V65: Topphästar på Solvalla » 9 okt. | Martin - Travstugan.se

V65: Topphästar på Solvalla

Det är åter dags för V65-tävlingar från Solvalla. Kvällen bjuder på flera topphästar som selas ut på nationalbanan!

V65-1

  • Ett härligt topplopp inleder V65-kvällen. Och liksom senast tror jag ingen rår på 8 Perfect Spirit.

Samma utgångsläge nu som då, fast den här gången 500 meter längre distans vilket jag tror bara är gynnsamt. Värst emot är 5 Zack's Zoomer som vid bra dag är stark nog att strida hela vägen, men jag tror ingen rår på Perfect Spirit ändå...

V65-2

6 Quick C.D. svarade för en lysande insats senast och körs åter ikväll av Torbjörn Jansson. För mig är det här klara förstahästen i det här fältet!
11 Twigs Ceasar hade en kort men fin säsong ifjol där han visade vad han kan uträtta på banan. Efter det har det gått lite sämre och nu är hästen tillbaka i Björn Goops regi. Comebacken i juni såg inget vidare ut och han har åter fått ta igen sig lite och är tillbaka ikväll.

15 Panamera har varit en snackis på sistone som sett formstark ut men som ännu ej fått en etta i raden. Känslan är att det när som helst är dags...

V65-3

Rent formmässigt ska där bara finnas en som ska kunna vinna det här och det är 3 Sir Q.C.. Men bakom? Ja, där är det mer eller mindre alla som har någon form av vinstchans. Möjligen att 1 Final Oak får det väldigt svårt och likaså försiktigt körandes 5 Seedorf O.M.F. men att lämna de två utanför är inget alternativ...

2 Michelangelo Ås blir mer eller mindre betrodd hela tiden och har kunnande för att slå dessa. Dock har han inte riktigt rätta vinnargnistan som han tidigare haft, vilket inte minst två segrar på senaste 26 starterna utvisar. Ska det slå till ikväll?

Kul att se 4 Isor Håleryd tillbaka, som liksom Seedorf O.M.F. behöver loppen så klart men på rent kunnande kan han blanda sig i det här ändå!

V65-4

Det klart mest öppna fältet för kvällen gör upp här och givetvis får vi hoppas på nån skräll!

10 Crowd Pleaser har haft det aningen svårt att komma igång den här säsongen och framförallt hitta samma form som han hade under fjolåret. I det här sällskapet ska han dock kunna hävda sig tycker jag.
11 Indra's Secret är klart värst emot åter med Erik Adielsson som senast han körde henne vann! Då jag hoppas och tror det kan smälla till här lyfter jag bland annat fram 13 Barbouze Lascaux!

V65-5

Derbyvinnaren 1 Run Chica Run har samma förutsättningar vid storloppssegern och det troliga är att hon leder runt om. Jag har dock stor respekt för 2 Waffle Cone som enligt mig är minst lika bra som Run Chica Run.
Tycker även favoriten blir alldeles för stor sådan - loppet står mellan de båda!

V65-6

Är det min patriotism för Jägersro som jag spikar här? Mycket möjligt. Men som 6 Ajabaja presterar gång på gång så tycker jag hon står för en mycket intressant uppgift här.

Björn Goop och Ajabaja verkar trivas kanonbra ihop och senast gjorde hon det mycket bra bakom A Sweet Dance och Global Vintage i Oaks-uttagning.
Goop placerar sig fint i fältet den här gången och stoet blir svårslaget över sista varvet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips