V75: Avslutar året djärvt! » 30 dec. | Martin - Travstugan.se

V75: Avslutar året djärvt!

Det är Nyårsafton och det är dags för årets sista V75-omgång. Jättejackpott och Peter Untersteiner står på schemat! Här fegar vi inte!

V75-1

Jag tror en del på 12 J.S.Apollo som tycks prestera starkt oavsett klassen han går ut i. Tycker han gjorde det riktigt bra senast och det ska bli spännande med Ulf Ohlsson upp!
Det är jackpottomgång, det är mycket pengar på spel och J.S.Apollo blir som vanligt underskattad. Jag tror han kommer leverera ett topplopp och chansspikar!

V75-2

Det har varit riktigt imponerande att kolla in 6 Michelangelo Ås under hösten, som verkar trivas riktigt bra tillsammans med Daniel Olsson.
Hemmahästen 7 Baron Gift är på väg upp i en stekhet form och härifrån ser han ut att få en perfekt resa för att leverera under avslutande halvvarvet.

1 Angle of Attack har ingen vacker rad, men går riktigt starkt i ledningen. Når han dit kan han leda länge - och som Peter Untersteiner låter med 3 Justice Ås är det laddning även här som gäller.

V75-3

  • Med ett välbehövligt lopp i kroppen kan det så klart vara så att 10 Seal Kronos bara kämpar ner allt här. En i grunden riktigt stark häst som jag tror kan nå betydligt högre klasser än det här, väldigt fort.

Bakom är det verkligen vidöppet vilket kräver sina streck.
11 Elway Am ska passas väldigt tidigt! Stoet visade under fjolåret att hon går riktigt bra under den här årstiden och liksom Seal Kronos kommer Elway Am hit med ett lopp i kroppen.

Med en riktigt bra insats senast ska man heller inte glömma bort 9 Dalforno!

V75-4

Majoriteten väljer väl att låsa på loppets två främsta segerbud och gå vidare. Jag? Jag spikar.
7 Kapten Kidd fick det aldrig att stämma förra veckan. Nu tror jag, med pappa Peter i sulkyn, att han tar snabb revansch på sig själv. 

V75-5

Ska bli riktigt intressant att se 5 Arewehavingfun som sett riktigt fin ut vid segrarna. Lindblom kör säkert självsäkert och offensivt direkt med det sexåriga stoet.
11 Zeeland Kronos är den för mig bästa hästen i fältet, men det kommer ju så klart krävas en toppinsats härifrån.

Jag tror det kan skrälla till och varnar främst för 7 Saga Doc, men även 10 Kiss My Lips H.C. ska inte räknas bort helt och hållet!

V75-6

  • Jag är svag för 15 Stonewashd Diamant, som på slutet varit mitt givna singelstreck. Och jag fortsätter...

Stoet är en riktig hårding och även Untersteiner låter fortsatt mycket nöjd med henne. För mig finns där ingen av samma hårdhet som står emot sista biten. Spik!

V75-7

Lurig avslutning som kräver lite streck.
3 Magic Happens från lysande läge och jänkarvagnsspringande 4 Minnestads Ecuador är tidiga segerbud. Bak i fältet som lågprocentare lurar 12 Amphibian Madness som kommer spurta vrålfort ute i banan!

  • Tycker även ett annat sto, 7 Uappa di Azzura, är värd att passa. En som jag tycker svarat för formhöjande insatser i framförallt två senaste starterna. Snart sitter segern.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen dags för V86 igen och denna onsdag beger vi oss hela vägen upp i norr och Bergsåker, samt till Nordens största arena för travsport, ... Läs travtips

Våren i antågande även i norr, men fortfarande snö, men underbart med hemmaplan igen!  Många fina spik förslag denna vecka och omgången ser ... Läs travtips

I lördags lyckades vi spela in drygt 30.000kr på en av mina andelar. Formen och ranking känns riktigt på gång och jag har höga förhoppningar till ... Läs travtips

Då var det dags för favoritspelet V86 igen. Förra veckan fick jag en sjua och en massa sexor, ni som kommer ihåg vet att det var bra utdelning och ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips