V75: Äntligen vår(isch)...

Det är med stor glädje vi har V75 framför oss från Halmstad. Listorna ger mig verkligen vårkänslor vilket gör att minusgraderna gör att det nästan känns som vår-omgång (isch)...

Mina andelar:

V75-1

Franska toppstoet är kapacitetsmässigt bäst och jag gillar vad jag hör!

1 Hirondelle Sibey gör högintressant regidebut för Björn Goop och är van vid stentufft motstånd nere i Frankrike. Nu har hon varit ifrån någon vecka, men motståndsmässigt går hon närmast ner lite i klass.
Björn Goop låter väldigt belåten med stoet inför regidebuten och jag tror hon visar sitt rätta jag. Jag välkomnar fransyskan med att spika.

5 Heroine Darling möter tuffare gäng nu än vad hon gjort tidigare men intrycket har det verkligen inte gått att klaga på. Stoet är i en stark utveckling nu och verkligen redo för Stoeliten. Min reserv bakom.

        V75-2

        9 Noxx Vrijthout är högintressant i loppet så klart och gör knappast resan i onödan. Jag tror denne sexåringen är rejält i ordning för att kunna svepa runt majoriteten och är givna ettan på ranken.
        Skrällbudet? Ja, men 3 Vanity Flair gillade jag verkligen senast på Solvalla i hans årsdebut och kommer garanterat smyga under radarn här. Jag tycker han sett jättebra ut i inledningen av sin karriär och den här gången är planen att köra honom barfota fram igen som han gick i höstas när han gjorde flera starka insatser.
        Fyraåringen är högt på ranken hos mig men hos övriga verkar han helt borttappad!

        Björn Goop borde även ses med segerchans när han laddar iväg från springspår med 6 Drizzle som nu dessutom ska få springa barfota runt om.

            V75-3

            Personligen bankar mitt hjärta hårt för 5 Very Kronos och det var riktigt finfint att se hur han presterade under vintern innan det blev vila. Träningsrapporterna låter mycket uppåt och felfritt är Very Kronos ett givet segerbud! Nu ska han springa barfota runt om och efter att varit ifrån ovalen liten tid lär han sannolikt vara på hugget.
            I min spåkula tar han ledningen och håller ut Önas Prince - då kan vi nog se en frustande Very Kronos i ledningen.

            6 Önas Prince har fått spår utvändigt om Very Kronos men det råder ingen tvekan om att Per Nordström kommer ge allt ändå. Han låter läskigt nöjd med sin häst och det tar jag till mig.

            I övrigt ska det bli intressant se hur 9 Aetos Kronos står sig nu när han får springa barfota runt om - men förstareserv är ändå 10 Four Guys Dream. Det ska sägas att det känns risky att skippa honom i den formen han är i - men jag tror så mycket på låset.

              V75-4

               9 Italy Mearas fångades jag lite av när jag ögnade igenom fältet och till den här starten ska femåringen siktas på att springa barfota runt om. Hon har ju framförallt gått jättebra i monté den här vintern men visade senast att hon fortfarande trivs med sulkyn. Formen är verkligen på topp och jag tror framförallt hennes slutvarv kan gå riktigt fort!
               Min roliga etta i loppet!

               Bakom är det enormt öppet och streckkrävande och 6 O'Hara är högt upp!

               V75-5

               Stefan Persson ser som alltid fram emot tävlingsdagen hemma på Halmstad och här kör han Jägersro-hästen 3 Judge D. som verkligen har toppchans för fjärde raka segern.
               Utgångsläget är perfekt här så klart och fyraåringen står perfekt inne i Klass 2. Han blir däremot enormt stor favorit och SÅ klar känns han inte.

               Bakom är det väldigt streckkrävande med framförallt 12 Mister Jigolo (spårtorsk..?) och 4 Dogleg som gick bra i sin årsdebut som tvåa. 1 Alessio är inte snabb nog att försvara innern men får ju position rygg ledaren och hoppas få chansen.

                        V75-6

                        • E.L.Jetpack är en tuffing till kämpe och här vinner ekipaget över hela packet!

                        5 E.L.Jetpack är en kommande Gulddivision-profil som gick jättebra i årsdebuten. Nu tar femåringen turen ner till Halmstad och ska få springa barfota runt om. Trivs över distansen och är hästen att slå! Jag är inte ett dugg orolig över att Andreas Lövdal inte är någon elitkusk. Är det något han kan så är det köra häst och jag tycker verkligen om hans egenskaper som kusk. 

                        1 Catullo Jet blir intressant debutant hos Jerry Riordan och hingsten hålles högt inför den här säsongen. Antingen är han stenklar och vinner på världsrekord och nio längder eller så är han svag - vem vet.... 3 Indigo har jag även högt upp bakom.

                          V75-7

                           7 Laradja Vrijthout avslutade fjolåret på bästa sätt med långresa till Bergsåker där han sedan strålade på topptid. Då liksom nu var utgångsläget spår 7 och visserligen är det ett tufft startfält på lördag
                           Lugauer ger järnet direkt från start och jag håller denna åttaåringen högt för Silverdivisionen. Klar etta på ranken, men jag har ju respekt för en del av motståndarna och inte fanken kör väl Luguaer sin belgare i botten i comebacken... 

                           3 Cool Kronos tror jag är på väg in i en finfin utveckling och som årsdebuterade strålande bra senast. 4 Corosanero Font har gjort två lopp nu i Sverige och såg jättefin ut senast!  

                           1 Call Me Brodda lär väl knappast ge upp spetsen om hon lyckas hålla ut övriga och det är väl just det som gör att jag garderar Laradja som från annan position än ledning än sårbar.
                           5 Eros Zola
                           har varit bra i två raka V75-starter. Möjligen har det varit lite långt mellan starterna nu? Skorycket gör honom dock intressant och värd att strecka.

                           Bästa spelbolaget för travodds

                           LeoVegas

                           • Bra välkomstbonus
                           • Bra utbud på vardagstravet
                           • Bra kundsupport
                           • Svårnavigerad hemsida
                           Välkomstbonus
                           Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                           Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                           Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                           Leovegas startsida
                           Leovegas sport
                           Leovegas Trav

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                           Det här hittar du i LeoVegas recension:

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                           April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                           Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips