V65: Två löften med segerchanser

Det är lunchtrav även på fredagen och som vanligt är det V65 då som gäller. Spikförslagen är två löften!

🔨 SPIKEN

V65-4

Henrik Svensson har en mycket intressant fyraåring i 7 Global Crusader i stallet och det har gått att höra på tränaren hur höga tankar han har om valacken. 
Senast gjorde hästen årsdebut men visade knappast några krämpor eller behov av genomkörare när han vann lekande lätt. 

Nu är motståndet hårdare och det i form av 6 Oktan Håleryd som är minst lika bra i grunden, men jag tar ställning för Global Crusader den här gången i en för dagen bättre författning sett till senaste insatsen.

V65-5

Jag tror mycket väl att 5 High Line Pellini tids nog kan bli riktigt bra. Han har all kapacitet och fart för att kunna utvecklas till en Gulddivisionare för framtiden och nu besöker han åter Bergsåker. 

Det blev lite väl tufft på V75 näst senast på Jägersro, men senast på Bollnäs visade han åter sin klass till överlägsen seger. 

👌 SKRÄLLBUDEN

V65-1

Normalt ska väl 4 Dream Sensation bara vinna det här som under fjolårssäsongen var riktigt fin flertalet gånger. Nu har fyraåringen hunnit göra tre starter den här säsongen och jag har väl inte charmats av intrycket på honom. Senast ska man dock säga att han visade ett fint slutvarv på V75, så visst är det på väg åt rätt håll. Han ska räknas främst men ingen spik för mig.

5 Waka Waka är i grunden minst lika bra som förstahästen i min bok och 6 L.G.Boko såg länge ut att ta segern senast och är i riktigt fin form! 1 Weightlessness från startvolten har gjort det riktigt bra i årets tre starter och rä den där framme som främst utmanar, men 2 Lavicii Boko ska bli spännande att se igen som var strålande vid sin seger senast.

V65-2

Orutinerat fält där inga av de startande lyckats vinna ännu.

7 Big Success gör karriärens tredje start och hans två inledande har varit väldigt bra, trots allt. Han är den som av dessa här visat bäst farter i de få starter som gjort och räknas som förstahäst.

8 Mon's Tornado fick vandra utvändigt ledaren senast och tröttnade och la sig i galopp sista biten. Även vid debuten galopperade han, men felfritt tror jag det här är en riktigt start valack som kan utmana Big Success.
Mats E Djuse kör 9 Tequila Trot som han även körde i hästens debut för två veckor sedn. 

V65-3

Micael Melander sitter upp bakom 1 M.G.Braxen som han även körde senast där hästen gjorde det riktigt starkt från ledningen hela vägen runt om. Spår 1 över kort distans denna gången gör femåringen högaktuell för att leda länge här med.

9 Backes Filur är trots bakspåret den som utmanar först och främst som med två täta starter i kroppen ska vara mer i ordning den här gången. 4 G.G.Svea lyckades i sin 15:e start ta första segern senast och det var även med ett riktigt läckert intryck hon avgjorde!

V65-6

8 Emile Zola Sisu är tillbaka och han är det med ett lopp i kroppen. Åttaåringen gjorde 7 maj sin första start sedan 12 november 2019 och var självfallet i behov av genomköraren. Han kommer säkerligen behöva ytterligare ett men är av hög kapacitet. Han ska bli mycket intressant att se den här gången. Spår 8 är alltid spår 8 men distansen på 2 640 meter gör att det inte är lika farligt.

3 Inspector känns lite på gång för dagen och det blev lite av en nästagångare-insats på honom sista biten senast. Gillar 2 640 meter som han vann över så sent som för tre starter sedan.
2 Comand
från stall Bergh årsdebuterade med seger för tre starter sedan, var svag näst senast som storfavorit och räckte sedan inte riktigt till i högklassigt femåringslopp senast. 

V4-systemet:

  1. 1, 4, 9, 10
  2. 6, 7
  3. 5 High Line Pellini
  4. 1, 2, 3, 8, 10

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Vi skäms bort med en riktigt fin torsdagskväll från Åbytravet när det är dags för Åby Monté Trophy och även The Red Mile! 🔨 SPIKARNA ... Läs travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips