V64 Xpress: Mafioson styr det

Det är en tur upp mot norr som gäller denna fredag när V64 Xpress ska köras. Romme och Skellefteå styr omgången!

V64-1

Jag trodde inte riktigt på 5 Nolimmitjimmit senast men som fick perfekt resa bakom ledaren och med halvvarvet kvar hittade ut i andraspår och kopplade greppet om segern över upploppet. Ska räknas tidigt den här gången!
Jens Eriksson har med två i loppet och kör själv 10 Lexington Tooma som väl hamnade lite pyrt till på V75 senast och det loppet där är inte mycket att orda om. Jag tyckte han var väldigt bra i två starter på raken före det och han kommer gå en snabb avslutning den här gången!

V64-2

 • Kallblodslopp brukar sällan vara något att föredra för egen del men jag tror faktiskt det här kan bli riktigt sevärt!

Efter senaste insatserna är det många som säkerligen fastnar för 2 Sjöli Basse som åter ser ut att få styra fältet från ledningen, där fyraåringen är extra kaxig. Jag tror även en sådan som 10 S.K.'s Ariel gör upp om det - men jag går på den tredje som höjer sig.

Jörgen Westholm är laddad med sin 6 Eigelands Fredrik som svarade för två briljanta segrar i somras och hade det inte varit för startgalopp senast hade han haft uppvisning där med. Felfritt tror jag han kan bli mycket svårstoppad till slut och i ett lopp där tre står ut lite väljer jag att gå på den jag tror mest på av dessa; Eigelands Fredrik!

V64-3

Hemmatränaren Jerker Bjurman får stå lite i centrum i detta kallblodsloppet då han har med 3 Mira Kiro från startvolten som leder länge men även 8 Wik VIktoria från 20 meters tillägg som inlett karriären starkt i år med fyra segrar på tio starter. 
Båda ska räknas tidigt och jag tror framförallt Wik Viktoria blir att räkna med efter hur bra hon gick senast. Då liksom nu sitter Sandra Eriksson i sulkyn. Bjurman har även med 5 Smedsmyrans Tindra som jag tror mindre på. 

Micael Melander fick in 9 Glittra i sin träning i år och som dessvärre inte varit helt enkel att få igång och galopperade i sina fyra första starter. Senast lyckades Melander få iväg stoet felfritt och då visade hon hur bra hon kan vara. 
Katariina Palomäki har intressant bidrag i loppet i form av 10 Stjärnstorm. Efter varit i från i nästan ett år återkom fyraåringen 17 augusti, vann direkt och vann även starten därpå där han dessutom rekordsänkte. Han ska bli spännande att se hur han står sig.

V64-4

 • Plåt-Svens Minne med 100 000 kronor i förstapris ger oss ett par talangfulla treåringar som kamperar

Svante Båth fick under sommaren in 4 Borups Victory som för regi Robert Bergh visade framhovarna rejält ett par gånger. Med regidebuten överstökad och lite mer träning hos Båth tror jag han är än mer i ordning den här gången. För mig är han hästen att slå!

Daniel Wäjersten har haft ett lysande år och 3 Immanuel K. blir spännande att se i den här omgivningen. Han har inte alls haft tur med spårlotten i sina två senaste starter men ändå gått jättebra. 
5 Franklin Zet
är lite av jokern av dessa tre. Han har väl inte visat jättemycket som imponerat i sina tidigare starter, men efter att placerats i ledningen senast hade han full koll hela vägen runt. Gardererar man Borups Victory tycker jag man även ska ha med honom.

  V64-5

  14 Firstclass U.M. är den jag fastnar för allra främst i det här öppna avgörandet på Skellefteå. Stoet regidebuterade för Madeleine Wiksten senast och gjorde det på självaste V75 i stentufft motstånd. Jag hoppas loppet gjort stoet mycket gott och är hon som näst senast på Eskilstuna kommer hon plocka många placeringar ute i spåren. Jag tror helt klart att fyraåringen kan runda hela fältet.

  Motbuden är främst från framspåren och 6 Serious Sam får den här gången både springa med jänkarvagn och barfota runt om och efter hans senaste insatser är det ren tidsfråga innan han får vinna. 3 Shawn Leejs är spetsbudet med Hanna Olofsson som förra fredagen mest fick ett jobb på Umåker. Från ledningen har fyraåringen visat sig vara svårpasserad ifrån tidigare.

   V64-6

   • Vi avslutar kvällen med ett löfte som åter ska visa upp sig på bästa sätt

   Joakim Elfving-tränade 3 Mafioso Lyx inledde karriären hos Hanna Lähdekorpi innan han under sommaren flyttades upp till Elfving. 21 september regidebuterade fyraåringen med att leda hela vägen och med det loppet i kroppen vann han än lättare senast. Visst är han ännu orutinerad och lite ovissheten finns fortsatt kring hur bra han egentligen är, men det här ser verkligen krattat ut för att styra hela vägen. Dwight Pieters har kört i de två senaste starterna vilket är klart fördelaktigt den här gången och med värsta konkurrenterna från dubbelt tillägg tror jag Mafioso Lynx håller undan.

   De som är värst emot är 13 Matadoren Eme men även 12 Will I Am som jag skrällvarnade för senast och som gick strålande som tvåa. Formen är på väg uppåt på den femåringen och för den som garderar ska han streckas illa kvickt.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

   Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips