V65: Ruggig viking är klar

Plötsligt är vi inne i helg igen och så även juni månad! Hela helgen inleds med lunch-V65 på Dannero med en viking som avslutar!

V65-1

6 Gumman Sisu var överraskande bra för tre starter sedan och följde sedan upp det med en mycket övertygande seger. Senast var stoet ute på lite djupt vatten och ursäktas för det. Nu har hon hittat en vettig uppgift igen och från det här läget i volten kan hon bestämma hela vägen.
De som utmanar startar bredvid i form av främst 7 Thelma M.M. men även 5 Queen of Fashion. Den stora överraskningen i loppet är 3 Bältra Selene som får springa barfota runt om för första gången i år vilket hon gick riktigt bra med ifjol!

V65-2

7 Gurra Palema ska väl "bara vinna" det här om man ser till motståndet - däremot har han väl inte varit imponerande på sistone och det får mig inte att känna mig helt tillfreds med att lita på honom... 5 Winstone Tabac med barfotabalans är ett stort plus och den som utmanar honom! "Lyxstrecket" ges till 2 Hanish som gick en fin rekordsänkning senast.

V65-3

10 Vejmo Ester ska tränare Jörgen Berglund vara klart nöjd med i efterlängtade comebacken senast. Då liksom nu kör Ingvar Nyberg kallblodet som jag tror gått framåt rejält med den starten i kroppen. Vejmo Ester hade varit ifrån sedan oktober månad. Möjligen behövs något lopp till för att vara i rätta tävlingsformen, men med tanke på hur bra årssdebuten ändå var så ska stoet räknas.

8 Åkmans Bella gick ut som betrodd trots svåra spår 8 senast och efter att ha inlett säsongen mycket bra har femåringen varit svagare i sina två senaste starter. Oviss dagsform just nu, men visst kan hon mycket bättre än så! 15 Pysola är en rejäl nästagångare efter två bra andraplatser. Det är många att ta sig runt den här gången, men snacka om att segernollan snart spräcks!

V65-4

Henrik Svensson ser mycket väl ut att kunna ha en bra framtidsstjärna i 1 Mon's Tornado som inlett karriären mycket lovande. Här kommer Svensson plättlätt kunna ta hand om ledningen och jag tycker väl inte att de från tillägget är tillräckligt snabba ännu för att kunna nå fram till den här talangfulle fyraåringen. 

V65-5

1 Underbarosåfin har fantastiska åtta segrar på femton starter och gör nu första starten sedan 25 mars. Normalt sett hade han kunnat vara ett tryggt spikförslag från innerspåret på startvolten, men det är väl just dagsformen man undrar över vart den är. Vid ledning är han väldigt svårslagen.

8 Young King är härdad i tuffa sällskap och på ren skalle ska han kunna hinna fram och utmana i den här omgivningen. 6 Soul Tan gör sin tredje start för Hanna Forslin och är liksom Young King van vid tuffare utmaningar. Readly Express-damen 3 Carroty ska främst sköta sig men gör hon det kommer Robert Bergh ladda vad han kan för att överrumpla Underbarosåfin om ledningen.

V65-6

Jag har ännu intrycket av hur vass 10 Per Viking var senast. Han stred i ett mycket sevärt lopp mot en tuff konkurrent men visade åter vilken enorm inställningen han har och framförallt råstyrka som få kan utmana. Per Linderoth sitter upp den här gången som även körde vikingen näst senast och jag tycker detta är lunchens klart bästa spik!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips