V65: Redén-hästen överlägsen

Ikväll körs V65 från Eskilstuna.
Omgångens starkaste spikar är Bucks To Burn och formtoppade Einstein Sisu.

V65-1

7 Canari Match kan bli klart svår att stå emot. Loppets bästa häst och Örjan Kihlström kan motta in den här segern. Därför sparar jag på strecken.
Stor respekt för 4 Order To Fly som efter succé i monté är tillbaka i sulkylopp. Härifrån hoppas jag Per Lennartsson får en fin position tidigt av loppet och Order To Fly ser ut att vara i fin form för dagen.

V65-2

Väntar fortsatt på att det ska lossna för 9 Brake To Vacate som man följt under hela säsongen men där det inte riktigt stämt någon gång. 
Bästa hästen, 13 Roadscanner, har klar trafikproblem-risk härifrån och känns därför klar att gardera upp.

Intressant montédebut för 11 Anddontsayitsover. Efter viss formtopp under sommaren har det gått lite sämre på slutet. Däremot har stall Oscarsson gått bra nu en tid och förhoppningsvis kan stallformen få igång Anddontsayitsover.

V65-3

Det här blir en enkel match för 3 Bucks To Burn.
Han blir väldigt hårt betrodd, men jag har mycket svårt att se honom förlora mot dessa motbuden. 

Värsta motståndaren har dessutom bakspår och över kort distans känns det därför upplagt ut för Bucks To Burn.

V65-4

  • Rådet här är självklart; Snåla inte på strecken. Omgångens klart öppnaste lopp!

2 Cyprus A.T. kan bli hästen att slå från ledningen, men där finns klar galopprisk! 11 Force Arriba är ett kul långskott i loppet som varit lite av en besvikelse på slutet. Kan bättre än så och blir ikväll helt bortglömd!
12 All in A Dream stod för en positiv prestation senast vid segern. Ikväll med Torbjörn Jansson i sulkyn och möjligen loppets bästa häst på ren dagsform.

V65-5

  • Det är en himla massa hästar att ta sig förbi - men det känns också som enda motbudet i det här loppet för 15 Einstein Sisu.

Hästen verkar vara i sitt livs form för dagen och drar bara Ulf Ohlsson framåt i tid utan att få något trafikproblem, så blir det andra raka segern här. Jag tycker det känns givet att spika.

V65-6

7 Indra's Secret får inte riktigt till det. Det mesta strular i loppen och hon är allt annat än säker i travet heller. Skulle hon däremot fungera ikväll tror jag hon är klart bästa hästen i fältet.
Vajar med varningsflaggan på 10 Infinity som jag tycker stått för en fin säsong och framförallt nu under hösten. 

Nicklas Westerholm har med både 1 Blue Angel V.S. och 6 Unique Madonna som båda ska räknas tidigt.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips