V64: Westholm med flera

V64: Westholm med flera

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.

V64-1

  • Klart minst rutinerade hästen i fältet har toppchans!

Ja, det är inte ofta man konstaterar att den minst rutinerade i fältet står i en klass för sig. Detta gäller dock 7 Marrakesh i det här löpet som gör sin blott tolfte start i karriären. Sex segrar på elva starter har det blivit än så länge och även fast två senaste starterna varit klara besvikelser, så ska en felfri Marrakesh kunna ta sig förbi ett fält som detta.

Stall Nurmos har säkerligen haft det här loppet i tankarna så att fyraåringen ska hamna rätt på det igen. Lång distans passar bra och även fast Echo Gamble och Zelante O.P. från start ger det ett försök, så är de inte av riktigt samma hårdhet.

V64-2

  • Stall Jörgen Westholm sitter på leken här med fyra hästar till start i tolvhästarsfältet.
    Jörgen själv kör 4 Silver Load som tog karriärens första seger senast med lite flax på vägen... Ska så klart räknas igen. 

Två osäkra kort i loppet är 3 Silver Bullit och framförallt 10 Maxtime som väl via bakspåret bör kunna ta sig iväg. Treåringe har visat förr vilken styrka han besitter och felfri kommer han garanterat göra upp om det.
Pekka Korpi gör intressant besök med 9 Arctic Agent - även så Tuomas Korvenoja med 2 Silver Fish från perfekt läge.

V64-3

10 Green Mamba gick klart bra i debuten för Jasmine Ising senast och gör nu en intressant andra start för regin. Jag tror det här femåriga stoet har väldigt mycket pengar att springa hem framöver och tycker hon ska ses med god segerchans här.
Jag låser med stoets främsta motbud som givetvis är 1 Nisse Sånna som säkert är belåten med utgångsläget här. Nisse Sånna bör ta hand om ledningen härifrån och förra veckan på Färjestad visade Nissen att det är en position han är svår att besegra ifrån.

V64-4

Jörgen S Eriksson har en del högintressanta och lovande hästar i stallet. En av dessa är 1 Galba Ringeat som efter debutens galopp svarat för två övertygande segrar. Jag tror det här blir en upprepning av segern senast på Gävle.
Att ekipaget inte försvarar innerspåret ser jag inte som något större problem - över 2 640 meter bör Eriksson kunna hitta ut. Med två starka motbud strukna ökade segerchansen ytterligare!

V64-5

  • Många att se upp för i stoloppet

Fredrik Wallins stall har haft ett fint år och en av hästarna som varit bra på slutet är 7 Xanthis Delicious som efter en tapper andraplats näst senast fick ta en grym seger senast. Nu sitter Erik Adielsson upp bakom toppformade stoet som åter gör upp om det här.
2 Moon Zappa
kan tränare Petri Salmela och kusken Jorma Kontio vara mycket nöjda med frånperfekt utgångsläge. Kontio siktar säkerligen in sig på ledarpositionen där Moon Zappa kommer göra sig svår att stå emot.

Kajsa Frick har intressant bud i egentränade 3 Västerbo Jolene som efter över två månaders vila fick mer av en genomkörare senast. Förväntar mig nog en mer offensivare taktik den här gången från Frick!
Carl Johan Jepson sitter upp bakom 5 Twigs Florikash som även hon är snabb bakom bilen. Jepson kan mycket väl ge det ett försök att snuva Kontio på ledningen och jag gillade verkligen intrycket på Twigs Florikash senast. På väg upp i form!

8 Frequency Am har jag vurmat om flera gånger om och det är minst sagt makalöst hur stoet inte fått vinna mer än tre gånger i år. Hon är alltid att räkna med och slutar ständigt bland de längst framme.

V64-6

2 Love No Pain har fått vila sedan Kriteriehelgen, men fick ett pangläge här och Tuomas Korvenoja lär ha förberett treåringne för att prestera direkt.
Utmanas främst av 3 Jamaica Boko som verkar stormtrivas med Kaj Widell och Kajan kommer gör aallt för att roffa åt sig ledningen här.

Kajsa Frick har intressant chans i V64-5 och har även här en "kantboll" i form av 7 Quite A Barbara. Läget är ju inget vidare, men får stoet chansen sista 6-700 metrarna ute i spåren tror jag definitivit hon är vass nog att plocka placeringar.
Med tanke på att det ser ut att bli fart på loppet kan det ändå vara till fördel för 8 Banksy till sist. Örjan Kihlström backar givetvis direkt här men kommer vara tidig att få sig en fin resa när det är dags för avancemanget sista varvet. Treåringen har varit bra i sina två senaste starter!

Dagens Dubbel:

DD-1: 7, 2, 5 (8, 3)
DD-2: 2, 3, 7, 8

12 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips