V65: Comeback för Kolgjini-stjärnan

Mycket fina tävlingar på Jägersro ikväll, där Rajesh Face gör comeback och det körs uttagningar till Svensk Uppfödningslöpning!

V65-1

 • Spiken

Jag både hoppas och tror 3 Rajesh Face är i ordning direkt när han ikväll gör comeback. Siktet är inställt mot Frankrike och nu är det åter dags att komma igång.
Hans främsta motståndare är han själv och galoppsynderna, men i övrigt tycker jag han är klart bästa hästen i fältet som borde vinna det här enkelt. Jag tror han är i ordning rejält ikväll och har uppvisning.

 • Motbud

5 Jairo växte verkligen in i högsta klassen mycket snabbt och fint. Han är för mig enda motbudet till Rajesh Face.

V65-2

 • Segerbudet

11 Shogun D.K. stormtrivs verkligen i montén och radar upp fina insatserna. Senast blev det "bara" en andraplats men intrycket är av bästa sort. Här låter det åter riktigt bra och visst kan han bli svårstoppad.

 • Motbud

9 Schatzi Fayline ska först och främst sköta sig. Gör han det är han tidig att utmana favoriten. Även 6 Unik Tamsen! 3 Natosi Goj står bra inne från start för att slippa 20m tillägg. Bör ta sig mot ledning härifrån.

V65-3

 • Segerbudet

Bästa möjliga utgångsläget för 2 Ultion Face. Från ledningen blir han inte enkel att ta ner och det kan bli en sevärd uppvisning om tvååringen vaknat på rätt sida ikväll.

 • Motbud

3 Barnacle såg riktigt fin ut i tisdags på hemmabanan i sin första seger i karriären och även 5 King Oliver kommer från en stark insats. Se upp för 7 Unico Broline som senast visade att han närmar sig första segern. Thomas Uhrberg sitter åter upp och tredjeplatsen senast togs i mycket fin stil.

V65-4

 • Spiken

Det blev tyvärr galopp i Kritieret. Nu är han tillbaka igen mot ett motstånd som knappast är av samma sort. Jag tror 8 Staro Mcmillan åter besöker vinnarcirkeln. Jag tror han rundar allt.

 • Motbud

Ska någon utmana spiken så är det 2 Run Brodde Run. Tar han sig bara iväg kan han tuffa sig fram mot ledning och försöka gå där hela vägen. Dock visat osäkra tendenser...

V65-5

 • Segerbudet

Jag hade Fascination som bland mina första idoler på banan. Nu är hon istället mamma, bland annat till 3 Trix On Line. Tvååringen har inlett karriären med två mycket fina segrar och här tror jag han blir hästen att slå igen.

 • Motbud

Travstugans, 2 Staro Nashville, hade tyvärr ingen vidare dag i Svampen där det visade sig att han var sjuk. Joakim Lövgren har höga tankar om hästen. Innan Svampen visade han upp sig i mycket fin stil och bakom segerbudet är han tidig.

Joke Face-sonen, 4 Affinity Kronos, har två raka andraplatser och framförallt i debuten var hon riktigt fin. Nu är det åter Jägers och Peter Ingves! 7 Hill of Fame F. har ännu inte fått vinna men varit kanon alla fem starterna han gjort. Verkligen värd en seger.

V65-6

 • Segerbudet

Peter Arnqvist har verkligen fått igång en stortalang i treåringen 2 Bankrobber.
Senast blev det dessvärre startgalopp, men näst senast strålade han från ledningen hela vägen på just Jägersro och går han bara iväg härifrån blir han inte lätt att besegra.

 • Motbud

Bankrobber blir lite väl stor favorit vilket gör att jag vill gardera.

9 Kung Edward låter det riktigt uppåt på och han kommer löpa riktigt fort ikväll! Med i släptåget är 8 Silver Annie som även hon alltid gör sitt. 
6 Liza With A.Z. är i lysande form för dagen och är även hon ett givet motbud. Loppets "kantboll" är 1 Floats Cicciolina som kommer från en stark prestation senast och blir lite väl underskattad ikväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips