V65 Solvalla: Prinsen är oslagbar

Sport av mycket hög klass från Solvalla ikväll. Givetvis är kallblodens prins oslagbar.

V65-1

Jag har följt 3 Ajabaja sedan starten. Det är en stulig sort som är allt annat än pålitlig men kapaciteten är rejäl. Verkar trivas med Björn Goop som åter sitter upp och för en gång skull är utgångsläget mycket bra. Vid tidig ledning kan hon leda hela vägen.

Har stor respekt för 6 Indiana Boko som senast var tillbaka i fint slag. Hon känns som värst emot och den enda för mig som kan tampas mot Ajabaja.

V65-2

Ett lågklassigt stolopp där hästen är slå är 10 Valsa Lavec. Skulle kunna varit ett möjligt singelstreck. Är Jorma Kontio bara på hugget direkt i starten så kommer ekipaget laddas framåt tidigt och vid rent av tidig ledning kan det bli en skrattmatch.

Låter även lite uppåt på 12 Idun A'Lir och roliga skrällbudet i loppet är 6 Flying Garbo!

V65-3

Treåringslopp med många fina hästar. Det lät väldigt uppåt på 3 Dream Kåsgård senast men där galoppen förstörde dagen. Stall Walmann går bra för dagen och här kan hästen ta snabb revansch på sig själv.

Håller 11 Christer högst som nu testas med jänkarvagn. Gjorde det bra näst senast vid start från bakspår som det även blir nu. 8 Enge Barack har ett tungt utgångsläge men jag tror Mattias Djuse är offensiv i tidigt skede.

V65-4

11 Bear Hope är tillbaka efter varit ifrån sedan augusti. Är säkert bra i ordning direkt och kan bli svårslagen, men jag hoppas utgångsläget kan få det att häxa lite för ekipaget.
Jag fortsätter hoppas att 8 On Track He's Black ska komma igång igen och vi är på väg in i årstiden han presterat bäst på. Från start startar 3 Budets Lasse som kan leda loppet väldigt länge. Han ska man ha stor respekt för!

Jätteskrällen som behöver en hel del tur är 7 Vera Spiro som är V75-härdad och stoet kan med lite flax få en perfekt resa hela vägen. 

V65-5

  • Skoj med kallblodslopp på Solvalla igen! Och loppet håller mycket hög klass!

Visst har jag respekt för en sådan som Lome Brage, men fältet är litet och utgångsläget gör inte mycket för 7 Månprinsen A.M. som Gunnar Melander låter mycket nöjd med inför det här.
Resan till Solvalla görs inte i onödan och förstapriset är högt. Jag tror åter Månprinsen strålar och visar över slutvarvet att han är bäst i fältet.

V65-6

  • Jag tycker loppet innehåller två som är klart bättre än resten; 10 Global Wise Guy och 12 Fortune Mearas. 

Jag tycker båda har visat klart bäst tendenser under året. Global Wise Guy har varit ute i tuffa sällskap och nog är det dags för segerstrid igen. Fortune Mearas hade troligen varit storfavorit vid bättre spår. Känns om det är främst utgångsläget som är honom emot.

2 Mellby Glader kan jag inte heller lämna utanför, den här gången med Björn Goop som ska bli klart intressant. Utgångsläget gör hästen också givetvis mycket tidig.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips