V65: Avslutar med spikar!

Formen är på väg uppåt och ikväll tror jag han kan vinna! Jag spikar! Solvalla arrangerar V65 denna tisdag.

V65-1

  • Blir det en promenad i parken för 1 Canari Match? Mycket möjligt. Uppgiften ser klart gynnande ut för ännu en seger. Men jag inbillar mig att där finns två som kan strida emot och ge jättefavoriten en match.

Stallkamraten 5 Michelangelo Ås har verkligen sett läcker ut på sistone och minns fortfarande intrycket på 3 Mind Your Face vid segern näst senast. Lite av ett långskott här kanske, men efter det svarade han upp med en godkänd femteplats i Gulddivisionen. Hoppas han visar upp samma intryck som näst senast.

V65-2

2 April Sisu besöker Solvalla ikväll och det formstarka stoet är här för att tävla hela vägen. Ska bli mycket intressant att se hur hon hävdar sig i det här sällskapet. Kommer knappast smyga med bak i fältet direkt...
1 Chapter N.Deo gör mer eller mindre alltid bra ifrån sig liksom 3 Tina Gel. 6 Allis Wadd är inte så tokig hon heller. Hade en lysande toppform under sommaren och senare under hösten har det gått lite tyngre. Klart bättre än raden!

Även dagsformen på 8 Thelma de Glatigne är lite formsvag för dagen men snabb och stark nog att kunna överraska här.

V65-3

3 Stoletheshow gjorde vad han kunde mot tuffa Candy La Marc senast på V75. Klart gynnad av skotvången då han alltid går med skor och perfekta möjliga utgångsläge för att köra framåt direkt. Klart svårslagen.

2 In Love Boko ska man inte nonchalera bakom och heller inte 1 Wingmaster som är klart garanterad fin resa härifrån och känns klart underskattad ikväll.

V65-4

Säkert så att 6 Dallas Brick vinner det här enkelt, men han har svårt att sköta sig och favoriten är klart sårbar. 

Jag tycker det här är kvällens mest öppna lopp.
Hoppas fortsatt litegrann på 11 Acme. I stort sett lika tuff uppgift den här gången som senast, men både värmning och provstart senast såg riktigt fint ut. Insatsen sen i loppet blev inte vad det blev, men spår 12 där var väldigt tufft. Får han bara lite flax med sig här, så är jag inte främmande för att han kan överraska.

  • Mattias Djuse med 10 Tinten är den för mig som är bästa hästen i fältet för dagen. Mycket väl så att Djuse väljer offensiv styrning i tidigt skede och rundar fältet. 

V65-5

Jag hade lite skrällhopp på honom i V75 senast. Trots ett svårt utgångsläge. Insatsen var klart positiv och toppformen är där och nu närmar sig även segern.
Det är ett riktigt fint lopp det här och jag tror det kan vara dags för 4 Output Pressure. Placerar sig i perfekt slagläge tidigt här och den här gången tror jag det kan vara hans tur.

Given förstareserv är 5 Eldorado B. som kommer från stall Sundberg som jag tycker går riktigt bra för dagen. Eldorado B. är van vid att gå ut mot tufft motstånd. För den som vill betala lite dyrare är detta första häst att plita i bakom.

V65-6

Verkligen stor respekt för 5 Definitif Launcher och 8 Jamie Oliver som säkert gör det till en match, men felfritt tror jag inte 12 Pontiac S.W. förlorar det här.

  • Bakom de två starka motbuden ser jag inte mycket av samma klass som Pontiac och från perfekt utgångsläge i voltstarten hamnar hästen långt framme i tidigt skede. Han vinner!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips