V65 Solvalla: Prinsen är oslagbar » 20 nov. | Martin - Travstugan.se

V65 Solvalla: Prinsen är oslagbar

Sport av mycket hög klass från Solvalla ikväll. Givetvis är kallblodens prins oslagbar.

V65-1

Jag har följt 3 Ajabaja sedan starten. Det är en stulig sort som är allt annat än pålitlig men kapaciteten är rejäl. Verkar trivas med Björn Goop som åter sitter upp och för en gång skull är utgångsläget mycket bra. Vid tidig ledning kan hon leda hela vägen.

Har stor respekt för 6 Indiana Boko som senast var tillbaka i fint slag. Hon känns som värst emot och den enda för mig som kan tampas mot Ajabaja.

V65-2

Ett lågklassigt stolopp där hästen är slå är 10 Valsa Lavec. Skulle kunna varit ett möjligt singelstreck. Är Jorma Kontio bara på hugget direkt i starten så kommer ekipaget laddas framåt tidigt och vid rent av tidig ledning kan det bli en skrattmatch.

Låter även lite uppåt på 12 Idun A'Lir och roliga skrällbudet i loppet är 6 Flying Garbo!

V65-3

Treåringslopp med många fina hästar. Det lät väldigt uppåt på 3 Dream Kåsgård senast men där galoppen förstörde dagen. Stall Walmann går bra för dagen och här kan hästen ta snabb revansch på sig själv.

Håller 11 Christer högst som nu testas med jänkarvagn. Gjorde det bra näst senast vid start från bakspår som det även blir nu. 8 Enge Barack har ett tungt utgångsläge men jag tror Mattias Djuse är offensiv i tidigt skede.

V65-4

11 Bear Hope är tillbaka efter varit ifrån sedan augusti. Är säkert bra i ordning direkt och kan bli svårslagen, men jag hoppas utgångsläget kan få det att häxa lite för ekipaget.
Jag fortsätter hoppas att 8 On Track He's Black ska komma igång igen och vi är på väg in i årstiden han presterat bäst på. Från start startar 3 Budets Lasse som kan leda loppet väldigt länge. Han ska man ha stor respekt för!

Jätteskrällen som behöver en hel del tur är 7 Vera Spiro som är V75-härdad och stoet kan med lite flax få en perfekt resa hela vägen. 

V65-5

  • Skoj med kallblodslopp på Solvalla igen! Och loppet håller mycket hög klass!

Visst har jag respekt för en sådan som Lome Brage, men fältet är litet och utgångsläget gör inte mycket för 7 Månprinsen A.M. som Gunnar Melander låter mycket nöjd med inför det här.
Resan till Solvalla görs inte i onödan och förstapriset är högt. Jag tror åter Månprinsen strålar och visar över slutvarvet att han är bäst i fältet.

V65-6

  • Jag tycker loppet innehåller två som är klart bättre än resten; 10 Global Wise Guy och 12 Fortune Mearas. 

Jag tycker båda har visat klart bäst tendenser under året. Global Wise Guy har varit ute i tuffa sällskap och nog är det dags för segerstrid igen. Fortune Mearas hade troligen varit storfavorit vid bättre spår. Känns om det är främst utgångsläget som är honom emot.

2 Mellby Glader kan jag inte heller lämna utanför, den här gången med Björn Goop som ska bli klart intressant. Utgångsläget gör hästen också givetvis mycket tidig.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips