V64: Visar rätta stålet » 13 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Visar rätta stålet

Jägersro kör en klassisk tisdagkväll med V64. V75-bekant kan åter visa sitt rätta stål igen!

V64-1

Flemming Jensen besöker åter Jägersro och gör det här med sin starke 7 Stud Muffin. Insatsen på Åby i senaste segern var riktigt rejält och han blir mycket svår att ta ner ikväll över den här distansen.
1 Vincent As kommer knappast sitta fast härifrån och när denne hästen vaknat på rätt sida är han grym över den här distansen. 

6 Panamera är en man ständigt har ett halvt öga på inför loppen. Härdats i väldigt tuffa sällskap och vinner väl inte jätteofta, men däremot van vid att möta starka hästar. Han platsar in som förstareserven.

V64-2

Stall Luguaer är stallet att slå här. 6 Ornello är klart bäst och den här gången slipper han störas i loppet. Marc Elias följer startbilen och sitter tidigt i ledning. Sedan ska mycket till för att Ornello förlorar.

V64-3

Jag tror 10 Virgin Maiden är bästa hästen men gardering är ett måste då kort distans från bakspår inte är någon enkel uppgift. 
Från bakspåret finns också 11 Diamond Hall och känslan är att de båda kommer försöka ladda sig framåt tidigt.

2 Very Many Legs staplar knappast på segrarna, men för regi Untersteiner har hon lyckats slå till en gång. Hon är väl inte jättetidig, men från det här läget kan det lösa sig till karriärens andra seger trots allt.
4 Personal Jesus
har varit lite pendlande i prestationerna. Har nu fått ett lopp i kroppen och den här gången slipper han resa iväg då det är hemmabanan.

V64-4

Över korta distansen är det Kevin Oscarsson med hemmahästen 5 M.T.Naomi som är främsta segerbudet.
Stoet stod för en finfin insats senast och här ser det åter ut som att ekipaget kan nå ledningen.

  • Hon är en av fyra ston i loppet, men jag tycker M.T.Naomi har utvecklats riktigt bra den här säsongen och från ledningen släpper hon inte förbi sig någon.

Ska man gardera tycker jag där krävs en hel del streck i loppet.

V64-5

Dags för stålhästen att vinna!?

7 Man of Steel gjorde det klart bra i comebacken nästsenast. Senast var han ute i stentufft V75-lopp där han gick ett ruggigt lopp som tvåa. Han verkar verkligen i ordning igen och är givna segerbudet.

  • Jag vill dock inte sitta utan 10 Alegra B. som kommer rejält förberedd inför det här. Fått en genomkörare i provlopp inför det här och nu planeras stoet gå barfota runt om igen.
    Senast hon gjorde det var under Elitloppshelgen 2018 där hon vann. 

Annat sto jag har stor respekt för är 3 Höwings Venus vars utgångsläge är ett klart plus ikväll. Intrycket på stoet vid segern näst senast var riktigt fint. När Höwings Venus är i ordning är hon både underskattad och klart bra nog att kunna segerstrida i det här gänget.

V64-6

I avslutningen kan det bli uppvisning från stall Kolgjini.
10 Typhoon Face
är tveklöst bästa hästen i fältet trots att fyraåringen står lite hårt inne mot konkurrenterna.
Typhoon Face är dock inte att lita på men bakspåret ska kunna få honom att gå iväg. Jag tror han kan krossa allt - men kan som sagt inte lita på honom...

Bakom kryllar det av skrällbud.
5 Alcantara Beech
exempelvis är ännu segerlös i årets åtta starter, men se upp. Femåringen är klart bättre än så och får han det att stämma kan han slå till den här gången.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips