V65 - Elitloppsfredagen: Påställd den här gången

V65-systemet förra fredagen satt jättefint. 360 kr-systemförslaget bjöd på dryga 7 500 kronor i utdelning. Nu är det Elitloppsfredagen som bjuder på V65 och därmed fin klass på omgången!

🔨 SPIKEN

V65-2

2 You To Ezme gör karriärens fjärde start och den första på nationalbanan. Efter en halvdan debut har stoet svarat för två mycket enkla segrar. Hon har fått perfekta resor i loppen och sedan över upploppet haft en fart som konkurrenterna inte kunnat utmana mot. Nu får Örjan Kihlström sitta upp för första gången och med tanke på stoets spurtiga egenskaper så borde detta passa perfekt!

5 Carbonfiber och 10 Joy Sisu är värst emot i loppet, men med tanke på intrycket som You To Ezme visat upp samt utgångsläget så går jag fullt ut på henne!

V65-3

Alessandro Gocciadoro sitter nu upp själv bakom 7 Bonne Nuit Bi som senast debuterade i Sverige och gjorde det i tufft V75-lopp på Åby. Hästen stod för en mycket god insats med Björn Goop i sulkyn och avslutade som tvåa bakom "omöjlige" Charliebrown Effe. Insatsen därifrån för fram stoet rejält tror jag och nu ska hon rusa runt Solvalla-ovalen.

4 Breidabliks Kahlua har jag stor respekt för bakom, men jag tror italienskan är alldeles för påställd den här gången.

👌 SKRÄLLBUDEN

V65-1

5 Cinderella Jet gjorde en mycket stark insats i Sverige-debuten senast. På ett regnigt Solvalla med kladdig bana hamnade hon till slut utvändigt ledaren, kopplade greppet om denne men fick till slut se sig förbisprungen av den som följt med i rygg. För att vara så pass jobbiga förutsättningar var hon väldigt bra! Nu rycker Alessandro Gocciadoro skorna runt om på stoet och här vill han sitta i ledning tidigt och kontrollera.

7 Southwind Boko väntar jag mig mycket av den här säsongen och som imponerade ett par gånger på mig ifjol. Senast tvingades hon strykas och nu har hon inte synts sedan 6 april men jag tycker hon har så pass hög kapacitet att jag inte vågar sitta utan henne.

V65-4

Thomas L Nilsson ser fram emot Sweden Cup med Lucifer Lane, men har redan på fredagen intressant startande i form av 3 Excellent Diamond. 7 segrar på 15 starter är respektingivande men det som är emot hästen är att han inte är särskilt startsnabb och senast slog han på en galopp direkt efter start från spår 1. Han har däremot en inställning som gör honom mycket segeraktuell här ändå!

5 Easy Cash Pirat har äntligen ett vettigt utgångsläge efter tre raka "hopplösa" lägen och är värd att se upp för den här gången. 9 Filippa B.J. kommer vara bättre den här gången med loppet i kroppen och är enligt mig den i loppet med högst kapacitet. Vunnit 4 av 9 starter i Sverige (sedan 18 oktober ifjol).

V65-5

5 Adorni Grif gjorde bort sig i debuten på svensk mark näst senast men var urtapper senast. I V86-lopp på Jägers gjorde hingsten jobbet utvändigt ledaren sista varvet men kunde sedan inte rå på tuffa Under Armour och Izzi's Newport som hade fått bättre resor i loppet. Nu slipper han dessa och ska här räknas som hästen att slå!

6 Abbys Wise As kommer knappast låta Adorni Grif sitta i fred i loppet och en som varit urtapper på slutet utan att ha fått sätta nosen först är 3 Mission Beach. 12 Goodygoodywithtwoshoes är väl normalt bortlottad men insatserna hemma i Finland har varit riktigt bra - känner jag Olli Koivunen rätt så kommer han ge hästen chansen här och räds inte offensivt upplägg.

V65-6

Lilla Harpers ser småintressant ut och håller väldigt god klass!

Jag fastnar tidigt för 7 Lucifer Sam som är anmäld barfota runt om den här gången för första gången på ett gäng starter och han går även väldigt bra ihop med Stefan Persson. Annan jag förväntar mig mycket av i loppet är 13 Hindenburg Am som väl ännu inte helt fått igång karriären. Han har väldigt mycket kvar att visa på tävlingsovalen och gillar längre distanser! Testas nu med Claes Sjöström för första gången.

10 Jano di Quattro visade åter form senast på Umåker och kommer härifrån hamna bra på det tidigt. 11 Velten Swarovski letar efter formen han hade förra året när han imponerade ett par gånger. I grunden bland de bättre i startfältet.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips