V75 Bjerke: Spiken leker hem det

V75 i Bjerke? Ja, normalt närmast avskyr jag V75 utanför Sverige gränser. Svenskstjärnan har toppchans i inledningen och i Guld lever jag på miraklet.
Det är trots allt jackpot så vi ska nog kunna göra något av det här med! Nu drar vi in sjuan, travvänner.

V75-1

 • Toppchans för svensken!

Noterbart i Jacob Mayers Pokallöp är att enda svenskhästen i fältet är 5 Månlykke A.M.. Utgångsläget är perfekt och så även uppgiften för sjuåringen. Han är solklart den som höjer sig ett par klasser över konkurrenterna och det är toppchans för svensken i fältet.

En del lyfter fram 3 Troll Solen och vajar varningsflaggor kring Månlykke A.M.. Jag närmast skrattar åt detta och lutar mig mot en kanonspik. Månlykke leker ju hem det här.

   V75-2

   • Betydligt öppnare här än vad det är i första avdelningen

   2 Simb Zacky skrällvann på V75 senast. Från rygg ledaren hittade hästen ut i tredjespår in mot sista sväng och kunde sedan spurta hem segern. 4 Easy Winner besegrade starka konkurrenter senast där femåringen ute i spåren avslutade starkt och ska passas tidigt här igen. Annan från framspåret som intresserar är 5 Funny Boy som jag vet Ken Ecce tror väldigt mycket på.

   10 Enjoy Banker kan bättre än vad han visat på slutet och 11 Mateo de Reve är möjligen den bästa i fältet. Hade han haft framspår hade man mycket väl kunnat singelstrecka honom. Från det här läget däremot är det upplagt för trafikproblem.
   12 Zenato
   ska man se upp för nu och avslutande varvet i lördags på Eskilstuna var ett jätteplus. 

    V75-3

    • Kul Gulddivision trots allt för att vara i Norge och det är 7 Miracle Tile som fångar mitt intresse allra främst. Får hon vettig position tidigt tror jag hon kan stå för en vass avslutning och mycket väl svepa ner allt sista biten. Ja, hon är min förstahäst i loppet. Den som har mod nog kan chansspika henne. Varsågoda. Ja, okej tack. Jag gör det. Vi tror på miraklet på Bjerke!

     V75-4

     1 Hilarious Am har ännu inte fått vinna i år men den här gången tycker jag hon ska räknas tidigt! Sannolikt får hon rygg ledaren och hittar Adrian Kolgjini luckan i tid tror jag hon kan ta efterlängtad seger.
     5 Global Brilliance
     lär följa startbilen och blir stoet att slå från ledningen och annan att respektera i loppet är 7 Global Bred To Win.

     Jag tycker det främst är dessa tre som är intressanta i stoavdelningen av Axel Jensens Minneslopp men överraskningen är 4 Miss Pepper.

       V75-5

       Det var offensiva och segersäkra rapporter från 11 Run To You senast som väl i V86-loppet imponerade. Det här verkar vara en femåring av hög kapacitet för den här klassen och sannolikt blir han väldigt svårstoppad återigen. Det är ju knappast stentufft emot den här gången heller och det mest troliga är att han hånskrattar åt konkurrenterna när han i ensamt majestät skär mållinjen. Det är ju själve fan i så fall när jag slutligen garderar... Och garderar man Run To You kan man lika gärna ta alla.

       2 All In Sox startade i stentuff Kriterieuttagning på Solvalla senast. Från spår 12 mötte han bland andra Francesco Zet och Global Concept och femteplatsen var ändå väldigt bra presterat av treåringen som rekordsänkte. Han är tidig bakom Run To You och med tanke på hur bra han var senast och läget nu bara måste jag ha med honom.
       6 Calmass har imponerat under hösten och stoltserar med fyra raka segrar inför det här! Siktas även på att lättas i balansen den här gången. 1 Robertson ledde runt om på Jägersro senast och såg aldrig ut att behöva ta i.

           V75-6

           Gordon Dahl har fördelen i Axel Jensens Minneslopp med 1 Coventry Hall som jag tror kan leda det här väldigt länge! 5 Toto Barosso galopperade tidigt bort sig senast i lopp i högervarv. Innan det skrällvann han Grosser Preis von Deutschland i ruggig slutspurt. Felfritt tror jag han är tidig utmanare till Coventry Hall och känslan är att Toto Barosso är inne i en rejäl utveckling just nu.

           8 Kraesj vann norska travderbyt senast när han stred förbi storfavoriten över målrakan. Utgångsläget här är däremot stentufft över 1 609 meter, men jag tror att Magnus T Gundersen har enorm tilltro till sin häst och kommer köra därefter. 10 Mr Mah Can känns det lite detsamma kring. Bakspår är svårt men det är ju en av de bättre.

             V75-7

             • Stefan Persson är på plats och har  toppchans att leda runt om med 3 Pere Ubu

             Sexåringen gick bra från omöjligt läge senast och uppgiften här ser väldigt tilltalande ut för spets och slut. Jag tror inte det kommer hända särskilt mycket faktiskt, då Pere Ubu är rejält startsnabb och jag tror han har koll på det här hela vägen. Tryggt att avsluta med en säker vinnare.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

             Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

             Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

             Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

             Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

             En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips