V65-lunchen: Stostjärnan mot trygg seger

Vi river av helgen med ett besök på nationalbanan som serverar lunch med V65-tävlingar! Hemmastoet är tillbaka och går mot en trygg seger.

🔨 SPIKEN

V65-2

Jag är helt övertygad om att 9 Southwind Boko är en kommande stostjärna hos Timo Nurmos. 

Stoet kommer åter köras av Erik Adielsson och jag tror att hon med två lopp i kroppen är i toppform till den här starten. Det kommer givetvis besökas från bakspåret med en del tuffa ston emot, men Southwind Boko är den som står ut för mig och som slutligen går mot en trygg seger!

Intressant bakom att se hur 8 Bentley Gar går i sin debut för just stall Nurmos.

V65-3 (V4-1)

Thorsten Tietz ville verkligen ge 9 Jack Is Back ett tufft lopp senast. Det var femåringens tredje start på tre veckor och Tietz körde sig tidigt framåt mot ledningen men där hingsten tröttande något sista biten.

Nu startar Jack Is Back i monté istället och gör det med skicklige Jonathan Carre på ryggen. Jag tror att hästen är den klart starkaste i det här fältet och inleder sin montékarriär på bästa sätt med seger.

👌 SKRÄLLBUDEN

V65-1

Ett snabblopp där majoriteten knappast staplar på segrarna...

9 Holy Ground hade vid framspår haft hygglig segerchans men här bakifrån får han istället tugga på ute i banan sista 6-700 meterna. Förstahästen.
2 Eldorado
ska bli spännande över korta distansen för första gången och på tal om första gången så har Troels Andersen anmält barfota runt om! 3 Honey Adore är obegripligt nog ännu segerlös efter 20 starter. Snart är det dags att sätta dit ettan...!

V65-4 (V4-2)

1 Go For Manny och 5 King Kong är de som står ut lite i det här snabbloppet med knapp fördel åt Go For Manny. Det ska normalt stå mellan dessa två, men jag väljer att varna för tredjerankade 3 Ivar Pace som Olle Alsén reser till Solvalla med för att tävla barfota runt om för första gången!

V65-5 (V4-3)

2 Radetzky gick väl hyggligt förra fredagen, men inte mer. Såg ut att behöva den genomköraren och ska kunna göra bättre ifrån sig den här gången.
Annan som behövde sitt lopp senast var 1 Powerbank som årsdebuterade. Valacken trivs över kort distans och ska bli jättespännande att se nu med loppet i kroppen!

5 Mojo Express är en ständig outsider vid uppgifter som denna även fast det nu var litet tag sedan han satte nosen först. Annan som inte sätter nosen först så ofta är 6 Scotch Brodde, men som varit en rejäl nästagångare en tid nu!

V65-6 (V4-4)

12 Belle Up har visserligen tufft läge men i den formen hon varit i den här våren skulle det inte förvåna ifall hon kan runda här och vinna ändå.
9 Macy är annan jag håller högt i detta sällskapet även fast hon främst trivs där framme  hela vägen.

6 Waka Waka hade framförallt ett starkt fjolår och väntar ännu på att det helt ska lossna för henne den här säsongen. Skrällbudet i avslutningen är 4 A Precious Thing som är en av många hos Jörgen S Eriksson som inlett året mycket positivt. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips