V64: V75-profilen vinner i comebacken? » 9 nov. | Martin Engström -…

V64: V75-profilen vinner i comebacken?

På måndag är det från Färjestad vi hämtar V64-tävlingarna. Redan i V64-1 startar flera bekanta, så som V75-profilen Furious Francis!

'V64-1

Björn Goop selar ut och kör 2 Furious Francis. Hästen har senaste två åren tävlat nere i Frankrike och gör här första starten sedan februari. Kunnandet finns för att kunna hävda sig direkt i den här klassen, speciellt nu när utgångsläget blev perfekt och där chansen är stor att det blir ledning. Ja, visst kan han leda runt om!

6 Hazard Boko är den som visat bäst form på slutet av de som startar och väntas utmana V75-profilen. 

Nog väntar man på att det ska lossna rejält för 8 M.T.Joinville. Hästen har fått två lopp i kroppen efter längre uppehåll, men intrycket har varit svag och han är ännu inte i den formen som krävs efter sin skada.

        V64-2

        • Lågklassigt - men ändå två som höjer sig något

        Petter Glittum lär med säkerhet informera kusken Ulf Ohlsson om sin 5 Emir Diamond. Det är att tuffa fram mot ledningen direkt när bilen släpper fältet! Emir Diamond har visat sig vara svår att passera från spetspositionen och nås den tidigt här kan det räcka långt!
        Motbudet i loppet är 6 Golden Avenue som Magnus Jakobsson säkert har höga tankar om för framtiden. Även Jakobsson testar iväg när bilen släpper iväg dem och det är dessa två som höjer sig!

        Bakom vill jag även lyfta fram 11 Point To Point. Jag varnade för hästen senast som platsbud där han gjorde comeback och slutade med en tredjeplats. Med loppet i kroppen och med lite väl hög fart där framme, så kan det öppna upp sig för Point To Point!

           V64-3

           Efter segern för tre startar sedan tycker jag 7 Beauty Wind fortsatt visat riktigt fin form med två raka andraplatser. Stoet verkar vara i finfin toppform för dagen och trots läget håller jag henne högt i det här startfältet!
           Är det något hon visat upp i sina starter så är det att leverera attacker ute i spåren och det är just vad hon kommer göra här.

           Läget är vad det är, men motståndet känns inte som det hetaste för dagen och jag tror Beauty Wind löser det!

           V64-4

           Till och med i kallblodsloppet ska man räkna med Björn Goop. Här sitter han upp bakom 1 Valle Borka vars läge är helt perfekt för att försvara innerspåret och sedan kontrollera konkurrenterna hela vägen runt om.

           Bakom är det verkligen vidöppet och det är väl knappast det mest klassiga kallblodsloppet som körts på Färjestad... En felfri 9 Adam Viking varnar jag för och Göran Antonsen reser till Färjestad med 15 Dämro Kjempen som ska kunna ta upp kampen mot ledaren med halvvarvet kvar.

                 V64-5

                 Det ser intressant ut för hemmahästen 3 Lemon Brodde som jag tror det äntligen kan lossna för här. Under debutsäsongen ifjol gick hästen väldigt bra flera gånger om. I år har det gått något trögare och prestationerna har varit väldigt ojämna. 
                 Jag tror dock ändå Eric Berglöf kör ut med lite förhoppning här och skulle Lemon Brodde få en bra start är han snabb nog att kunna ta hand om ledningen - därifrån går han starkt!

                 Annan som inte fått till det riktigt i år är 11 McGarret som efter elva starter ännu är segerlös under säsongen. Motståndet har dock varit tufft i stort sett varje start och kvällens uppgift ser upplagd ut för hästen som gillar att avancera ute i spåren!
                 10 Grandfather Bill
                 är ännu en som inte fått vinna i år, men det är högintressant med skorycket på honom!

                         V64-6

                         • Hawaiin tar nya tag efter senast - leder runt om!

                         Det höll till slut inte för 2 Mellby Hawaii senast. I skyfallet på Åby gick hästen i ledningen men hade inget att sätta emot konkurrent i loppet under sista halvvarvet. Andraplatsen var ändå klart godkänd och här tar vi nya tag.
                         Åter ett perfekt läge att kunna ta hand om ledningen direkt och jag tycker det ser ut som en lämplig uppgift den här gången att leda runt om!

                         Jag har väldigt stor respekt för urstarka 15 Frozen Queen som kommer attackera ute i spåren och det är mitt givna val om Mellby Hawaii inte kommer till start.

                         Dela inlägg

                         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                         Bästa spelbolaget för travodds

                         Bet365

                         Bäst på fasta odds
                         • Världens största spelsajt
                         • Egna fasta travodds
                         • Bra välkomsterbjudande
                         • Inget poolspel
                         Välkomstbonus
                         1250 SEK i spelkrediter
                         Hämta bonus Besök hemsidan

                         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                         Sammanfattning

                         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                         Läs hela recensionen

                         Fler aktuella travtips

                         Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                         Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                         Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                         Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                         Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

                         Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips