V65-lunchen: Överkapacitet - klar spik!

Helgen närmar sig och på lunchen är det V65-omgång där Stefan Persson sitter upp bakom båda spikarna!

🔨 SPIKEN

V65-1

1 Martinique Decoy är högintressant och sjuåringen gör här sin blott sjunde start i karriären! Stefan Persson har kört hingsten vid de två senaste starterna och senast från bak i kön sjabblade hästen bort sig när det skulle avanceras ute i spåren. Han såg helt enkelt lite för ivrig ut.
Näst senast var han urtapper från utvändigt ledaren och detta är en sjuåring med en ruggig styrka. Från spår 1 i volten tar Persson hand om innerspåret och fungerar Martinique Decoy som han ska så kommer han inte släppa någon förbi sig.

V65-5

Stefan Persson får åter sitta upp bakom Johan Untersteiner-tränade 6 Jogga In som han körde för fem starter sedan på Solvalla. Stoet har hittat sig en fullt överkomlig uppgift den här gången och hon höjer sig avsevärt mot mängden här. En frisk Jogga In tycker jag ska lösa den här uppgiften, kapacitetsmässigt överlägsen!

🔒 LÅSET

V65-2

6 Rally Gunnar tog senast sin första seger sedan november 2020. Han gick segerlös hela fjolåret men inledde den här säsongen med en stark seger och i det här lilla fältet ska han ha god chans igen.
Den jag hoppas utmanar är 3 Awesome Kronos som har läge för ledning. Sexåringen kan bättre än vad han visat på slutet och uppgiften här kan få honom på rätt väg!

👌 SKRÄLLBUDEN

V65-3

Det blir kamp om ledarpositionen här med viss fördel åt 3 Titan Tilly, men både 4 Satchmo M.S. och 5 M.T.Penelope kommer göra allt för att nå dit. Allt kan bädda till slut för 8 Omega Lama.

V65-4

2 Isabelline Am har fått svåra utgångslägen i sina tre senaste starter. För fyra starter sedan hade stoet framspår över medel där hon halvvarvet in nådde ledning och tog sin första seger. Liknande uppgift nu och kan leda hela vägen.
5 Denisa
är högst oviss men fått Sverige-debuten överstökad och ska bli intressant här liksom 7 Stommens Lisa.

V65-6

11 Global Wonderful är ett sto av hög kapacitet när hon har en bra dag på jobbet men bakspår över kort den här gången gör det minst sagt till en utmanande uppgift.
Starke 5 Tresexton är tidig bakom och 1 Bat Marke siktas få på sig jänkarvagnen igen för första gången på länge!

Lunchdubbeln-förslag:

  1. 6 Jogga In
  2. 1, 5, 11 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips