V75: Avslutar året djärvt! » 30 dec. | Martin Engström - Travstugan.se

V75: Avslutar året djärvt!

Det är Nyårsafton och det är dags för årets sista V75-omgång. Jättejackpott och Peter Untersteiner står på schemat! Här fegar vi inte!

V75-1

Jag tror en del på 12 J.S.Apollo som tycks prestera starkt oavsett klassen han går ut i. Tycker han gjorde det riktigt bra senast och det ska bli spännande med Ulf Ohlsson upp!
Det är jackpottomgång, det är mycket pengar på spel och J.S.Apollo blir som vanligt underskattad. Jag tror han kommer leverera ett topplopp och chansspikar!

V75-2

Det har varit riktigt imponerande att kolla in 6 Michelangelo Ås under hösten, som verkar trivas riktigt bra tillsammans med Daniel Olsson.
Hemmahästen 7 Baron Gift är på väg upp i en stekhet form och härifrån ser han ut att få en perfekt resa för att leverera under avslutande halvvarvet.

1 Angle of Attack har ingen vacker rad, men går riktigt starkt i ledningen. Når han dit kan han leda länge - och som Peter Untersteiner låter med 3 Justice Ås är det laddning även här som gäller.

V75-3

  • Med ett välbehövligt lopp i kroppen kan det så klart vara så att 10 Seal Kronos bara kämpar ner allt här. En i grunden riktigt stark häst som jag tror kan nå betydligt högre klasser än det här, väldigt fort.

Bakom är det verkligen vidöppet vilket kräver sina streck.
11 Elway Am ska passas väldigt tidigt! Stoet visade under fjolåret att hon går riktigt bra under den här årstiden och liksom Seal Kronos kommer Elway Am hit med ett lopp i kroppen.

Med en riktigt bra insats senast ska man heller inte glömma bort 9 Dalforno!

V75-4

Majoriteten väljer väl att låsa på loppets två främsta segerbud och gå vidare. Jag? Jag spikar.
7 Kapten Kidd fick det aldrig att stämma förra veckan. Nu tror jag, med pappa Peter i sulkyn, att han tar snabb revansch på sig själv. 

V75-5

Ska bli riktigt intressant att se 5 Arewehavingfun som sett riktigt fin ut vid segrarna. Lindblom kör säkert självsäkert och offensivt direkt med det sexåriga stoet.
11 Zeeland Kronos är den för mig bästa hästen i fältet, men det kommer ju så klart krävas en toppinsats härifrån.

Jag tror det kan skrälla till och varnar främst för 7 Saga Doc, men även 10 Kiss My Lips H.C. ska inte räknas bort helt och hållet!

V75-6

  • Jag är svag för 15 Stonewashd Diamant, som på slutet varit mitt givna singelstreck. Och jag fortsätter...

Stoet är en riktig hårding och även Untersteiner låter fortsatt mycket nöjd med henne. För mig finns där ingen av samma hårdhet som står emot sista biten. Spik!

V75-7

Lurig avslutning som kräver lite streck.
3 Magic Happens från lysande läge och jänkarvagnsspringande 4 Minnestads Ecuador är tidiga segerbud. Bak i fältet som lågprocentare lurar 12 Amphibian Madness som kommer spurta vrålfort ute i banan!

  • Tycker även ett annat sto, 7 Uappa di Azzura, är värd att passa. En som jag tycker svarat för formhöjande insatser i framförallt två senaste starterna. Snart sitter segern.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

HALLÅ DÄR Vilken fantastisk form vi är i för dagen och vilken smäll det blev i lördags. Sjuan smällde vi in på Stenbergs Buffé och fantastiska ... Läs travtips

Tidiga tankar inför onsdagens V86 på Åby/Örebro. Semi-premiär (första V86) som spelläggare för Travstugan.V86 - 1 1 Comte Godiva som inte är någon ... Läs travtips

V86 1 Comte Godiva kommer med två raka segrar och har gått i mål på ett fint sätt med krafter kvar i båda. Fint läge nu och kan spurta sylvasst. ... Läs travtips

Vi bjuds på fina tävlingar från Åby och Örebro denna onsdag. Det finns några fina starka favoriter men samtidigt några riktigt svaga som jag tror går ... Läs travtips

V86 onsdag 27/5 avgörs på Åby / Örebro ovalerna. Elitloppsveckan är här och vad passar inte bättre att värma upp med en spännande V86omgång. Nu ... Läs travtips

Uppvärmning inför elitloppshelgen på Åby och Örebro. En som vanligt svårlöst omgång på förhand. Jag hoppas mina två spikar leverar som jag tror de ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips