V65: Nurmos med två segerchanser » 11 dec. | Martin - Travstugan.se

V65: Nurmos med två segerchanser

I kvällens V65-omgång från Solvalla har stall Nurmos som vanligt segerchanser. Två spikas!

V65-1

2 Man At Work gjorde det bra i comebacken senast trots allt och här tycker jag han är närmast skyldig att vinna.
Läget kunde knappast varit bättre, motståndet är inte av det hårdaste slaget direkt och är Man At Work bara vid god hälsa förväntar jag mig en odramatisk tillställning här.

V65-2

Han föll som hårt betrodd senast, 7 Celsius Evo. Däremot var hans prestation av bästa slag ändå i en mycket tuff löpning under större delen hela vägen. Jag tycker så klart han blir hästen att slå här och åter sitter Jorma Kontio upp.

Värst, och endast, emot är 5 Ivan Pavlot A.T. som först och främst ska ta sig iväg från volten utan att galoppera bort sig. Skulle han ta sig iväg tror och hoppas jag Per Lennartsson är offensiv. Hästen är stark nog att kunna strida mot Celsius.

V65-3

Kvällens öppnaste och möjligen svagaste lopp. Spara inte på strecken...!

9 Crazymonsterheart var lite av en besvikelse senast. Hade lite hopp om honom i det loppet, men tröttnade trots ett hyfsat bra löp hela vägen. Ger henne en ny chans här som förstahäst!
5 Immortal Boko är annat segerlöst sto som även var lite sämre senast. Näst senast däremot på Örebro stod hon möjligen för sitt bästa lopp hitintills. Liknande insats här kan räcka mycket långt.

V65-4

  • 11 Perfect King har varit mycket fin flera gånger om under hösten och äntligen fått visa upp sitt fulla register igen. Kan vara klart starkast här med, men det är litet frågetecken att distansen är längre den här gången.

12 Fairplay Pellini är ännu segerlös den här säsongen och behöver ju en del tur härifrån. På gardering ska han väl dock vara med...
6 Walle West är verkligen värd en seger. Möjligt litet minus med skor nu, men som han presterade i senaste loppet är det värd en varning här. Var oerhört stark!

7 Undies kan på ren grundkapacitet vara bästa hästen i fältet, men känns som han behöver några lopp till och vill se honom fungera och göra ett bra lopp innan jag streckar...

V65-5

  • Egentligen har alla tre Timo Nurmos-hästarna segerchanser här, men jag förlitar mig helt på 6 S.G.'s Charpentier.

Svek senast som hårt betrodd, men det var väl knappast några enkla förutsättningar där. Tror även hästen är klart starkare och bättre nu med loppen i kroppen.
Härifrån kan Jorma Kontio direkt avancera framåt och skulle ekipaget nå ledning efter första halvvarvet tror jag det här är klart.

V65-6

I avslutande stoloppet är det självklart att lyfta fram 3 Bella M.J. som haft en lysande höst och kan här ta fjärde raka segern. Till skillnad från tidigare är dessutom utgångsläget klart bättre nu. Hon kan bara vara bäst här...

Som 6 Vinky Wise As sett ut i två senaste starterna måste hon vara ett tidigt garderingsstreck. Verkar vara riktigt bra i ordning för dagen!
Trots ett tufft utgångsläge tror jag även 7 R.K.Rapida kan vara ett kul överraskningsdrag. Varit något sämre på slutet, men hon är klart bättre än så och hon är van vid att springa i tuffa sällskap. Se upp!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips