V64: Vikt åt ännu en seger » 19 nov. | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Vikt åt ännu en seger

Genomhärliga Åby ger oss torsdagens V64-tävlingar. I avslutningen startar omgångens bästa spik! Jag tycker det ser vikt åt ännu en seger för 11 Vikens High Yield

V64-1

Jag trodde en del på 3 Beauty Wind senast som väl var helt okej i loppet men jag förväntade mig nog mer. Nu är uppgiften något lättare och framförallt utgångsläget är till större fördel för treåringen.
Carl Johan Jepson sitter åter upp och når ekipaget ledningen kan det räcka väldigt långt i det här treåringsloppet för ston.

Robert Bergh lär köra emot med 7 Emirate och bakom dessa två smyger 1 La Sassicaia med. Man ska heller inte glömma bort 8 Bring Me Wine, då det ser ut att bli fart på loppet och stoets segrar har tagits genom att attackera!

         V64-2

         7 Macao gör karriärens fjärde start. Ännu så länge har det sett strålande ut och segrarna i två senaste starterna har vart närmast rejäla. Trots ett läge lite långt ut på vingen så tror jag mycket på Macao och det verkar vara en högkapabel fyraåring det här.

         Det som kan sätta dramatik i loppet är om 3 Kantens Cash lyckas ta sig iväg felfritt. Väl då kommer det bli en riktigt intressant strid mellan dessa två. Kantens Cash körs åter barfota runt om - men jag litar inte ett dugg på denne ännu och håller Macao som vinnaren.

                V64-3

                Evelina Jonsson är säkert välinformerad om 6 Joel di Quattro vars två segrar i karriären togs näst senast och för tre starter sedan. Joel laddades då mot ledning och hade full koll på fälten. Når Jonsson ledningen här med kan det bli odramatiskt.

                Jag tror dock inte det blir fullt så enkelt med 4 Time To Vacation invändigt om sig, som verkligen var jättebra senast på Halmstadtravet i sin första seger i karriären!
                Det kommer bli fart på loppet och bakom vill jag därför varna för 12 Cash Bore som nu möter lite mer överkomligt motstånd och för hästens del är det bra att det blir attack bakifrån och inte någon hetsig inledning i spetsrusning likt senast.

                9 Victory Highness har fått lopp i kroppen efter över ett år ifrån. Valacken hade ett riktigt bra fjolår och med lopp innanför västen blir han spännande att följa den här gången.

                 V64-4

                 3 Our Pleasure reser till Åby med två raka svaga prestationer och den här starten är den första på nästan två månader. Jag har svårt att tro att Peter Untersteiner spänner någon båge utan ser vad som ges. För mig är det en av flera i garderingsloppet.
                 11 Conrads Janne
                 gick bra som tvåa förra onsdagen och med två lopp i kroppen är han förhoppningsvis på väg upp i form nu. 2 640 meter känns verkligen som Jannes melodi.

                 9 Jori Boko gick riktigt bra i återkomsten senast. Efter ett halvår i från var insatsen riktigt bra och slutvarvet vittnade om att man ska se upp för hästen redan nu!

                        V64-5

                        Peter Untersteiner är laddad inför femte avdelningen och siktar på att leda runt om med 6 Roller Coaster Ås. Även fast hästen varit ifrån i tre månader var han tillbaka i toppslag direkt senast och vann säkert. Nu drar Peter Untersteiner på jänkarvagnen och troliga scenariot är att Roller Coaster Ås leder runt om.

                        10 Quick Lane får det normalt inte lätt från bakspår men man ska ha i åtanke att han sitter perfekt till härifrån för att kunna rinna fram och få sig ett bra slagläge. Jag tycker han varit bra i tre senaste starterna och ser honom som motbudet till Roller Coaster Ås.

                                V64-6

                                • Ja, nog har jag spikat 11 Vikens High Yield flera gånger i år. Jag kommer göra det igen.

                                Det är knappast klappat och klart med framförallt Ornello 20 meter framför sig, men Vikens High Yield har varit bra större delen av säsongen och framförallt intrycket senast var något extra.
                                Det råder ingen tvekan om att hästen åter är i riktigt fin form och från det här läget borde Robert Bergh kunna ladda framåt och koppla in på de där framme. Jag tror på stark segerchans.

                                Dela inlägg

                                Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                Bästa spelbolaget för travodds

                                Bet365

                                Bäst på fasta odds
                                • Världens största spelsajt
                                • Egna fasta travodds
                                • Bra välkomsterbjudande
                                • Inget poolspel
                                Välkomstbonus
                                1250 SEK i spelkrediter
                                Hämta bonus Besök hemsidan

                                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                Sammanfattning

                                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                Läs hela recensionen

                                Fler aktuella travtips

                                Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

                                V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

                                Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

                                Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                                Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                                Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                                Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                                Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips