V75 24 augusti 2018 » 24 aug. | Martin - Travstugan.se

V75 24 augusti 2018

Fredagens V75:a ser ut att kunna ge bra betalt! Jag tycker där finns två segerbud som avslutar omgången.

V75-1

Flera högkapabla inleder omgången, men vad alla har gemensamt är att ingen är riktigt pålitliga i insatserna och varvar bra med dåliga insatser. 3 Global Undecided från bra utgångsläge blir hästen att slå och felfritt kan han vinna det här enkelt. Men det är just hans osäkra tendenser som gör en osäker kring honom...

Jag tycker första avdelningen känns vidöppen och helgarderar!

V75-2

2 Minnestads el Paso har möjligen inte samma ruggiga form som tidigare i sommar och som hårt betrodd kanske man som spelare därför blir sugen på att gardera upp.
Dock kunde inte utgångsläget varit bättre än det här och med värsta motbuden från bakspår är mycket vunnet redan vid starten. Jag tror inte han förlorar det här och spikar.

V75-3

2 Alfred Zonett svarade för en lysande insats senast och visade sig från sin bästa sida. Svarade för en närmast oväntat fin prestation och är han i närheten av det ikväll kan det bli andra raka!
10 Lewis Ale är annars klasshästen i loppet som väl knappast tar resan till Bergsåker hela i onödan. Ska väl egentligen mycket till för att det inte blir femte raka segern. 4 Twyla Face brukar jag ofta lyfta fram. Fick det åter att inte stämma senast i E3-finalen och hon är väldigt varierande i prestationerna. När hon är på humör är hon riktigt stark och förväntar mig en bra insats ikväll!

Fint smygläge för 1 Global Wildlife!

V75-4

Som vanligt ett kallblodslopp som behöver en del streck.
12 Art Nökkve och 13 Pave Faks är klara segerbud trots sina tillägg, och 8 Katla Kiro måste höja sig och ser ut att kunna få en fin smygresa härifrån. Annan väldigt lågt betrodd i loppet jag vill lyfta fram är 6 Karlängs Linda!

V75-5

Jag tror det här är ett betydligt öppnare lopp än vad många tror. Hoppas och tror att favoriten inte får lura bort det här från ledningen.

1 Juni Roadrunner har en form som är riktigt bra för dagen och här kunde läget inte varit bättre. Troligen kör Kajsa Frick till en början, för att sedan släppa till en bra ledare, troligen 5 Mrs Lindy. Som sämst rygg ledaren hela vägen och given i segerstriden.

Från bakspåret varnar jag för 10 Fudge Ås.

V75-6

7 Muscle Hustle stod för en oväntat stark insats i Åby Stora Pris senast! Stall Bergh går riktigt bra för dagen och är Muscle Hustle på rätt humör ikväll, tror jag han segerstrider in över upploppet. Jämnt streckat i loppet och jag tar därför ställning!

V75-7

Jag tycker 7 Antonio Trot stod för en godkänd insats senast mot för dagen omöjlige Carabinieri. Möjligen att han skulle kunnat hålla lite bättre, men prestationen var godkänd.
Här tror jag han åter får besöka vinnarcirkeln. Stormtrivs över den här distansen och värsta motbudet har 20 meters tillägg och kommer inte kunna nå Antonio Trot. 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips