V64: Vem blir årets stjärna!?

Det är Mantorp som inleder V64-veckan och gör det med en genomtrevlig omgång. Vi inleder med Ultrastayern och i avslutningen ska treåringarna göra upp i Sikta Mot Stjärnorna. Vem blir årets stjärna!?

Klicka här för V64-andelen!

V64-1

Gustav Johansson har verkligen kört perfekt med 7 Husse Boko som är av väldigt hög kapacitet och utan skadebekymmerna hade han med all sannolikhet tillhör yppersta toppen. Lång distans brukar han gå jättebra över och insatsen senast var stark. Jag tror Husse Boko blir den att slå.

4 Hurricane Silas är är även han väldigt van vid längre distanser och Fredrik Perssons sexåring är inne i en rejäl utveckling just nu. 3 Gullabo Däck Bling vinner inte jätteofta men kommer hit här med två raka toppinsatser och segern närmar sig!
6 Vagabond Bi är även han självklar att ha med i loppet.

         V64-2

         Utgångsläget och distansen är tilltalande för 2 Michelot den här gången som vid friska lungor borde kunna ta ledningen här och därifrån tror jag inte han släpper förbi sig någon. Visst finns det bra motståndare, framförallt i form av 6 Perfect Score Ås, men Michelot har alla fördelar till sig och jag tycker han ska kunna leda det här. Spik!

           V64-3

           2 Epimetheus har ofta varit ute i tuffa sammanhang och varit jättefin i två raka starter inför det här. Han har inte minst visat att medeldistansen är det han föredrar allra mest och jag tycker han är hästen att slå här.

           7 Amerindienne visade prov på hög högstanivå hos stall Nurmos innan det sen under förra hösten mest bara häxade för honom. Jag tycker han nu för regi Stefan P Pettersson sakta men säkert hittat tillbaka till sig själv och insatsen senast på Axevalla var väldigt bra till enkel seger från ledningen. Magnus A Djuse sätter sig upp bakom sjuåringen för första gången!

              V64-4

              12 Bandit Frontline har jag spikat i hans två senaste starter. Näst senast gick han i mål som en stark vinnare och senast på just Mantorp tyckte jag han gick klart godkänt över slutet till tredjeplatsen. Jag tror femåringen åter kommer runda majoriteten här och göra ett starkt lopp!

              10 Fenix Brick är den tuffa motståndaren i loppet som såg riktigt fartfylld ut senast. Det var hans första lopp på över en månad och med den insatsen i kroppen är fyraåringen rimligen än vassare den här gången. Jag tror Jörgen Westholm testar offensiv taktik tidigt. Kan helt klart bli svårstoppad.
              Kim Eriksson har med egentränade 2 Speedy Cash Vicane som siktas springa barfota runt om för första gången i karriärens fjortonde start. Ekipaget kommer ha hand om ledarpositionen och därifrån försöker Eriksson hålla undan. 

                  V64-5

                  2 Mill Cava är betydligt bättre än raden hon visar upp. Stoet var framförallt riktigt bra under våren där hon radade upp segrarna. Under sommaren har det blivit lite tuffare för henne men från det här utgångsläget ska man ändå ha henne i åtanke.

                  De som står ut lite för mig är 8 Aurora Show och 10 Nashy Håleryd och annan som tidigare i år visade fina resultat är 7 Bravo Tessla som här gör andra starten för regi Fredrik Persson. Ute i spåren? Ja, där skjuter 12 Heloise Am fram.

                    V64-6

                    • Sikta Mot Stjärnorna med 300 000 kronor i förstapris avslutar kvällen och det kommer bli en riktigt kul tillställning!

                    Förstahästen är självfallet 3 Asteroid, som fullkomligt radat upp segrarna på slutet och ser närmast oslagbar ut för dagen. Till den här starten rycks skorna runt om OCH jänkarvagnen åker på. Erik Adielsson sitter åter upp som vann lätt med treåringen tidigare i våras.

                    Per Nordström är som alltid aktuell när det är unghästlopp med hög prissumma och här har han 2 Felix Orlando som kommer ge det ett försök att ta hand om ledarpositionen och sitta där hela vägen in i mål. 7 Global Concept har inte något toppenläge så klart, men vi har ju även fått se flera imponerande insatser från hans sida och garderar man Asteroid så tycker jag Global Concept är självklar.

                    Bästa spelbolaget för travodds

                    Bet365

                    Bäst på fasta odds
                    • Världens största spelsajt
                    • Egna fasta travodds
                    • Bra välkomsterbjudande
                    • Inget poolspel
                    Välkomstbonus
                    1250 SEK i spelkrediter
                    Hämta bonus Besök hemsidan

                    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                    Sammanfattning

                    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                    Läs hela recensionen

                    Fler aktuella travtips

                    Det är från Halmstad vi drar igång V64-veckan och som alltid är det stall Untersteiner i fokus med express-avslutning. I V64-3 dock tror jag ... Läs travtips

                    Halmstad och det brukar vara fina förutsättningar oavsett väderlek, vilket gör omgången lite extra rolig. Jag har känslan av att det är i inledningen ... Läs travtips

                    Dagens Dubbel-1 I första avdelningen på Dagens Dubbel väljer jag att chansspika 4 Bee Kronos som besitter riktigt hög kapacitet. Har hoppat i ... Läs travtips

                    Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

                    V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

                    Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

                    Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips