V75: Avslutar året djärvt! » 30 dec. | Martin - Travstugan.se

V75: Avslutar året djärvt!

Det är Nyårsafton och det är dags för årets sista V75-omgång. Jättejackpott och Peter Untersteiner står på schemat! Här fegar vi inte!

V75-1

Jag tror en del på 12 J.S.Apollo som tycks prestera starkt oavsett klassen han går ut i. Tycker han gjorde det riktigt bra senast och det ska bli spännande med Ulf Ohlsson upp!
Det är jackpottomgång, det är mycket pengar på spel och J.S.Apollo blir som vanligt underskattad. Jag tror han kommer leverera ett topplopp och chansspikar!

V75-2

Det har varit riktigt imponerande att kolla in 6 Michelangelo Ås under hösten, som verkar trivas riktigt bra tillsammans med Daniel Olsson.
Hemmahästen 7 Baron Gift är på väg upp i en stekhet form och härifrån ser han ut att få en perfekt resa för att leverera under avslutande halvvarvet.

1 Angle of Attack har ingen vacker rad, men går riktigt starkt i ledningen. Når han dit kan han leda länge - och som Peter Untersteiner låter med 3 Justice Ås är det laddning även här som gäller.

V75-3

  • Med ett välbehövligt lopp i kroppen kan det så klart vara så att 10 Seal Kronos bara kämpar ner allt här. En i grunden riktigt stark häst som jag tror kan nå betydligt högre klasser än det här, väldigt fort.

Bakom är det verkligen vidöppet vilket kräver sina streck.
11 Elway Am ska passas väldigt tidigt! Stoet visade under fjolåret att hon går riktigt bra under den här årstiden och liksom Seal Kronos kommer Elway Am hit med ett lopp i kroppen.

Med en riktigt bra insats senast ska man heller inte glömma bort 9 Dalforno!

V75-4

Majoriteten väljer väl att låsa på loppets två främsta segerbud och gå vidare. Jag? Jag spikar.
7 Kapten Kidd fick det aldrig att stämma förra veckan. Nu tror jag, med pappa Peter i sulkyn, att han tar snabb revansch på sig själv. 

V75-5

Ska bli riktigt intressant att se 5 Arewehavingfun som sett riktigt fin ut vid segrarna. Lindblom kör säkert självsäkert och offensivt direkt med det sexåriga stoet.
11 Zeeland Kronos är den för mig bästa hästen i fältet, men det kommer ju så klart krävas en toppinsats härifrån.

Jag tror det kan skrälla till och varnar främst för 7 Saga Doc, men även 10 Kiss My Lips H.C. ska inte räknas bort helt och hållet!

V75-6

  • Jag är svag för 15 Stonewashd Diamant, som på slutet varit mitt givna singelstreck. Och jag fortsätter...

Stoet är en riktig hårding och även Untersteiner låter fortsatt mycket nöjd med henne. För mig finns där ingen av samma hårdhet som står emot sista biten. Spik!

V75-7

Lurig avslutning som kräver lite streck.
3 Magic Happens från lysande läge och jänkarvagnsspringande 4 Minnestads Ecuador är tidiga segerbud. Bak i fältet som lågprocentare lurar 12 Amphibian Madness som kommer spurta vrålfort ute i banan!

  • Tycker även ett annat sto, 7 Uappa di Azzura, är värd att passa. En som jag tycker svarat för formhöjande insatser i framförallt två senaste starterna. Snart sitter segern.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro.  NORRLANDS DELUXE ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips

Lördag 13/8 är det dags för V75 på Örebro med hela 60 MILJONER i Jackpot. Räkna med att jag är taggad och vi spelar för miljonerna igen. Omgången ser ... Läs travtips