålurigt.

   V75-3

    8 Black And Quick har inte synts till sedan derbykval 24 augusti. Femåringen är alldeles för bra för Klass 1 och i ärlighetens namn finns det inga kraftpaket på framspåret. Jorma Kontio har sannolik en offensiv taktik i åtanke och Black And Quick kan vinna direkt. Det som är emot är möjligen resan och han blir blytung favorit...

    Är där någon från framspåret som kan utmana så är det 5 Caprioso med två lopp i kroppen följt av 2 Västerboflashdance med jänkarvagnen! Jag hoppas även att 4 Graces Candy laddar vad Jörgen Westholm kan och se upp för 11 Master of Zon!

    V75-4

    8 Alma Prins radar upp segrarna och har vunnit sex av sina sju senaste starter. Jomar Blekkan ska ta sig ut härifrån och sedan laddas det framåt. Den här prinsen kan bli mycket svår att stå emot till slut och är min förstahäst.
    11 Bellfaks
    har varit ruggigt fin under hösten in mot vintern och 14 Don Viking är inne i rejäl toppform med två raka segrar!

    Det står mellan dessa tre, damer och herrar!

    V75-5

    6 Phoenix Photo fick perfekt genomkörare förra veckan med löpning på innerspåret första varvet, lyckades komma ut i andraspår under slutvarvet och via tredjespår över upploppet avslutade han med en rejäl repa till andraplats. Han är en riktig tuffing som jag tror står för en toppinsats den här gången. 
    Det låter väldigt uppåt från stallhåll och Örjan Kihlström håller honom som sin bästa chans för omgången. Även fast risken finns att han får göra grovjobbet så tror jag han är stark nog att lösa det.

    1 Gooner närmar sig miljonen insprunget och räknas tidigt i Silverdivisionen. Spår 1 är lite ovisst men så sent som näst senast från samma läge kunde han hålla ut konkurrenterna, så visst kan han öppna bra. 
    En jag tycker känns underskattad i sammanhanget är 10 Van Gogh Z.S..

    V75-6

     Oskar Kylin Blom lät verkligen uppåt på sin 14 Kia Ora när jag pratade med honom under torsdagen. Han kommer köra ut med känslan att han har bästa hästen i fältet och med sådana uttalanden förväntar man sig att stoet presterar på topp. Hon startade med halsinfektion senast i V75-final och med det i åtanke var hon riktigt tapper.
     15 Lyckans Cash ska givetvis vara tidigt med i matchen om segern och varit bra i två raka starter nu.

     Bakom dessa är 13 Super Sarah även tidig och den stora bomben i sammanhanget är 11 Digital Literacy!

      V75-7

      1 Dollar Doc med lopp i kroppen och äntligen ett perfekt läge är tidig i avslutningen och framförallt står femåringen perfekt inne i Bronsdivisionen. Jag är övertygad om att Jörgen S Eriksson har höga krav på femåringen den här gången.
      10 G.K.Justus hoppas få en placering i 3-4:e par utvändigt och sedan slå av allt sista biten som han gjorde näst senast. Det kan bli tempo på det som lönar sig för G.K.Justus.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

      Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

      Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

      Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips