V65-lunch: Jakobsson i centrum

Vi närmar oss helgen och fredagslunchen spenderas från Örebro där Magnus Jakobsson står i centrum med flera segerbud!

🔨 SPIKEN

V65-5

Normalt sett så skyggar man ju för spikar på hästar som återkommer efter lång vila. 4 Global Unprotected har inte synts till sedan 19 april 2019 och det är nästan så vi hade svartvit tv på den tiden. Åttaåringen är av hög klass och gör här sin blott 19:e start i karriären med sin tränare Magnus Jakobsson.
Han såg jättefin ut i kvalet 30 oktober i höstas och det ser ut att bli ledning här vilket är en position han sällan förlorat ifrån. Väl medveten om hans långa frånvaro och ett motstånd som har högre dagsform - men visst det ser väldigt bra ut direkt!

V65-6

2 Fröken Marie står inför en mycket vettig uppgift den här gången. Senast startade stoet på V75 över samma distans men mötte ett par startsnabba och enda positionen som till slut bjöds var utvändigt ledaren där hon senare tröttnade något. 
Den här gången är utgångsläget lite bättre och framförallt motståndet enklare. Tobias Modig sätter därtill på jänkarvagnen för första gången på länge och når Fröken Marie ledningen släpper hon inte någon förbi sig.

🔒 LÅSET

V65-4

Magnus Jakobsson har en stark segerchans även här i 3 Global Billboard. Senast på Axevalla blev det mer ett lopp i kroppen bara där femåringen gick i mål med allt sparat. Näst senast var valacken riktigt bra från ledningen och når Jakobsson dit nu blir det svettigt för konkurrenterna.

Den som tävlar emot är 8 Global Boost som fått ett välbehövligt lopp i kroppen förra lördagen. Stoet hade en del bekymmer under fjolåret men vid stunderna hon var i sitt bästa jag var hon riktigt bra. Hoppas hon hittat dit den här gången!

👌 SKRÄLLBUDEN

V65-1

2 Fluttershy A.F. är väl naturliga förstahästen här som bjöd på tre riktigt läckra segrar under hösten. Insatsen senast däremot var riktigt svag och hon ålades med startförbud. Hon blir säkert att räkna med här igen från bra läge i startvolen, men jag vågar inte hålla henne i handen direkt igen.
1 Princess Ellen
hoppas jag kör emot där framme och skrällbudet i loppet hittar jag i 13 Tracy's Princess.

V65-2

8 E.V.Angie borde kunna vara redo för lite mer offensivare styrning den här gången med två lopp i kroppen och loppets "joker" är 7 Gustave d'Ela som näst senast i billigt sammanhang visade prov på stark inställning till seger. 4 Swiggy Laday var jättefin näst senast men såg mest loj ut senast. Återkommer nu efter två månaders uppehåll.

V65-3

7 Valnes Krisse comebackade senast med galopp direkt vilket givetvis inte är särskilt bra. I grunden en riktigt bra sexåring den här och kommer bara Magnus Jakobsson rätt på honom kan de få en fin säsong tillsammans.
9 Fast And Go
känns jätteintressant för mig trots att det är hans första start sedan juni ifjol. 10 Gossip Simoni tror jag är den i fältet med bäst dagsform och som gjort två väldigt bra andraplatser på raken nu och närmar sig karriärens första seger.

LD-DUBBELN:

  1. 4 Global Unprotected (5, 3)
  2. 2, 1, 4, 10 (7, 5)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips