V75: Åt helvete senast - omtag nu!

Det gick åt helvete förra lördagen, rent ut sagt. Det gjorde det förvisso för de flesta. Nu jobbar vi om och det är jackpot på V75!

Mina andelar har ni här:

 1. Analysens Andel (175 kr)
 2. Lilla andelen (55 kr)

V75-1

Efter ett par startande med lite mindre bra lägen ser det väldigt intressant ut nu för 1 High Line Pellini. Erik Adielsson sitter upp igen och kommer hamna perfekt till direkt. Jag förväntar mig att fyraåringen segertrider nu!

5 I Can Steel har jag lyft fram ett par gånger och som jag även spikade senast på V64. Han visade sitt bästa jag där och är den som utmanar!

Outsidern är 8 The World Is Mine om det löser sig från utgångsläget. Se även upp för 3 Dandruff som var strålande bra senast på Skellefteå!

     V75-2

     I Jenny R.G.'s stolopp är det två högkapabla som står för främsta klassen i form av 11 Stjärnblomster och 12 Åsrud Vilja. Deras främsta utmaning är dubbla tillägget över korta distansen, men motståndet ska de normalt runda alla dagar i veckan... Svårt och se att BÅDA ska svika. Jag låser.

     Den jag håller som främst av de två är Stjärnblomster!

          V75-3

          3 Sister Sledge är självfallet den man fastnar för allra främst och som nu återkommer efter varit ifrån sedan april. Baserat på hennes kapacitet ska hon räknas främst, men visst blev det ett lurigt Guldlopp och helt enkelt är det inte att "bara vinna" här när man återkommer.

          Bakom är stallkamraten 6 Snowstorm Hanover att se upp för liksom ständigt ojämne 5 Inti Boko. 10 Seismic Wave kan bättre och höll trots allt okej senast efter en tuff resa. 
          Jätteskrällen är 11 Global Adventure!

                V75-4

                7 Gooner ska det lösa sig från läget men i mina ögon är han möjligen starkast i fältet och kan vinna det här från utvändigt ledaren. Hela Wäjerstens stall är i riktigt bra ordning för dagen och Gooner är för mig mycket tidig trots hans läge.

                1 Readly Lavec gjorde ett av karriärens bästa insatser senast och är given att räkna med här. 3 Dark Roadster trivs över kort distans och har toppläge. Ida Riesterer räds knappast någon här.

                Det var synd med läget för 12 Dwayne Zet då han är på väg in i toppformen nu. Vågar dock inte ha honom utanför. Det kan bli åka av i loppet som bjuder in honom.

                V75-5

                Omtag för spiken!

                2 Real Scotch spikade jag förra helgen men där det inte riktigt löste sig med positionerna. Nu går han ut här direkt och från perfekt läge. Han har även gått strålande över 2 640 meter förr och har läge för ledning här. Anmäld i jänkarvagn dessutom och från spets mycket svår att ta ner!

                4 Civilon ströks dessutom under fredagen. Jag hade dock redan bestämt mig för spika Real Scotch - så visst är jag belåten nu.
                Det är oerhört öppet bakom Real Scotch så här är det en eller 7-8 streck!

                    V75-6

                    Tomas Pettersson-stallet är imponerande bra för dagen och 13 Madame af Djupmyra är en av många i toppform. Den här gången är hon däremot anmäld med bakskor vilket är litet minus men enligt Pettersson inte jättefarligt. Han håller henne högt i loppet och jag imponerades framförallt av inställningen på henne senast.
                    Även talangfulla 14 Impala Am ska bli intressant att se och är tidig i loppet för mig.

                    6 Faeza Zet har perfekt läge på startvolten för att kunna leda länge, men nog kommer 1 Bird Lane vilja "bråka emot" där framme? Ja, det hoppas jag åtminstone. 3 Global Boost rankas femma och är det sista strecket. 

                          V75-7

                          9 Born To Run har varit den från det gula stallet som imponerat mest den här sommaren och han har ju även löst bakspår förr. Han är onekligen svårslagen för dagen och är åter ett starkt spikförslag!

                          11 Sidney Celeber med lopp i kroppen är tidig bakom och garderar man i loppet ska man även se upp för 1 Joe Frazier Boko.


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          Bäst
                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

                          Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

                          Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

                          Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips