V64: Vägrar ge mig! » 2 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Vägrar ge mig!

Från helgens första kväll bjuds vi på V64 från småländska Kalmar. Jag väljer åter att spika en jag trott på tidigare - vägrar ge mig!

V64-1

3 Iwan Boko har gjort det imponerande, men den här gången är det voltstart som gäller och jag tror knappast ekipaget kommer få sitta ifred i ledningen om den nås.
Lutfi Kolgjini med 6 The Real Face tror jag en del på och som jag även tror kommer ta hand om ledningen. Frågan är om Kolgjini släpper sedan? Oavsett vad så kommer The Real Face kunna utmana.

7 Classichap gör debut på svensk mark och är ett väldigt osäkert kort i leken. Ska bli intressant att se vad det är för typ av häst!

V64-2

Jag har spikat honom flera gånger tidigare och gör det igen. Nån gång måste det stämma igen för 2 Marcello Wibb!

Tycker inte där finns några från start som ska kunna hota honom på ledningen och väl därifrån kommer han bita ifrån väldigt bra. Där finns någon stark utmanare från tjugo meters tillägg, men när det väl stämmer för Marcello Wibb så ska han kunna vinna en sådan här uppgift!

V64-3

5 Jairo är tillbaka igen efter varit ifrån sedan slutet av januari. Han är helt klart en potentiell Sweden Cup-deltagare om dryga månaden och normalt bäst här, men frånvaron gör att jag garderar.

1 Probo O P har visat förr att han är fartfylld och från innerspåret lär Wilhelm Paal försöka försvara positionen hela vägen. 4 Montdore var betrodd senast på V75 i Klosterskogen. Gjorde vad han kunde där och formen är på väg uppåt. Kan vara segerläge den här gången.

V64-4

Det kan bli Henna Halme för hela slanten i det här långloppet. Tillsammans med 1 Caloy är chansen mycket god och ekipaget kan leda det här runt om.
Tidiga motbudet är 6 Perfect Gede som stormtrivs både över distansen och med Micael Stjernström.

Det är några riktigt rutinerade tävlare från dubbla tillägget. 10 Dumas Sand vakna till rejält senast och vann övertygande. 8 Sheriffen har det inte riktigt stämt för den här säsongen, men skulle han komma igång här är han tveklöst stark nog att segerstrida.

2 Appreciated lär åter bli lite betrodd, men är ännu segerlös och jag har svårt att tro det skulle bli ändring här...

V64-5

Det är ett klart plus att det är bakspår den här gången för 10 Alhambra. Felfritt förlorar hon knappast det här.

Hennes främsta, och förmodligen även enda, motståndare är henne själv och att sköta sig. Hon är inte helt att lita på, men från bakspår kan Conrad Luguaer ta det lugnt och försiktigt och sedan ge sig in i leken.
Alhambra höjer sig något över mängden i det här fältet och felfritt ska hon inte kunna förlora.

V64-6

Även i avslutningen kan det bli Luguaer-seger i form av 11 Alegra B. som kommer till Kalmar med två övertygande segrar. Hon är klart tidigt i ett mycket öppet och roligt lopp! 1 Melissa Montoya är det litet minus med innerspåret för. Joakim Lövgren kommer dock inte sitta fast härifrån och Melissa Montoya kommer även hon från fin seger senast.

7 Hip Hurray Boko är V75-härdad och en jag där hoppats kunna skrälla till. Hon är en riktig tuffing som i det här sällskapet ska kunna hävda sig väl.
Det har inte lossnat ännu för 12 Chiquitita Diablo, men med de två genomkörarna i kroppen är hon förhoppningsvis lite mer i ordning den här gången. Tungt utgångsläge, men självklar vid gardering!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips